Adobe PS 2025 gekocht, deze bleek na installatie niet te werken, via Whastapp contact gezocht en vrijwel hulp gekregen, mederwerker zocht zelfs persoonlijk telefonisch contact op en heeft online alles... Näytä lisää
Ik kocht sofware die legale software leek. Maar al bij het installeren ontstaan de eerste problemen. Nergens op de site lees ik dat het gaat om software met een key-generator er in. Klantenservice... Näytä lisää
Alweer de 7e bestelling! Goede service en, zoals altijd, de kwaliteit die we gewend zijn. Zeer tevreden!
Ik werd keurig op afgesproken tijd per telefonisch geholpen door vriendelijke Jurgen. Na een paar dagen kreeg ik steeds een pop-up venster te zien en kon niet veel meer doen met dat programma. Dit pro... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
Licentiecode Deal is een goede deal
Mijn ervaring met Licentiecode Deal is geweldig, zelfs tot in de avond staan zij klaar voor gratis en nog niet goed, gewoon weer contact opnemen. Fijn een bedrijf dat je gewoon kunt benaderen.
Frans Sondag

snel en goed geholpen
Na telefonisch contact de problemen snel en goed verholpen, vriendelijk contact

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
vriendelijk en eerlijk Na overname van mijn pc heeft hij alles…
Na overname van mijn pc heeft hij alles heel duidelijk en vriendelijk geïnstalleerd , ook heel geduldig.

Product activering werkte niet
Ik werd s'avonds gebeld nadat ik melding had gemaakt dat de productactivering niet werkte. Alles onder begeleiding opnieuw geïnstalleerd en daarna werkte alles prima. Voortreffelijke hulp vanuit Licentiedeal.

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
Supersnel en correct geholpen door…
Supersnel en correct geholpen door medewerker met verstand van zaken.
Toppie.

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
Snelle afhandeling van probleem.
Laat in de avond (op nieuwjaarsdag), via contactformulier, probleem van reeds gebruikte serienummer aangekaart.
Na korte mailwisseling met hoe te handelen en de uiteindelijke oplossing, kon ik Office gebruiken.
Toppie!
Dank aan Jurgen V.

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
Ik ben zeer goed geholpen bij het in…
Ik ben zeer goed geholpen bij het in dienst stellen van het bestelde softwarepakket en dit door een begripvolle en vriendelijke medewerker.
Hartelijk bedankt daarvoor !

Zeer tevreden
Zeer tevreden over de service en diensten. Ze helpen je zelfs buiten werktijden. Goede service ga zo door.

Goede verwerking.
Had problemen met de verzending maar die zijn keurig opgelost door Uw medewerker.
Heb het artikel in keurige orde ontvangen.
Bedankt hiervoor.

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
Goede prijs en super assistentie en nazorg!
Een maand na aanschaf van een officepakket via licentiecode-deal bleek dat ik deze niet volledig had geïnstalleerd. Toen ik meldingen kreeg dat ik het officepakket moest activeren lukte dit niet. Na een mailtje naar licentiecode-deal werd ik binnen een kwartier gebeld en werd het probleem direct opgelost. Een super assistentie en zeer snelle en kundige oplossing werd mij geheel gratis geboden!
Naast een gunstige aanschafprijs voor het officepakket geeft licentiecode-deal dus ook een prima nazorg! Super ervaring!

Origineel, snel en betrouwbaar
Originele product en heldere communicatie, ik heb meerdere producten besteld ivm een nieuwe laptop aanschaf en heb mn laptop gebruiksklaar gekregen met behulp van de proffesionele servicemedewerker. Heel erg blij mee. Bedankt!!

Uitstekend geholpen bij installatie
Uitstekend geholpen bij installatie, zelfs na werktijd!

A complete fraud
Sells illegal Microsoft GVLK's that cannot be activated. When things do not work you can forget about your money.
The positive "reviews" here are simply fake.

Super Service
Ik kreeg netjes hulp van dit bedrijf, heel vriendelijk en geduldig. Ze laten je echt niet in de steek! Met alle vragen kan je bij hun terecht. Zeker een aanrader! Bedankt nogmaals.

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
Photoshop aangeschaft en met deskundige…
Photoshop aangeschaft en met deskundige hulp werkt het nu na behoren. Mooie prijs voor een mooi programma.
Ga in de toekomst waarschijnlijk meer programma's hier aanschaffen.

Super service
Super service! Het probleem is opgelost. Nogmaals bedankt!!!

Super service
Super service, snelle responce en actie, beter kan het niet

Vastaus yritykseltä Licentiecode Deal
Fijne en effectieve remote ondersteuning
Telefonische en online ondersteuning bij een installatieprobleem van Office 2024., meer bepaald bij het Outlook gedeelte. Steeds vriendelijk en niet aflatende zoektocht. Hele fijne service.