Saanut 5/5 tähteä

Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit. Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt. We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Niet fraai. Via de website kwam ik er niet uit, gebeld en mij werd gevraagd om mijn winkelmandje op te sturen voor een passende offerte zo gevraagd zo gedaan. Een week later nog geen offerte, wedero... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor een verlichtingsprobleem in onze wandkast zijn wij bij LED-gigant langs geweest. We werden zeer vriendelijk geholpen en kregen goede adviezen. Ook bij vragen tijdens de installatie werd meegeda... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De webshop heeft een zeer uitgebreid aanbod aan producten aan een schappelijke prijs. Zeer goede dienst na verkoop! Bij een kleine fout in de levering (karakteristieken van COB leds waren ok maar span... Näytä lisää

1. Valaisinliike
  2. Sisustusliike
  3. Valaistussuunnittelija
  4. Valaisinvalmistaja
  5. Valaisintukku

Yrityksen kirjoittama

LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.

3,9

1 tähti

On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Advies en communicatie

Medewerker was erg behulpzaam bij het adviseren voor de juiste ledstrips en profielen. Goede en snelle reacties en ook een aantal keren telefonisch met elkaar gesproken. Een aanrader!

13. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn project led-verlichting van de…

Mijn project led-verlichting van de woonkamerkast goed voorbereid, daarna op weg naar Purmerend waar ik hartelijk werd ontvangen met kopje koffie. Daarna met deskundige hulp mijn project in het geheel goed samengesteld zodat ik met alle onderdelen en met de instructies naar huis ben vertrokken en ben gaan samenbouwen met als resultaat een sfeerverlichting in de kast welke met ons home automatisering kan worden bediend. Alle lof voor profielgigant.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat je bezoek aan onze showroom in Purmerend zo prettig is verlopen en dat je je welkom voelde met een kopje koffie. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen bij het samenstellen van je LED-project voor de woonkamerkast.

Fantastisch om te lezen dat het eindresultaat sfeervol is geworden en ook nog eens perfect samenwerkt met jullie home-automatisering. Precies zoals je het voor ogen had — daar doen we het voor!

Bedankt voor je vertrouwen en je lovende woorden over ProfileGigant. We wensen je veel plezier met de verlichting en staan altijd voor je klaar als je ons in de toekomst weer nodig hebt.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer kundig geholpen bij mijn…

Ik ben zeer kundig geholpen bij mijn zoektocht naar de juiste led verlichting voor een wisselende schilderijenexpositie in het kerkje van Krommeniedijk. De proefset gekocht om te testen werd zonder probleem voor de uiteindelijke versie omgeruild. Zeer tevreden met de service, het uiteindelijke resultaat en gunstige financiële afwikkeling

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste LED-verlichting voor de schilderijenexpositie in het kerkje van Krommeniedijk. Een prachtig project waar we trots op zijn om aan bij te mogen dragen!

Fijn dat de proefset goed van pas kwam en dat de uiteindelijke omruiling soepel verliep. We streven er altijd naar om flexibel mee te denken en servicegericht te handelen, dus het is geweldig om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

Veel succes en plezier met de expositie, en we hopen in de toekomst weer iets voor je te kunnen betekenen.

Kwaliteit

Kwaliteit, service en professionaliteit.
Led-Gigant weet wat ze doen en over praten.
niks meer op aan te merken, Hier moet je zijn !

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor je geweldige review!

Wat een complimenten! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, service en professionaliteit die we bieden. Bij LED-Gigant doen we ons uiterste best om altijd de beste ervaring te leveren, en het is fijn om te weten dat je dit hebt ervaren.

Dank je wel voor je vertrouwen, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Saanut 2/5 tähteä

