Leki A/S Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Another reason why planet earth and us people doesn’t have a chance. Because companies like these make a profit of creating crappy products like these. I can see from the reviews that I am not the onl... Näytä lisää

Jeg har for 5 år siden købt Pro udgaven Med 10 års garanti… den virker helt som ny og nu får kæresten et sæt med hurtig oplader, så hun er fri for at kablet går i stykker❤️

Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Näytä lisää

Købte earphones i Brugsen Billigt det skal siges De viste sig at være dårligt/ikke samlet , ledning skarpt bukket Lyden ustabil efter samling. Dejlig lækker emballage , hvilket Leki da også fre... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa

Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Powerbank med ladere os stik

Powerbank med ladere os stik. Fantastisk løsning der bare virker og holder længe. Tydeligt kvalitets produkter. Hurtig levering og alt spillere som det skal.

28. helmikuuta 2024

Kære Bo

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med vores powerbank

Bluetooth højtaler

Jeg har efterhånden prøvet en del af jeres produkter, og de fungerer godt.
Er mega glad for min højtaler Sound 01, den spiller mega godt og er så nem at tage med sig rundt i huset.

20. helmikuuta 2024

Kære Lene

Det glæder os meget, du er tilfreds med vores højtaler

God højtaler

Virkelig fin og god højtaler.
Tænker den er perfekt som rejsehøjtaler. Nem at betjene og oplade

16. helmikuuta 2024

Kære Simona

Det glæder os meget, du er tilfreds med vores højtaler

Shein er bedre

KÆMPE skuffelse
Har lige været inde og købe 6 telefon cover til kun 200 kr. hvilket jo er meget billigt, men det kan jeg da også godt forstå!! 3 af de covers jeg har købt er enten i stykker eller passer ikke, det ene havde ridser i, det amdet var der buler i, og det sidste passede slet ikke til den telefon jeg havde købt. Der står på coveret det skulle være til en iphone 13 pro max, men det kan man jo ikke skrive når jeg ikke engang kan få min telefon i. Synes virkelig det for dårligt

Ja det biiligt men kommer IKKE til at købe derfra igen.
Det må virkelig være pinligt, at shein seriøst er det meget bedre end jer, er super skuffet og det ærger mig virkelig

6. helmikuuta 2024

Hej Frederikke

Vi takker for din anmeldelse og beklager at du er skuffet over vores produkter.
Alle vores covers hænger uden emballage så man kan se og tjekke dem inden man køber netop for at man ikke kommer til at købe et cover med ridser eller lign.

I Leki har vi 365 dages fuld retur og bytteret, så hvis man ikke er tilfreds kan man altid komme tilbage med produktet.

Jeg vil opfordre dig til at komme tilbage og få dem byttet eller pengene tilbage.

Venlig Hilsen
Johnny Nielsen

Super og kompetent service

Super og kompetent service
Lidt dyrt at det skal koste 79 at få hjælp til og skifte panser glas, når panserglasser koster 99.
Men stadig 5 stjerner værd til afdeling i kolding storecenter

2. helmikuuta 2024

Kære Glen

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store i Kolding😊

Det er ikke nemt altid at sætte Panserglas på en telefon og tit må vi forsøge 2 gange, derfor er vi desværre nød til at tage 79,- for det.

Vi glæder os til at betjene dig næste gang du kigger ind til os😊

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til personalet i Kolding storcenter😊

Vidunderlig service

Vi fik virkelig god service i jeres butik i Rosengårdscentret i Odense! Smilende og venligt personale der var meget opmærksomme på os, og gerne ville hjælpe. Kan kun anbefale denne flotte og overskuelige butik. Stort udvalg af covers til stort set alle mobiler, og ganske fine priser.
Det er ikke sidste gang jeg køber udstyr og tilbehør til min telefon her.

16. tammikuuta 2024

Kære Mette

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store i Rosengårdcentret😊

Vi håber at se dig igen en anden gang i Leki Store Rosengårdcentret😊

Vi glæder os til at betjene dig næste gang du kigger ind til os😊

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til personalet i Rosengårdcentret😊

Personalet fejler ik noget

Personalet fejler ik noget, men i gør det dælme ik nemt for de 2 unge mennesker i Herning Centret.
De har alt for meget at se til i juletiden det er dælme ik nemt at den ene skal sidde ude bagved og sætte panserglas på hele tiden, den anden står med 1 km kø og skal printe covers samtidig

10. joulukuuta 2023

Kære Nikolaj

Mange tak for dit feedback her på Trustpilot, hvis indhold jeg dog beklager meget.

