Leki A/S Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Another reason why planet earth and us people doesn’t have a chance. Because companies like these make a profit of creating crappy products like these. I can see from the reviews that I am not the onl... Näytä lisää

Jeg har for 5 år siden købt Pro udgaven Med 10 års garanti… den virker helt som ny og nu får kæresten et sæt med hurtig oplader, så hun er fri for at kablet går i stykker❤️

Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Näytä lisää

Købte earphones i Brugsen Billigt det skal siges De viste sig at være dårligt/ikke samlet , ledning skarpt bukket Lyden ustabil efter samling. Dejlig lækker emballage , hvilket Leki da også fre... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa

Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..

Välttävä

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fed butik!

Super fede covers til en god pris! Og så var personalet i City 2 mega søde!

11. syyskuuta 2023

Kære Carla,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget og ligeledes dine købte Leki Covers😊

God service og gode priser i city 2

God service og gode priser i city 2. Dejligt at alt ikke er køb på internet.

11. syyskuuta 2023

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store i City2, ligeledes glæder det os at du finder prissætningen god😊

City 2 Leki

Hader at bruge mange penge på elektronisk tilbehør - men! Her vil jeg gerne bruge en god sum penge, for der får jeg noget for dem. Både flotte varianter af covers og gode, stabile ledninger. Kvalitet!
Min oplevelse var i Leki City 2, som simpelthen havde det sødeste personale, rumlig butik og de fedeste ting til de bedste priser😁

10. elokuuta 2023

Kære Mathilde,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget og ligeledes dine købte Leki produkter😊

Per

Rigtig sødt personale i City 2 og gode…

Rigtig sødt personale i City 2 og gode produkter.

8. syyskuuta 2023

Kære Emilie,

God oplevelse i vejle

Fik sat panser glas på i Vejle butikken, det gik hurtigt og pænt resultat - ikke mindst rigtig sødt personale 🥰

9. syyskuuta 2023

Kære Freja,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store i Vejle😊

Vi håber at se dig igen en anden gang i Leki Store City2😊

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til personalet i Leki Store Vejle😊

Søde og hjælpsomme ansatte

Blev mødt af nogle virkelige søde og hjælpsomme medarbejder i Leki City 2. De hjalp både med at finde korrekt størrelse af cover samt anbefaling af ledninger.

Dem vil vi klart bruge igen, næste gang vi skal shoppe nyt grej.

2. syyskuuta 2023

Kære Oliver,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store i City2😊

Vi glæder os til at betjene dig næste gang du kigger ind til os😊

Per

Rigtig billig og god service i Vejle på…

Rigtig billig og god service i Vejle på Gå gade

5. syyskuuta 2023

Kære Sky-Town,

Per

very good shop super nice and helpful

I was at the store in city 2 and I must say it was the best customer service I have ever gotten, they were super nice and helpful I would 100% recommend coming here if u want a cheap and good quality phone case

31. elokuuta 2023

Kære Chimmy,

Per

Fantastiske produkter til en skarp pris!

Leki har virkelig formået at skabe nogle holdbare mobilprodukter, der både har styr på kvaliteten, og hvor priserne bestemt er til at forholde sig til. Yderligere er kundeservicen i Aarhus dog også outstanding, så kun roser herfra!

11. elokuuta 2023

Kære Simon,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store i Aarhus, og du ligeledes du er glad for kvalitet og prispunktet på produkterne😊

Vi glæder os til at betjene dig næste gang du kigger ind til os😊

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til personalet i Leki Store Aarhus😊

Fantastisk god service

Fantastisk god service
Vi var i Herning centret og fik købt forskellige cover til min mobil og min mands. En dejlig overskuelig butik. Vi blev mødt af en dejlig smilende ung ekspedient som var yderst hjælpsom. Helt klart en anbefaling herfra.

2. elokuuta 2023

Kære Majbritt,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget du er tilfreds med den service du har modtaget i vores butik i Herning Centret, ikke mindst at i finder butikken overskuelig😊

Jeg videregiver din anmeldelse til personalet i butikken i Herning.

Vi håber meget at se dig og din mand i butikken en anden gang, når der mangles mobil tilbehør😊

City2(Denmark) super

City2(Denmark)

Super service :-)

Bedste hilsener herfra

9. elokuuta 2023

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget du er tilfreds med den service du har modtaget i vores butik i CITY2😊

Jeg videregiver din anmeldelse til personalet i butikken i CITY2.

Vi håber meget at se dig i butikken en anden gang, når der mangles mobil tilbehør😊

Per

Fantastisk service og stort udvalg 😃

9. elokuuta 2023

Kære Stine,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget du er tilfreds med den service du har modtaget i vores LEKI Store, og ligeledes at du er tilfreds med produkt udvalget😊

God service

Jeg var ud i city2 og fået købt forskellige cover til min mobil. Personalet er venlig og hjælpsom. Jeg sikkert kommer igen!

8. elokuuta 2023

Kære Laura,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Jeg videregiver din anmeldelse til personalet i butikken i CITY2.

Per

It was a wonderful experience to shop…

It was a wonderful experience to shop at Leki, City 2. Left with 3 fashionable iPhone cases for only 100 💯 kr. Well worth it 👌 🛍

6. elokuuta 2023

Dear Samantha,

Thank you very much for your review here on Trustpilo🙏

We are very pleased that you are satisfied with the service you have received in our store in CITY2, not least that you find the covers manageable.

I will pass on your review to the staff in the CITY2 store.

We hope to see you in the store another time when mobile accessories are needed.

Kind regards and have a nice evening

Hjemmeside / Facebook 👎🏻

Hjemmeside / Facebook 👎🏻

Links til brugsanvisning på hjemmesiden virker ikke og der svares ikke på Facebook om samme ☹️

22. heinäkuuta 2023

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot hvis indhold jeg dog meget beklager fra vores side af.

Jeg beklager meget at der ikke er monteringsvejledning på vores hjemmeside på GLASS bycph.
Vi er i øjeblikket i gang med at få dette produceret, men på alle øvrige produkter har vi vejledninger påført ved de respektive produkter.

Jeg håber meget det giver svar på spørgsmål, og ønsker dig samtidig en rigtig god dag herfra Vejle.😊

Venligst

Fantastisk butik i Vejle

Det er altid en fornøjelse at komme i butikken i Vejle. Altid god servise og smil i butikken

5. elokuuta 2023

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder os meget du er tilfreds med den service du har modtaget i butikken.

Jeg videregiver din anmeldelse til personalet i butikken i Vejle😊

Vi glæder os til at servicere dig en anden gang i butikken.😊

Per

Gode produkter til billige priser

Gode produkter til billige priser! Altid smilende personale, der giver en god service. Klar anbefaling herfra!

6. heinäkuuta 2023

Kære Amalie,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det glæder os meget du er tilfreds med den service du har modtaget i butikken, samt du vil anbefale os til andre😊

Vi glæder os til at servicere dig en anden gang i en af vore LEKI Store😊

Per

Kolding butikken kan bare noget🫶🏼

26. heinäkuuta 2023

Kære Lonnie,

Det glæder os meget du er tilfreds med vores LEKI Store i Kolding Storcenter😊

Din anmeldelse vil blive videregivet til personalet i butikken i Kolding😊

Vi glæder os til at servicere dig en anden gang i butikken.😊

Kolding Butikken.

Det er en super fin butik at handle i. Servicen er i top og butikken er dejlig overskuelig. De går op i at deres kunder får den rette hjælp.

28. heinäkuuta 2023

Kære Cecillie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service og vejledning du har modtaget i LEKI Store Kolding.

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i Kolding😊

Venligst