Grabbarna skiner återigen! Skickade ett bytesförslag som vi båda var nöjda med, dessutom drygt 350kr som kredit i butiken efter bytet. Grabbarna packade och skickade varan bara timmar efter. Mullie... Näytä lisää
Sålde mina klubbor snabbt och enkelt, fick ett pris jag var nöjd med. Fick betalt så fort klubborna hämtats ut. Rekommenderar att sälja/köpa av mullie!
Yritys on vastannut
Varning för detta företaget!!!!! Köpte klubbor som aldrig levererades pengarna drogs och avtal inlett. Ägaren av företaget säger att de är två unga killar som gör detta lite på skoj oc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Mullie AB är en återförsäljare av begagnad golfutrustning, till oslagbara priser.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
I ordered iron clubs to Stockholm that…
I ordered iron clubs to Stockholm that eventually got lost in the post delivery by PostNord, very unlucky. I reached out the Mullie support and got the best customer service support imaginable. I got a quick response and a couple of options on how I wanted it handled. So I chose a gift card and he offered to refund the delivery cost.
I used the gift card to make another order (and got free delivery on that one from the customer support!) and those clubs arrived within a couple of days! Top service and top products.
Grabbarna skiner återigen
Mullie är nuförtiden min främsta leverantör utav utrustning.
Något jag önskar var dock bollar, hattar, och handskar. Kanske nån rolig vattenflaska med, etc 😍
Sålde mina klubbor snabbt och enkelt

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Väldigt snabb och smidig process
Väldigt snabb och smidig process. Kan verkligen rekommendera!

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Säljer en oandvändbar vara som de…
Säljer en oandvändbar vara som de påstår är kvalité kontrollerad

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Säljer temu grejer för ett högre pris

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Väldigt bra service och kvalité på…
Väldigt bra service och kvalité på grejerna!

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Varning för detta företaget!!!!!
Varning för detta företaget!!!!!
Köpte klubbor som aldrig levererades pengarna drogs och avtal inlett.
Ägaren av företaget säger att de
är två unga killar som gör detta lite på skoj och inte riktigt har koll och att fel händer.
Kommer aldrig handla där igen eller rekommendera företaget till någon.
Kommer även anmäla företaget till arn
----------------------
Svar 2: Tråkigt att de unga killarna ljuger, det var inte alls en siffra fel.
Produkten lades upp vid 2 tillfällen samma dag och dagar efter båda gångerna med olika priser och inget av dem hade matchat med att 1 siffra var fel.
Enormt besviken på att ni försöker ljuga och finta er ifrån ansvar.
Utöver det så fick jag en återbetalnings bekräftelse som säger att det kan ta upp till 10 dagar som ni låst mina pengar.
Tråkigt att ni unga killar inte kan ta ansvar när ni gör fel.

Utmärkt service
Utmärkt service, snabb support & trevligt bemötande. Klockrent helt enkelt!

Smidig affär
Smidig affär, snabb värdering och utbetalning.

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Mycket bra kundservice och rekommenderar till andra
Mycket snabba svar och de sköter det proffesionellt! Hade strul med bekräftelsen men hörde bara av mig så fick jag svar direkt, kommer köpa härifrån flera gånger och nu väntas bara drivern🙌🏼

Väldigt fina klubbor
Väldigt fina klubbor. Mullie svarar omgående på mail. Snabb leverans. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Klubborna var helt enligt förväntan och…
Klubborna var helt enligt förväntan och leveransen snabb.

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Jättenöjd med mitt köp av pingklubbor
Jättenöjd med mitt köp av pingklubbor.
Kul att de jobbar med riktigt bra begagnade golfprylar. Lätt att få kontakt och få snabbt svar på frågor. Helt ok priser.
Stellan Karlsson

Vastaus yritykseltä Mullie AB
Dem var toppen hela vägen
Dem var toppen hela vägen, lätta att ta kontakt med och riktigt trevliga!
Inte sista gången jag handlar hos mullie!