Kunnig och lyhörd naprapat. Bästa Camilla Ripsjö, har hjälpt mig med fotproblem så jag nu kan gå obehindrat och senast med en skadad axel efter ett fall. Proffsig, trygg och väldigt kunnig! Rekom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alltid mån om att lyssna och förstå. Behandla problemet, kollar av hur jag mår efter en tid och ger mig råd om antingen fortsatt behandling eller övningar jag bör göra. Jag är nöjd med det jobb ni gör... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I went to Napratlandslaget to get help for shoulder pain. I got useful feedback and exercises to be able to use again my left shoulder and get back my strength. With the recommendation of using it, an... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Mycket professionellt och personligt bemötande av naprapaten Petra. Behandlingar och övningar har verkligen hjälpt mig.

Vastaus yritykseltä Limbra
Proffsig, trygg och väldigt kunnig!
Rekommenderar väldigt starkt 😃
//Sabina Arlinder

Vastaus yritykseltä Limbra
Mycket nöjd som kund. Känns tryggt även om det är en obekväm situation att vara i.

Vastaus yritykseltä Limbra
Ingela Steen är otroligt kompetent, lyhörd och delar med sig av sin kunskap, väldigt nöjd med besöken hos henne.

Vastaus yritykseltä Limbra
Väldigt kunnig och professionell. Kändes bättre efter första behandlingen.

Vastaus yritykseltä Limbra
Lyhörd, förklarade eventuella orsaker till problemen, erbjöd olika lösningar som passar mig.

Vastaus yritykseltä Limbra
Fantastiskt! Maruis knäckte och masserade min käke så jag kunde bita ihop framtänderna för första gången på tre år. Även min konstanta huvudvärk har hållt sig borta helt sedan mitt andra besök. Väldigt noggrann och trevlig.

Vastaus yritykseltä Limbra
Lyssnar på vad man säger, föreslår behandling innan start och följer upp på ett bra sätt. Helt nöjd och rekommenderar varmt

Vastaus yritykseltä Limbra
Proffsigt och vänligt bemötande, tyvärr hade jag väntat mig större effekt av den behandling jag fick. Drygt 30 min behandling för 900 kr är ju ganska saftigt. Detta gjorde att jag avbokade mitt tredje besök.

Snabb återkoppling &
Bra information!
Vänligt bemötande och tydlig behandlingsmetod.