Led gigant : veel miserie en lang wachten voor een iets lagere prijs

Eerste bestelling bij Led gigant geplaatst op 3 juli. De geleverde ledstrips zijn niet de juiste, levertermijn via GLS is helaas een weekje.De helpdesk vraagt me om de verkeerde terug te sturen via track and trace. Pas daarna zullen ze de juiste versturen. Ik moet zelf de retourkosten betalen, ze zullen de verzendkosten later terugbetalen. Na weer een weekje wachten worden er weer ledstrips geleverd maar weer niet de juiste. Nu een boze mail gedaan. Ik krijg excuses via telefoon van een verantwoordelijke met goed nieuws. De juiste zullen nu via express levering opgestuurd worden. De 2de foute levering mag ik gewoon houden. Mijn retourkosten van het eerste pak worden ook teruggestort.Ik ben begripvol. Tot ik na 21 dagen na bestelling nog steeds de 3de en juiste levering niet ontvangen heb. De helpdesk reageert niet meer op mijn mails. De verantwoordelijke neemt de telefoon niet op....dus na 21 dagen wachten heb ik nog steeds mijn materiaal niet dat ik wel betaalde. Nochtans had ik die verantwoordelijke gewaarschuwd voor de lange wachttijd van een week bij GLS om een pakje naar België te krijgen. Update : de helpdesk verontschuldigt zich omdat ze niet eerder reageerden op mijn mails. Blijkbaar komen mijn mails (met nochtans hun eigen referentie in het onderwerp!) toch ook gewoon onderaan de stapel met alle mails voor info. Het lijkt er dus niet op dat ze probleem bestellingen zelf actief opvolgen. Ze gaan nog eens een nieuwe zending versturen die nu wel op 2 dagen afgeleverd wordt. Inmiddels had ik al zelf contact genomen met GLS ook. Dus uiteindelijk kreeg ik wat ik besteld had maar na weken wachten en zelf veel actie te moeten ondernemen. De geleverde kast sensoren werken ook niet zoals op de website beschreven is. Volgens LEDGIGANT werkt zo 1 deursensor met 1 controller ook maar na installatie blijkt dit niet te kloppen. Na uren testen en de sensoren te hermonteren van boven op de kast naar onderen om te bedienen als handschakelaar, kom ik er via een site van een andere winkel s avonds achter dat de controller van LEDGIGANT alleen werkt als je drie sensoren op dezelfde controller aansluit. Heb ik dus toch voor niets al die montage veranderd...( Telkens moet ik de paslatten van mijn maatkasten losmaken en opnieuw bevestigen) op de site van LEDGIGANT staat er nochtans een filmpje met slechts 2 sensoren. Waarschijnlijk zijn ze inmiddels overgeschakeld naar een ander model. LEDGIGANT is goedkoper dan de rest maar je moet er heel veel shit bijnemen. Voor mij niet meer!!!!

15. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Allereerst willen we je bedanken voor het delen van je ervaring. We begrijpen volledig dat de situatie rondom je bestelling allesbehalve soepel is verlopen en willen ons oprecht verontschuldigen voor de opgelopen vertragingen en de ongemakken die dit heeft veroorzaakt. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden, en we nemen je feedback zeer serieus.

Het spijt ons dat de levering van de juiste producten zo veel langer heeft geduurd dan verwacht, en dat de communicatie rondom de retourzendingen en de verwerking van je bestelling niet optimaal was. We begrijpen dat de constante vertragingen en de miscommunicatie je hebben gefrustreerd, vooral in een situatie waar je tijd en energie in hebt gestoken.

Wat betreft de kast sensoren, het is natuurlijk niet de bedoeling dat de werking zoals beschreven op onze website niet overeenkomt met de werkelijkheid. We zullen dit intern onderzoeken om te zorgen dat deze informatie correct wordt weergegeven en dat eventuele wijzigingen in de producten duidelijk worden gecommuniceerd.

Je hebt terecht aangegeven dat je actie hebt moeten ondernemen om het probleem op te lossen, en we begrijpen dat dit extra tijd en moeite van je heeft gevraagd. We willen je dan ook bedanken voor je geduld en de stappen die je hebt gezet om dit alsnog in goede banen te leiden.

Ondanks alles hopen we dat je, ondanks je negatieve ervaring, overweegt om ons in de toekomst een tweede kans te geven. We blijven altijd streven naar verbetering van onze processen en klanttevredenheid, en jouw feedback speelt hierin een belangrijke rol.

Als er iets is wat we nog voor je kunnen doen om de situatie te verhelpen, horen we dat graag.

Met oprechte excuses en vriendelijke groet,

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed en snel geholpen door Bauke…

Zeer goed en snel geholpen door Bauke voor een waterdichte ledstrip met toebehoren voor in onze nieuwe badkamer

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor je positieve review!

Fijn om te horen dat Bauke je zo goed en snel heeft kunnen helpen bij het vinden van de juiste waterdichte LED-strip voor jullie nieuwe badkamer. We zijn blij dat alles naar wens is en dat we je hebben kunnen voorzien van de juiste producten en service.

Veel plezier met de nieuwe verlichting, en mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!

Top service!

Ik zocht meerdere led strip met cct en dimbaar. Veel email contact gehad met de helpdesk, en ze hebben mij super geholpen! Hele snelle reacties en ik heb met hulp precies gevonden wat ik zocht. Top bedrijf!

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor je geweldige review!

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze helpdesk en dat je precies hebt gevonden wat je zocht! We doen ons best om snel en duidelijk te reageren, zodat je snel verder kunt met je project. Het is fantastisch om te weten dat je tevreden bent met de service en de producten.

Bedankt voor je vertrouwen in LED-Gigant en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service in de winkel

Geweldige service in de winkel, ze nemen de tijd voor je en geven je super advies. Alles getest en met 15 minuutjes draait alles top! mooie kwaliteit cob ledstrips. Op naar de volgende klus.

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat geweldig om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel en dat je snel alles aan de praat hebt gekregen! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de COB LED-strips en het advies dat je hebt ontvangen. Het is altijd fijn om te horen dat klanten zich goed geholpen voelen en dat alles zo vlot verloopt.

We kijken ernaar uit om je weer te mogen helpen bij je volgende project!

Very responsive customer service

I have ordered several times from LED Gigant. The delivery was very accurate and the quality as expected. During my last order, there was some delay. Before I enquired myself what were the reasons, a co-worker from LED Gigant called me to inform me what the the cause was. To speed up the delivery, I was offered an alternative product, which was completely acceptable for me. It arrived on the next day. When I decided to return some unused profiles, I was again contacted by phone and the return formalities were set in real time with a pick-up rom my home.

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Thank you so much for your kind and detailed review!

We truly appreciate your continued trust in LED Gigant for your orders. It’s great to hear that, even though there was a slight delay with your last order, we were able to proactively communicate and offer a solution that worked for you. We always aim to keep our customers informed and provide the best alternatives when necessary, so we’re pleased that the replacement product arrived promptly.

We're also glad that the return process went smoothly for you, with everything arranged in real time and with the added convenience of a home pick-up.

Thank you for your positive feedback, and we look forward to serving you again in the future!

Best regards,
The LED Gigant Team

Saanut 1/5 tähteä

Ledstrips niet te verbinden met elkaar

Al weken bezig met een led strip die uit 2 delen geleverd is 1 deel te maken zelf gesoldeerd niet gelukt.. van hun gehoord dat ze dat wel kunnen.. zelf is het hun ook niet gelukt. In hun artikel stond dat het kant en klaar was .ondertussen weken bezig om een oplossing te vinden.. geen reactie en of veel te late reactie.. heel veel spijt ondertussen .. 300 euro kwijt aan alles al 2 maanden geen vooruitgang..

1. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

U had vooraf netjes een offerte kunnen opvragen of bij ons langs kunnen komen voor gedegen advies.

In de tekst bij het bestelde artikel staat dat het artikel als 2 x 5 meter geleverd wordt en het een speciale IP68 LED strip betreft.

U heeft 2 x 5 meter LED strip besteld en deze met ducktape en slecht soldeerwerk aan elkaar proberen te maken.

Helaas kunnen wij hier geen foto aan toevoegen.

Mijn collega heeft u een offerte gestuurd voor een op maat gemaakte LED strip afgestemd op uw wensen.

Sanne

Top bedrijf

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Bedankt voor uw korte maar krachtige review.
Veel plezier met uw LED verlichting

Specifieke Ledverlichting voor kasten

Ik ben zeer goed geholpen met mijn specifieke vraag voor Led kastverlichting aan te sturen met mijn bestaande systeem. De juiste materialen en simpele uitleg was voldoende om een geweldig eindresultaat te krijgen. Mooi materiaal voor een nette prijs!

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor de leuke review en blij dat mijn collega's u goed hebben geholpen!

Denken mee, fijn!

Denken mee in zowel selectie (o.b.v. foto’s van situatie en wensen) als bij oplossen van problemen na installatie. Blij mee!

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Bedankt voor de leuke review!
Veel plezier met uw LED verlichting.

Super fijn geholpen

Wat een leuk bedrijf!! Een leuke groep jonge mensen die goed op de hoogte zijn van wat er allemaal kan en wat de nieuwste dingen zijn op gebied van licht. Ik kwam met een idee en hun verbeteren het en voeren het uit. Ik ben blij met mijn indirecte verlichting. Genoeg licht en geen lamp te zien. Love it!!!

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Het is fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je indirecte verlichting en dat we jouw idee hebben kunnen verbeteren en uitvoeren! We zijn trots op ons team van jonge en deskundige medewerkers die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van verlichting. We doen er alles aan om de perfecte oplossing voor elke klant te vinden, en het is fijn om te weten dat jij nu geniet van voldoende licht zonder zichtbare lampen.

Dank je wel voor je positieve woorden, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Goeie gasten snelle levering.Mooie 3…

Goeie gasten snelle levering.Mooie 3 fase rail systeem en spots.

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Bedankt voor je positieve review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van het 3-fase rail systeem en de spots. We doen ons best om alles snel en efficiënt te leveren, en het is geweldig om te weten dat je blij bent met je aankoop.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Top service en bediening

Ik heb voor de tweede maal maar nu voor een andere toepassing een complete configuratie gekocht. Ik word altijd zeer professioneel geholpen en bediend. Ik kan echt geen negatief punt noemen vandaar mijn 5 sterren.

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Hartelijk dank voor je geweldige review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat je opnieuw bij ons hebt besteld en dat we je weer naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We doen ons best om altijd professioneel en klantgericht te werken, en het is ontzettend fijn om te lezen dat je geen negatief punt kunt noemen.

We waarderen je vertrouwen in LED-Gigant enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

uitstekende service, een aanrader !!!

uitstekende service , een aanrader !!!
Er was een probleem met de levering en die is snel, professioneel en zéér goed opgelost.
hartelijk dank.
en ze zijn per email bereikbaar :) een uitzondering tegenwoordig

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Bedankt voor je mooie woorden! 🙏 Fijn om te horen dat het probleem zo snel en goed is opgelost. We doen ons best om altijd bereikbaar en servicegericht te zijn. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 🌟

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, beter dan Philips en betaalbaar

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Wat een prachtig compliment, bedankt daarvoor! 🙌 We zijn blij dat de kwaliteit je zo goed bevalt en dat je ons ook als betaalbaar ervaart. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! 💡

Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantenservice. Alleen antwoorden als het uitkomt.

Om de complete levering binnen te krijgen heb ik 3x moeten anticiperen.
De klantenservice is alleen via email te bereiken. Daarnaast is het antwoorden geen topprioriteit. Nadat ik meerdere keren gevraagd heb om antwoorden word ik gewoon niet gehoord.

Al met al zeer ontevreden over dit bedrijf. Service is zeer onder de maat. Ik zal hier in ieder geval geen bestellingen meer plaatsen.

Verbaast neem ik kennis van de reactie van Led -Gigant. Na nauwelijks een uur krijg ik reactie van dit bedrijf. Hier verontschuldigen zij zich, omdat er volgens hen wel is gehandeld. Na een slechte review is er dus wel weer reactie. Dat overigens het bedrijf telefonisch goed bereikbaar is geenszins waar. De telefonische beantwoorden verzoekt u enkel een mail te sturen.

Dus een zeer matige reactie van Led- Gigant

12. helmikuuta 2025

Beste Artwiech,

Bedankt voor uw review, onze telefoon is zeker bereikbaar, wij hebben 3 enthousiaste collega's die 8 uur per dag de hele dag aan de telefoon zitten om onze klanten te helpen.

Al uw mails zijn binnen een paar uur beantwoord, ook hebben wij sinds 4 februari geen enkele mail, telefonische oproep of iets dergelijks meer ontvangen, dus snap ik niet helemaal van waar u aangeeft dat wij niet antwoorden.

Wij wensen u veel succes verder in de toekomst.

Jeffrey.
Team Led-Gigant.nl

Goede LED verlichting, aardig geprijsd

Ik geef bijna nooit online reviews maar ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik rij er meestal gewoon even langs omdat ik redelijk in de buurt woon. Word altijd direct en deskundig geholpen. Goede spullen ook die bij mij altijd werken. Zelfs mijn electricien was onder de indruk van de LED strips die zowel koud als warm wit licht geven.

22. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Led Gigant

Wat geweldig om te lezen, dank je wel voor deze uitgebreide review! 🙏 We waarderen het extra dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Fijn dat je tevreden bent over onze service én dat zelfs je elektricien onder de indruk is van de LED strips. We zien je graag weer terug, of dat nu online is of gewoon bij ons in de winkel! 💡✨

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin