De prins van oranje.
Het was zo'n goede ervaring omdat ten eerste de afbeelding geweldig leuk en mooi is, bezorgt volgens de afgesproken tijd. En de foto is afgedrukt op canvas wat het zeker iets extra geeft. Zeer blij mee en een mooi aandenken.
Lavistique is een merk, toegewijd aan elke dierenliefhebber die een unieke souvenir zoekt!
Badhuisstraat, 18, 4703BH, Roosendaal, Hollanti
3 ontzettend prachtige schilderijen ontvangen!
Ik was eerst niet tevreden met het laatste schilderij, maar ben tot in alle details geholpen! Enorm snel mail contact, en zeer goede service.
Een zeer, zeer, zeer tevreden klant!
Top resultaat en geweldige customer service en klant support. Zou 100% weer bij hun bestellen.
Ich bin sehr enttäuscht über den Kundenservice. Ich habe mehrfach geschrieben und keine Antwort erhalten.
Het ontvangen van het ontwerp volgende er van mijn kant uit een aantal correcties.
Die werden snel uitgevoerd, geëindigd met de goedgekeurde bestelling.
Echter na het ontvangen van het ingelijste ontwerp ontdekte we een stevige hinderlijke kras op het glas. Hierover gemaild en hierin kwam er een super snelle klantvriendelijke oplossing.
Er wordt een nieuw frame opgestuurd.
Dus TOP 😊
Het kunstwerk is mooi, maar om ervoor te zorgen dat het geleverd werd, was stressvol. Op de site staat levering binnen 3 werkdagen. Dat zijn er 23 geworden. Waarin ik veel mails, telefoontjes, DM stuurde en soms wel en soms geen reactie kreeg. Er werd dan geschreven: “we nemen contact op met de leverancier”, maar daarna hoorde ik niets. Uiteindelijk een blogsite waar ik een goede review had gelezen benaderd, die ook contact met hen opnam en daarna kreeg ik eindelijk een track and trace. Ik houd er een nare nasmaak aan over en dit proces heeft mij geen vertrouwen in dit bedrijf gegeven.
Een echt uniek cadeau, super om te geven en te krijgen! Goede service en snelle service! Ik heb een aanpassing gevraagd (haartjes weghalen voor de ogen) en dat is heel goed gelukt, waardoor het geheel nog mooier weer. Echt een aanrader!!
Foto komt prima overeen met wat ik op internet zag. Fijn dat je de foto ook nog aan kan passen mocht je niet tevreden zijn voordat de foto afgedrukt word.
Snelle service, leuk om de stappen te kunnen volgen en keurig verpakt.
Zeer tevreden.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.