Leki A/S Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Another reason why planet earth and us people doesn’t have a chance. Because companies like these make a profit of creating crappy products like these. I can see from the reviews that I am not the onl... Näytä lisää

Jeg har for 5 år siden købt Pro udgaven Med 10 års garanti… den virker helt som ny og nu får kæresten et sæt med hurtig oplader, så hun er fri for at kablet går i stykker❤️

Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Näytä lisää

Købte earphones i Brugsen Billigt det skal siges De viste sig at være dårligt/ikke samlet , ledning skarpt bukket Lyden ustabil efter samling. Dejlig lækker emballage , hvilket Leki da også fre... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa

Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..

Välttävä

Altid god service

Altid god service i Kolding Storcenter

29. heinäkuuta 2023

Kære Pernille,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er meget glade for at du altid finder servicen god i LEKI Store Kolding.

Leki - Kolding

Super god kundeservice! Ordentlig og overskuelig indretning.

10. heinäkuuta 2023

Kære Melanie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service du har modtaget i LEKI Store Kolding, samt du finder butikkens indretning overskuelig.

Besøg værd

Fantastiske medarbejdere, overskuelig butik, gode priser & altid god service i Kolding storcenter! Bestemt et besøg værd

13. heinäkuuta 2023

Kære Karoline,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er meget glade for at du er tilfreds med den service du har modtaget i LEKI Store Kolding, ikke mindst at du finder indretningen overskuelig og priserne gode.

Super service i Kolding butikken

27. heinäkuuta 2023

Kære Jane,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service du har modtaget i LEKI Store Kolding.

God service!

Jeg var inde og skulle bruge en powerbank med masser af strøm uden selv at vide så meget. Servicen var virkelig god.
Jeg gik ud af butikken i Kolding med en powerbank til en rimelig pris og strøm til en hel dag!

11. heinäkuuta 2023

Kære Anna-Maria,

Godt du nu er strøm forsynet via vores Juiceboks/Powerbank😊, og kig endelig forbi en anden gang hvis der er yderligere spørgsmål omkring produkterne.

🤩🤩🤩🤩

Fantastisk service i Kolding storecenter og fantastiske priser🤩

1. heinäkuuta 2023

Kære Sophie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service du har modtaget, og ligeledes tak for tilbagemeldingen på prisniveauet i LEKI Store Kolding.

Altid imødekommende

Altid imødekommende, hjælpsomme og venlige. Kan klart anbefales

15. heinäkuuta 2023

Kære Julie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service og vejledning du har modtaget i en af vore LEKI Store butikker.

Per

Man bliver altid mødt af smilende ansigter

Man bliver altid mødt, af rigtig god service. af de altid smilende, medarbejder i Leki i kolding storcenter

28. heinäkuuta 2023

Kære Emillie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service og vejledning du har modtaget i LEKI Store Kolding.

Indbegrebet af super service

Indbegrebet af super service, er den man altid møder i Kolding storcenter, især når deres kvindelige ekspedient er på job.
Jeg ville ønske man kunne give mere end 5 stjerner, da oplevelserne er mere end 5 stjerner værd.

28. heinäkuuta 2023

Kære Lonnie,,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds med den service og vejledning du har modtaget i LEKI Store Kolding, ikke mindst de ekstra stjerner som du her omtaler👌😊

Super service i Vejle!!!

God service i Vejle!!!

27. heinäkuuta 2023

Kære Lene,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store Vejle.

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i Vejle😊

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, jeg mødte Koldings nok mest hjælpsomme menneske bag desken.
Gode priser og bare en positiv oplevelse

26. heinäkuuta 2023

Kære Lennart,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store Kolding.

Bedste service.

Var i Kolding Storcenter, blev betjent at yderst kompetent kvinde. Som havde, service og ærlighed i højsæde, samt et skønt glimt i øjet. Kommer helt sikkert igen.

24. heinäkuuta 2023

Kære Tonja,

Fantastiske service Kolding storcenter

Fantastiske personale service og klart det billigste 😁

25. heinäkuuta 2023

Kære Thomas,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i vores Leki Store butik.

Per

Super service fra man kom til man gik

Super service fra man kom til man gik.
Den kvindelig ekspedient i Kolding storcenter, var yderst kompetent, troværdig og ærlig under vores besøg. Nyt panserglas og et valgfrit cover i høj kvalitet til 179kr. En skam at der ikke findes produkter til smartwatches endnu, men det venter jeg glædeligt på. Kommer helt sikkert igen!

24. heinäkuuta 2023

Kære Steffie,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store Kolding - ligeledes så glæder det os du er tilfreds med prisniveauet på produkterne incl. skifte af beskyttelsesglas😊

Per

Jeg var i City 2 og fik en rigtig god…

Jeg var i City 2 og fik en rigtig god vejledning ved køb af ledninger og cover af et venligt og professionelt personale. Kommer helt klart igen!

22. heinäkuuta 2023

Kære Inger,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store i CITY2

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i CITY2😊

Per

good service at the Kolding størecenter…

good service at the Kolding størecenter .The Young lady was so sweet and gave a good service .The boutique is well arranged

21. heinäkuuta 2023

Dear Jane

Thank you for your feedback here on Trustpilot.

We are pleased that you are satisfied with the guidance and service you have received at LEKI Store Kolding

Your kind feedback will be passed on to the store in Kolding😊

Yours sincerely

Søde medarbejder

Kære Maya,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i vores LEKI store butik.

Per

Fantastisk service af en sød ung kvinde…

Fantastisk service af en sød ung kvinde i Kolding Storcenter. Utrolig smilende og serviceminded. Dejligt at opleve sådan en service.

Kære Camilla,

Per

Blev mødt med et kæmpe smil og god…

Blev mødt med et kæmpe smil og god service. Af en sød ung kvinde kan klart anbefales i kolding storcenter

Kære Lucas,

Per

Emir giver ekstremt god service

Emir giver ekstremt god service! Skride flink og skide god til sit arbejde! Grundig med påsætning af panserglas.

Kære Emma,

Mange tak for din tilbagemelding og anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at du er tilfreds den service du har modtaget i LEKI Store CITY2

Din venlige tilbagemelding vil blive videregivet til butikken i CITY" hvor Emir er ansat 😊