Det er en blender i en elkedel. Det er ret meget pulp, der skal sies fra og det er ikke nok med sien og posen tager lang tid og stopper til. Husk at læs handelsbetingelserne - du skal betale for r... Näytä lisää
Rigtige, venlige mennesker bag; hurtig behandling af ordre; et super godt produkt, der både er forprogrammeret og samtidig giver frie hænder til brugeren. SÅ glad for oateren.
På grund af leveringsproblemer fra transportøren gik der lsng tid før vi fik maskinen.....men vi fik hurtigt vores penge retur, så ingen problemer der😃 Senere fik vi så en pakke med maskinen kvit og... Näytä lisää
God oplevelse med Nordic Roots. Hjemmesiden er nem at bruge, leveringen var hurtig, og kundeservice var hjælpsom. Alt fungerede som forventet, og jeg handler gerne her igen.
Nordic Roots er en lille familieejet virksomhed, drevet af Maria og Johan sammen med vores to partnere. Vi kombinerer hver vores unikke evner for at skabe produkter, vi selv elsker – og som vi håber, du vil elske lige så meget. Hos Nordic Roots brænder vi for sundhed, kvalitet og æstetik.
Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Husk at læs handelsbetingelserne - du skal betale for rengøring af maskine og retur.
Der har været hurtig levering og hurtig svar, hvis man skriver fra deres beskedsystem på hjemmesiden

Vastaus yritykseltä Nordic Roots
Jeg har haft Oater 2.0™ fra Nordic Roots i daglig brug gennem noget tid nu, og den er stille og roligt blevet en fast del af vores køkkenrutiner. Det, der først og fremmest gjorde mig nysgerrig, var muligheden for selv at styre indholdet i vores plantedrik, og den forventning er i høj grad blevet indfriet.
Som insulinfølsom har jeg i årevis brugt alt for meget energi på at vende kartoner i supermarkedet for at undgå sukker. I min hverdag har det derfor været en lettelse at kunne lave plantedrik fra bunden, hvor jeg selv vælger ingredienserne. Det giver mig en ro at vide præcis, hvad der er i glasset, og jeg oplever, at smag og konsistens er nemme at justere efter familiens præferencer.
I vores familie bliver maskinen brugt dagligt. Jeg oplever betjeningen som intuitiv også for større børn, og arbejdsgangen er overskuelig, selv på travle dage. Efter min erfaring kræver den ikke meget aktiv tid, før den passer sig selv, og rengøringen har været nem at gå til i en almindelig hverdag.
Et andet forhold, der betyder noget for mig personligt, er bæredygtighedsperspektivet. Jeg mærker tydeligt, at vi bruger færre kartoner end tidligere, og det føles som konkret skridt i en mere ansvarlig retning.
Fra et praktisk synspunkt har maskinen også gjort en reel forskel for mig som person med handicap. Jeg slipper ganske enkelt for at slæbe flere liter plantedrik hjem fra indkøb, og det er en lettelse, jeg sætter stor pris på i hverdagen. Netop den del havde jeg ikke forventet ville fylde så meget i min samlede vurdering.
Min samlede oplevelse er, at Oater 2.0™ er et gennemtænkt og brugbart køkkenredskab for alle, der ofte anvender plantedrik, og som ønsker større kontrol over ingredienserne.

Vastaus yritykseltä Nordic Roots
Jeg har selv tidligere købt både havre, ris og mandeldrik i supermarkedet. Det er helt SLUT !!! Wow en lækker maskine. Jeg er fuldstændig blæst bagover af cashewdrikken. Er så overrasket over hvor god den er til at fordele det hele så det føles som en reel drik. Jeg er så glad og tilfreds. TAK <3
Jeg købte Oater 2.0, da den virkede til og lovede, at man super let kunne lave fx. mandelmælk, som jeg primært skulle bruge den. Men hvor er jeg bare skuffet. Det er bare en blender og det er en blender der kvalitetsmæssigt slet ikke lever op til hvad den koster. Touch’knapperne er i enorm ringe kvalitet og reagerer kun når de selv vil det. Jeg har erhvervet mig endnu en blender der står og fylder. Det er uden sammenligning det værste køb jeg nogensinde har gjort mig. Så et godt råd fra mig er, køb en almindelig blender til billigere penge, der er bedre end denne.

Vastaus yritykseltä Nordic Roots
Fin betaling og levering.
Vi er dog meget skuffede over selve produktet.
Der er ikke en indbygget si, i maskinen. Det vil sige at den blot laver en tynd “grød” når man laver “mælk” af diverse nødder.
Øv øv.
Jeg ved man selv kan si det, når det er færdigt, men så forsvinder det smarte jo.
Kunne ligeså godt ha brugt min blender.
Fortryder mit køb.

Vastaus yritykseltä Nordic Roots
Hurtig levering og godt produkt. Kom allerede dagen efter
Det er en rigtig god maskine, troede den kunne lave suppe, og spurgte hvad for et program man skulle bruge. De skrev så tilbage at det var en fejl på deres hjemmeside, det kunne den ikke og jeg fik så 50% tilbage👌🍀💜💞
Senere fik vi så en pakke med maskinen kvit og frit, fra Nordic Roots! Undervejs blev vi løbende orienteret om "udviklingen" via mail. Dét er hvad jeg kalder service langt ud over hvad jeg normalt ser. Stor ros til Nordic Roots og Maria for alle mails👍😊
Stilren og super effektiv!🌿
Kan klart anbefales
Et rigtig godt produkt, som bliver brugt hver morgen til kaffen. Den er alle pengene værd 😍
Fantastisk produkt! 🤩🤩🤩 bruger det flere gange i ugen 🥳
Super fine produkter og virkelig god service!