Fejrede min datters 10 års fødselsdag på Imi sushi Roskildevej, hvor vi bestilte sushi ad libitum. Børnene var vilde med den søde katterobot, udmærket sushi og søde opmærksomme tjenere der kom med... Näytä lisää

Fordærvet mad og uvenligt personale som ville diskutere hvorvidt maden var frisk eller ej trods lugt og mærkelig farve, og vi fik hverken kompensation eller en undskyldning. Deres “ål” er stegt ål i... Näytä lisää

3,2

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Lækker og flot anrettet mad

Lækker og flot anrettet mad, hurtig betjening og sjældent set så skarp opmærksomhed. Uden at bede om det, fik vi udskiftet vand, isterninger og servietter. TAK til dig som var så ekstra fantastisk ved bord nummer to her til aften. 🙏

18. lokakuuta 2025

Fejrede min datters 10 års fødselsdag…

Børnene var vilde med den søde katterobot, udmærket sushi og søde opmærksomme tjenere der kom med flag (uden at vi havde bedt om det) og små gaver.
Sushien kom hurtigt og smagte godt.
Min datter var meget glad og tilfreds:)

7. syyskuuta 2025

HOLD JER VÆK FRA DE KINESERE

Hvis jeg kunne finde 0 stjerne havde de fortjenet det som det eneste, jeg var forbi imi sushi Rødovre i dag - manglede service, manglede mad, uhøflig personale, flabede blikke og ufriskt mad, og for en god ordens skyld kommer den vigtige information - BRÆK UDOVER DET HELE I MIT TOILET EFTER DET MEST UHYGIEJNISKE OPLEVELSE VED DEM. De fortjener slet ikke at kalde sig en restaurant! Puha!

Min bedste anbefaling er, luk ned og spar folk for dårlig mave og svindel af deres penge!
Skam jer!

12. syyskuuta 2025

Jeg bestilte fra wolt

Jeg bestilte fra wolt, og jeg modtog en halv klam laks og ingen tangsalat. Når man betaler 300kr for sushi så skal det i det mindste være spiseligt, og at bytte rundt på tangsalat og rejechips er for dårligt.

6. heinäkuuta 2025

Jeg var her til aften ude og spise med…

Jeg var her til aften ude og spise med mine børn i Helsingør Min søn og jeg bestilte sushi ad libitum. Vil sige jeg har smagt bedre sushi, og fra vi bestilte til vi fik vores sushi gik der 40 min, hun kom af flere omgange og sagde vi har travlt det kommer om lidt, på trods af de var 4-5 stykker i køkkenet, de virkede meget stressede og den ene vidste ikke hvad den anden gjorde. Da vi endelig fik det, fik vi noget andet end det vi havde bestilt jeg sagde til tjeneren at vi havde bestilt laks og ikke tun, hvor til hun bare trak på smilebåndet og sagde på engelsk hun ikke forstod mig.

2. elokuuta 2024

Bestilte sushi på Imi sushi

Bestilte sushi på Imi sushi. Betalte næsten 400 kr 16 sushi 2 kyllingespyd og 2 små stk lam. Ringede og snakkede med dem om der måtte være noget galt. Men det var sådan det var og så smækker hun røret på. Og det er et stort problem at den der tager telefonen ikke taler og forstår dansk. Kommer aldrig der igen eller bestiller noget der fra. For dyrt og dårlig betjening.

5. heinäkuuta 2024

Mig og min veninde har været inde og…

Mig og min veninde har været inde og spise der og har begge fået ondt i maven. Og har herefter set at der var en dårlig smiley for en måned siden.
Pas på med at spise her det virker ikke til at de ordentligt har fået rettet op på deres hygiejne.

5. toukokuuta 2024

Dyr tur på sygehuset spis på eget ansvar

Jeg var ude og fejre min fødselsdag den 7 marts med en ven, det endte med at vi begge blev syge og kastede op resten af aftenen. Vi prøvede at kontakte restauranten for at få vores penge tilbage, de svarede ikke mig og de afviste min ven.. i dag den 23 april valgte de så at skrive “haha” til min klage.
Aldrig spis her!!!! De bruger fordærvet mad og griner af jer efter!

6. maaliskuuta 2024

Virkelig lækker mad

Vi var 8 personer, der netop har spist hos Imi sushi i Rødovre. Vi fik virkelig lækker og frisklavet mad. Betjeningen var både hurtig og venlig. Var også vild med robotten, der serverer maden. Vi kommer helt sikkert igen :-).

15. maaliskuuta 2024

Meget uforskammet personale

Meget uforskammet personale, ringede for at tilføje lidt ekstra til min allerede eksisterende Wolt ordre, personen virkede stresset og råbte af mig, siger til ham at det er for dårligt at råbe af sine kunder og ligger på. Han ringede tilbage, hvor han igen får at vide at jeg ikke ville tale med ham fordi han stadig er råbende og efterfølgende sendte han en klam og mangelfuld ordre.

9. helmikuuta 2024

Ikke frisklavet sushi

Vi har i lørdags bestilt og afhentning vedhæftet ordre fra jeres restaurant.
Vi har mange gange før bestilt fra jer og det har altid været super godt. Denne gang var det desværre ikke særligt godt og vi endte med ikke at spise så meget af det, da det simpelthen smagte dårligt. Særligt alle rullerne med tempurarejer var meget slatne og smagte desværre overhovedet ikke frisklavet. De kunne godt have været fra dagen før…
Vi er meget kede af at have haft denne oplevelse, da vi jo førhen har været meget tilfredse og derfor også med glæde tidligere har transporteret os langt for at hente fra jer. Jeg ved ikke hvad der er sket denne gang, men det har i hvert fald ikke været en god oplevelse.

20. tammikuuta 2024

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice! Mig og min kæreste og vores lille datter på 4 uger var der henne og spise aftensmad søndag d. 10/9-23 og da vi er færdige med og spise glemmer vi hendes sut på bordet vi når kun lige over på den anden side hvor bilen holder da vi kommer i tanke om at vi ikke fik sutten med jeg går så tilbage for at få den vores bord er gjort rent og sutten er væk jeg går så op til damen i baren der fortæller mig de ikke har set nogen sut og hun kigger mærkeligt rundt går så tilbage til min kæreste helt ulykkelig fordi det er den eneste sut hun bruger fordi hun er så lille min kæreste går så tilbage til restauranten og hæver stemmen over for dem også siger hun noget på kinesisk til ham ude i køknet og han kommer med vores sut som de bare har smidt ud! Forstår godt man smider sådan noget ud men de kunne i det mindste havde ventet til de lukkede hvis man nu ikke kom tilbage efter det.
Virkelig dårlig stil og lyve betalende kunder lige op i hovede!

10. syyskuuta 2023

Mobbet af ansat til jobsamtale

Min datter var så til jobsamtale her i IMI SUSHI I rødovre i dag, og fik den dårligste behandlingen, hende der havde lavet aftalen var ikke til stede, de andre vidste ikke hun kom. Der sider så en lillegruppe, hvor den ene sidder ung dreng med fødderne oppe på bordet og begynder at gøre grin med min datter taler efter hunde siger noget på kinesisk og får de andre til at grine. De vil have hende til at arbejde på selve dagen, for at se om de kan bruge hende. Sender hende hjem for at skifte tøj, hun kommer sagfølgelig ikke tilbage, jeg ringer og taler dem den de smågriner og hun påstår hun ikke kan dansk. Da jeg siger jeg ligger en dårlig anmeldelse på dem, for jeg rabat næste gang vi kommer hun vil give min datter arbejdet og fyre ham der har mobbet hende, sikke et L**** sted.

30. toukokuuta 2023

Fordærvet mad og uvenligt personale som…

Deres “ål” er stegt ål i lage.
Kan kun anbefale at gå udenom dette sted!

6. toukokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili