Leve Copenhagen Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Jeg har modtaget en vare, som jeg gerne vil have sendt retur og pengene tilbage for. Jeg har skrevet frem og tilbage og jeg får at vide at jeg kan sende varen retur mod 9.90$ og så vil I sende en and... Näytä lisää

Min oplevelse er at især bukserne er små i størrelse. Jeg er normal 38/40/m i de fleste mærker, men disse kunne jeg ikke få på - også selvom jeg tjekkede størrelsesguiden. Så sørg for at bestille... Näytä lisää

Jeg har haft en super gode købeoplevelse hos leve. Jeg ville købe et jakkesæt og et andet sæt, og der var lidt bøvl på lageret, der gjorde, at jeg ikke helt kunne få de størrelser, som jeg havde besti... Näytä lisää

Jeg har handlet hos dem to gange, og jeg synes produkterne er pæne. Første gang købte jeg et jakkesæt, hvor bukselåsen helt faldt af med det samme. Anden gang købte jeg et par bukser og en matchend... Näytä lisää

1. Vaateliike

Leve er et dansk tøjmærke med base i København. Leve har en klar mission om at levere kvalitetstøj til overskuelige priser. Alle kollektionerne er limited og bliver derfor kun lavet én gang.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget tilfreds kunde

Tøjet er i rigtig lækker kvalitet, og det sidder perfekt. Der er super kundeservice og hurtigt levering. Jeg kan bestemt anbefale 'Leve' til andre som ønsker lækkert tøj til en god pris.

8. maaliskuuta 2021

Hej Kimmie,

Tusind tak for din anmeldelse 💝

Hvor er det dejligt, at høre du har haft en god oplevelse og at tøjet, servicen og leveringstiden levede op til din forventninger.😘 Vi glæder os til at se dig igen.

Rigtig god dag!

Kærlig hilsen
Vi, leve

Simpelhen det lækreste tøj!

Simpelhen det lækreste tøj!! Top kvalitet og både god service og hurtig/nem levering. Kan klart anbefales!

8. maaliskuuta 2021

Kære Caroline,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Mange tak for din anbefaling! Vi håber snart at se dig igen.🥰

Du må have en rigtig dejlig dag,

Venlig hilsen
Vi, leve.

Kære Stine,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at vi kunne leve op til dine forventninger med leveringstid og produkterne.😍 Vi håber på at se dig hos leve igen 🤍

God dag til dig!

Kærlig hilsen