Jeg er samtidig glad for at læse du omtaler personalet som du gør, den ros vil straks blive videregivet.

Vi er overvældet og glade for den interesse der har været for vores produkter her henover den første jul vi har i vores butik i hernmingCentret.

Vi har samtidig også taget dette til efterretning, og vil til næste år tilpasse bemandingen efter det aftræk som vi har set i år.

Jeg håber meget at du fortsat vil benytte dig af vores produkter og den service vi går utrolig meget op i, når du næste gang påtænker køb af Covers eller mobiltilbehør.

Rigtig godt nytår herfra LEKI.
Venligst
Per

Super sødt personale i den nye butik i…

Super sødt personale i den nye butik i Odense, og stort udvalg af covers

7. joulukuuta 2023

Kære Maja,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store Odense 😊
Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til vores personalet i LEKI Store Odense😊

Venligst og rigtig godt nytår fra LEKI
Per

Venlig meget hjælpsom ung mand skiftede…

Venlig meget hjælpsom ung mand skiftede glas på min mobil,super prof og ordentligt.

7. joulukuuta 2023

Kære Martin,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store 😊

Venligst og rigtig godt nytår fra LEKI

Super sød og god service 5/5

Super sød og god service 5/5 i butikken i City 2!

26. marraskuuta 2023

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store i City2😊

Panserglas og covers !!

Leki i CITY 2.

Jeg fik for nyligt sat nyt panserglas på min mobil, hvilket kun var en god oplevelse. Mobilen så skide godt ud bagefter, og personen bag kassen var utroligt servicemindet.

Derudover har jeg også købt to covers derfra efter de fik deres print maskine. Da jeg var i tvivl om hvordan det virkede, fik jeg en masse hjælp og alle mine spørgsmål blev svaret godt på. Covers blev også begge utroligt flotte! Jeg har altså kun haft gode oplevelser.

17. lokakuuta 2023

Kære Marc,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Ligeledes er vi glade for at høre du er tilfreds med dine købte produkter, vi glæder os til at betjene dig næste gang du kigger ind til os😊

Anbefaler Leki city 2

Anbefaler Leki city 2! Rana er fantastisk!

29. lokakuuta 2023

Kære Sara,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store City2 😊
Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til vores salgsassistent Rana i City2😊

LEKI

Super hjælpsomt og smilende personale i…

Super hjælpsomt og smilende personale i City 2

29. lokakuuta 2023

Kære Martin,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til vores personalet i LEKI Store City2😊

Service minded sælger.

Meget venlig og service minded sælger. Har bestilt et cover i Vejle afdeling som blev printet med 3 D printer 😁

23. lokakuuta 2023

Kære Ahmed,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store Vejle😊
Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til vores personalet i LEKI Store Vejle😊

Super service

15. lokakuuta 2023

Kære Trine,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store😊

Gode produkter…

Virkelig brugbart tilbehør til en fair pris.

12. lokakuuta 2023

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget du er tilfreds med dine købte produkter, vi håber meget du bliver glad for dem.😊

God dag herfra
Venligst

Kundeservice i Kolding 💪🏼

Super kundeservice fra den sødeste Fatima i Kolding storecenter 🫶🏻 mega smilende og klar på en sludder, og rigtig god tålmodighed👍🏻

12. lokakuuta 2023

Kære Emma,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget du er tilfreds den service du har modtaget fra vores kollega i Leki Store Kolding Storcenter, det vil blive videregivet til hende😊

Fantastiske medarbejdere

Fantastiske medarbejdere - man føler sig virkelig velkommen i Aarhus gågade!!

9. lokakuuta 2023

Kære Cecilie,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget du er tilfreds med den service og imødekommenhed du har modtaget i Leki Store Aarhus, det vil blive videregivet til butikken😊

Per

Ham med skægget city 2 holdt butikken…

Ham med skægget city 2 holdt butikken åbent så vi kunne nå og få vores tlf
tusind tak for god service!

29. syyskuuta 2023

Kære Valdemar,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget du er tilfreds med den service du har modtaget i vores Leki Store City2😊

Din tilbagemelding vil blive videregivet til butikken😊

Leki City 2

Det er et rigtig godt sted at købe covers af høj kvalitet til en god pris. Servicen er også rigtig god, og personalet er meget venlig. Kan klart anbefales.

13. syyskuuta 2023

Kære Silas,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙏

Det glæder os meget, du er tilfreds med den service du har modtaget og ligeledes dine købte Leki produkter.

Vi håber meget at se dig igen i en af vore Leki Stores😊