Riktigt bra service! Hade beställt fel modell av skyddsnät till trampolin. Fick kontrollfrågor på mail och blev uppringd för att det skulle bli rätt! Snabb leverarans därefter. Riktigt nöjd!
Snabb respons på mail, samma eftermiddag, dessutom skickade med länkar till rätt produkter. Sericen är outstanding. Leveransen var snabb hade varan samma vecka som beställningen lades. Kommer garanter... Näytä lisää
Ett företag som verkligen gör det extra!!! Gjorde en beställning och önskade att hämta varan på plats. Blir uppringd nästan omgående och får frågan om jag vill ha hemleverans inom tio minuter. Det var... Näytä lisää
Suverän service. Jag hade råkat beställa fel reservdel som var snarlik det jag skulle ha men som inte var kompatibel med den studsmatta vi har. Butiken reagerade över detta när dom skulle packa ordern... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi gillar aktiviteter, sport och lek ute! Vi säljer bra och roliga grejer, till bra pris! Vi är ett familjeföretag med kontor och lager i Falun i Dalarna! Vi måste alla tänka mer hållbart, och vår idé är att sälja bra och säkra produkter som håller länge! Men en viktig del i hållbarhet är att kunna erbjuda reservdelar på det vi säljer! Lekute.se är den störst återförsäljare av BERG TOYS i Sverige! Och vi är den enda PREMIUM DEALER för BERG TOYS i Sverige och den som hjälper BERG i Svenska kundtjänst frågor! Vi är den enda återförsäljaren i Sverige som lagerför HUDORA och en av få som har hela eller större delen av SALTAS sortiment av studsmattor och sportartiklar på vårt lager i Falun! Och skickar order från vårt egna lager! Vi arbetar även nära varumärken som MICRO, PUKY, RABO med mera. Söker ni reservdelar till någon av de varumärken som vi säljer och inte hittar det på vår hemsida? kontakta oss på info@lekute.se så hjälper vi er!
Västermalmsvägen 2, 79177, Falun, Ruotsi
- 023-33234
- info@lekute.se
- lekute.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Enkelt och smidigt att beställa
Enkelt och smidigt att beställa. Snabb leverans. Bra service då de kontaktade mig per telefon och påminde om att Schenker tar ut extra lagerkostnad om paketet ligger mer än 3 dagar på terminal👍
Mycket snabb leverans!
Snabb som sjutton!
Supersnabb leverans
Riktigt snabb leverans och allt enligt förväntan gällande produkten
Toppenservice
Jag är en mycket nöjd återkommande kund! Alltid fått extremt snabb och bra service! Nu har de även hanterat en reklamation på ett väldigt snabbt, smidigt och bra sätt!
Fick mycket hjälp med att hitta rätt…
Fick mycket hjälp med att hitta rätt reservdelar till vår studsmatta!
Snabb leverans!
Otroligt snabb leverans till dörren
Otroligt snabb leverans till dörren, imponerad! Bra service!
Bra pris och extremt snabb leverans
Bra pris och extremt snabb leverans. Tog två dagar från beställning tills jag hade det hemma.
Lätt att få kontakt via mail
Lätt att få kontakt via mail. Svarade snabbt. Snabb leverans. Toppen!
Otroligt snabba på att svara/återkoppla…
Otroligt snabba på att svara/återkoppla på mail.
Superbra service när frakten strulade
Superbra service när frakten strulade. Snabb, trevlig och proaktiv.
Snabb leverans 🤩🤩🤩