Licentiecode Deal Arvostelua 84

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Saanut 5/5 tähteä

Ik had probleem met installatie. Probleem gemeld bij LicentiecodeDeal op 29-3-1926 om 14.28 uur. Kreeg bericht terug om 14.42 uur. Na gebeld te hebben kreeg ik medewerker aan de lijn die mij zeer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd keurig op afgesproken tijd per telefonisch geholpen door vriendelijke Jurgen. Na een paar dagen kreeg ik steeds een pop-up venster te zien en kon niet veel meer doen met dat programma. Dit pro... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Totaal onbetrouwbaar! Niet werkende software. Niet werkende site voor retour. Ze zijn "helaas op vakantie” (in november). Een verzoek tot teruggave van geld zonder resultaat. Status van retournering... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Adobe element aangekocht, maar met mijn kennis kon ik het achteraf makkelijke installatie niet laten slagen. Na te hebben gebeld, gaven ze tips, en mocht het toch nog niet lukken kon ik ze vragen v... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Ik had probleem met installatie.

Ik had probleem met installatie.
Probleem gemeld bij LicentiecodeDeal op 29-3-1926 om
14.28 uur. Kreeg bericht terug om 14.42 uur.
Na gebeld te hebben kreeg ik medewerker aan de lijn die mij zeer vriendelijk en snel heeft geholpen.
Probleem opgelost.

29. maaliskuuta 2026

Slecht

Visio 2021 besteld welke ik niet geïnstalleerd kreeg. Gevraagd om support maar deze niet gekregen. In 2,5 week 1 mailtje terug gehad die geen meerwaarde had.

3. tammikuuta 2026

Gekraakte licentie

De aangekochte licentie was een gekraakte versie zonder een originele productcode. De virusscanner sloeg onmiddelijk aan en verwijderde de patch-file.

24. joulukuuta 2025

Totaal onbetrouwbaar!

Totaal onbetrouwbaar!
Niet werkende software. Niet werkende site voor retour. Ze zijn "helaas op vakantie” (in november). Een verzoek tot teruggave van geld zonder resultaat. Status van retournering veranderd naar “In behandeling” maar je wordt alleen maar aan een lijntje gehouden. Malafide club. NOOIT zaken mee doen.

30. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Werkte uiteindelijk, maar nog gemengde gevoelens

Op advies van collega hier 2 licenties gekocht; voor Microsoft Office en Premier Pro. Helaas werkten beide licenties niet meer na 1 maand. Het duurde even (2 weken), maar uiteindelijk werd ik gebeld door de klantenservice. Deze heeft mij geholpen om het Office pakket te activeren. Dit was een stap die voor mij niet duidelijk bleek uit de meegeleverde handleiding. Premier Pro heb ik overigens besloten te retourneren om reden die niet met dit bedrijf te maken heeft maar met Premier Pro. Gemengde gevoelens dus over dit bedrijf. Kunnen nog werken aan klantcontact, maar is uiteindelijk wel goed gekomen.

17. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

In oktober 2025 Microsoft Office 2021…

In oktober 2025 Microsoft Office 2021 gekocht. In plaats van een licentie code, krijg je een link naar een server waar je een DMG bestand kunt downloaden. Echter na downloaden dien je in je MacOS wel eerst de configuratie aan te passen ziet deze ook een DMG bestand toestaat van een niet geverifieerde bron. Na aanpassing kreeg ik een fout, het bestand is beschadigd. Een aantal keren met de helpdesk mailcontact gehad, niets hielp. Nu een maand later nog geen bericht, geen werkende applicatie, geen geld terug.
Wat mij betreft links laten liggen, hier heb je echt helemaal niets aan.

7. marraskuuta 2025

Oplichterij

Betaald voor lifetime Adobe Elements.
Ontvangen een proefversie voor 7 dagen zonder registratie code.
Geen reactie op email, webmail en whatsapp. Telefonisch onbereikbaar.
Kortom, wat mij betreft pure oplichting.

20. lokakuuta 2025

Voordelige aankoop

Voordelige aankoop. Zeer goede en snelle ondersteuning wanneer er zich bij de installatie van het softwarepakket een probleem voordoet.

19. lokakuuta 2025

Oplichters

Ooit een prima website. Hier een half jaar geleden Adobe Photoshop Elements aangeschaft en daarbij keurig ondersteuning gekregen, zelfs buiten kantooruren. Vervolgens Microsoft Offfice aangeschaft waar ik bij het openen van Word een melding krijg:"dit exemplaar is niet geactiveerd". Ik heb ze hierover verschillende malen gebeld maar er wordt nooit meer opgenomen of teruggebeld. Links laten liggen, deze website.

30. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin