Limbra Arvostelua 22 548

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Kunnig och lyhörd naprapat. Bästa Camilla Ripsjö, har hjälpt mig med fotproblem så jag nu kan gå obehindrat och senast med en skadad axel efter ett fall. Proffsig, trygg och väldigt kunnig! Rekom... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt! Maruis knäckte och masserade min käke så jag kunde bita ihop framtänderna för första gången på tre år. Även min konstanta huvudvärk har hållt sig borta helt sedan mitt andra besök. Väldig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alltid mån om att lyssna och förstå. Behandla problemet, kollar av hur jag mår efter en tid och ger mig råd om antingen fortsatt behandling eller övningar jag bör göra. Jag är nöjd med det jobb ni gör... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I went to Napratlandslaget to get help for shoulder pain. I got useful feedback and exercises to be able to use again my left shoulder and get back my strength. With the recommendation of using it, an... Näytä lisää

4,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Bra och kunnigt bemötande

Bra och kunnigt bemötande, rekommenderas!

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande. Tack för din återkoppling!

Rekommenderas varmt

Det är både ett bemötande och en behandling som gör att jag går från besöken med lätta steg och ser fram emot att komma tillbaka. Jag kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget.

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är så glada att höra att du upplever ett bemötande och en behandling som gör att du går från besöken med lätta steg. Tack för din rekommendation!

Saanut 5/5 tähteä

det var fantastisk bra 👍 jag…

det var fantastisk bra 👍 jag rekommenderar 💯 tack så mycket

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är så glada att du gillade behandlingen! Tack så mycket för de vänliga orden.

Väldigt proffsig behandling

Väldigt proffsig behandling. Kan varmt rekommendera.

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är glada att du uppskattade vår professionella behandling. Tack för din rekommendation!

Saanut 3/5 tähteä

Hade förväntat mig mer

Blev inropad 15-20 minuter sent, fick ingen ursäkt för det. Hon var klar efter en halvtimme. Kändes kort med tanke på vad det kostar, kanske är det alltid så, eller kanske jag fick mindre tid för att hon var sen. Mycket prat, lite lätt massage, några tips på bra övningar, och ett par välbehövliga och sköna knäck i rygg och bäcken.

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi beklagar verkligen att du fick vänta. Vår standardtid för behandling är 30 min men vi tar till oss av din upplevelse. Vi uppskattar din feedback då att vi kan förbättra våra tjänster.

Jättefint bemötande

Otroligt tillmötesgående, kompetenta och med jättefint bemötande av min dotter. Hon fick också bra och enklatips på övningar som hon kan göra.

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är så glada att ni uppskattade bemötandet och de goda råden. Tack för din fina feedback!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Respekt och kompetens. Lätt att komma till bra egentränings råd

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och våra råd. Tack för din feedback!

Olivia vet vad hon gör!

Olivia vet vad hon gör!
Visste precis var smärtan satt och varför. Efter en lång tid med smärta fick jag äntligen uppleva hur det är att vara nästan smärtfri och rörligare. Tack!

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är så glada att höra att du upplevde en sådan positiv förändring och känner dig nästan smärtfri och rörligare. Tack för din feedback!

Jimmy verkar väldigt kompetent

Jimmy verkar väldigt kompetent. Mycket trevlig och naturligt respektfull så att man känner sig bekväm i situationen .
Min kropp svara bra på behandlingen .

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är så glada att höra att du känner dig bekväm och att behandlingen gav så bra resultat. Tack för din uppskattande feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Proffessionell

Tydlig, lyhörd, proffessionell och tillmötesgående

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi uppskattar verkligen din positiva feedback. Tack för de vänliga orden!

Petra är mycket duktig

Petra är mycket duktig. Hon är lugn och vet vad hon gör

Vastaus yritykseltä Limbra

Vi är glada att du uppskattar vår medarbetare. Tack för din feedback!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin