Samen met een vriendin afgelopen week de workshop tuften gevolgd. Wat fantastisch leuk om te doen! Vooraf een uitgebreide email ontvangen zodat we met de juiste voorbereiding aan de workshop ko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Workshop kaarsen dippen gevolgd. Het was goed georganiseerd en erg gezellig. Eerst kregen we koffie en thee met wat lekkers. Daarna een duidelijke uitleg. Er waren erg veel verschillende materialen be... Näytä lisää
Ik heb meerdere workshops bij Houtje Touwtje gevolgd, zoals Jesmonite, kaarsen dippen en borduren. Loes is altijd enthousiast, super vriendelijk, behulpzaam en zorgt er zo voor dat je altijd met iets... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Houtje Touwtje maakt en verkoopt kleurrijke en unieke producten voor in ieder interieur die we aanbieden via onze webshop en aan andere winkeliers. Ook verzorgen wij diverse workshops in ons fijne atelier in Zwolle. Kies voor een workshop punch needle, leer tuften met een tuftpistool, maak je eigen Jesmonite creaties of kom gezellig mooie kaarsen maken.
Esdoornstraat 3, 8021 WB, Zwolle, Hollanti
- info@houtje-touwtje.com
- houtje-touwtje.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super leuke spulletjes
Super leuke spulletjes! Echt een aanrader 🤩
Wij hebben een workshop Tuften gedaan
Wij hebben een workshop Tuften gedaan. Wij vonden het heel erg leuk om te doen. Kregen goede uitleg. Het tuften was vrij intensief waardoor je nauwelijks tijd had voor een kopje thee te drinken. De workshop werd van 12:00-16:00 uur en kost € 125,- Wij vonden de tijd te kort waardoor je echt moest doorwerken. Ook jammer vonden wij dat wij ons werkstuk niet konden scheren. Deze workshop zou eigenlijk één uur langer moeten zijn. Wat wij ook niet handig vonden was dat het gespannen doek te laag was waardoor je enorm krom moest werken met als gevolg nu nog enorme rugpijn. Door deze onnatuurlijke houding.

Vastaus yritykseltä Houtje Touwtje
Ik kreeg een advertentie te zien met…
Ik kreeg een advertentie te zien met leuke kringloopbordjes met een nieuwe grappige tekst erop gedrukt . Dus ik heb er 1 besteld. Helaas hebben ze er gewoon een transparante sticker opgeplakt met die tekst. Ik heb een mail gestuurd en een vaag verhaal ontvangen hoe bijzonder het is dat er een transparante sticker op is geplakt met “speciale inkt” Op de advertentie is daar natuurlijk niks van te zien. Ik mag het bordje alleen terug sturen volgens de ‘voorwaarden van de webshop’. Ik ga geen verzendkosten betalen dus helaas een kat in de zak gekocht. Als je het bordje ophangt zie de sticker ook heel duidelijk zitten. De tekst hoort natuurlijk gewoon bedrukt te zijn op het bordje . Dus de website doet zijn naam wel eer aan. Houtje touwtje. Dus trap er niet in!

Vastaus yritykseltä Houtje Touwtje
Leuk product maar na probleem geen contact
Update 23-5:
Ik heb alsnog een mailtje gehad (mijn mail was zoek) met een oplossing voor een vervangende naald, fijn dat er alsnog een reactie komt met een oplossing. Hieraan kan je merken dat deze mensen wel echt hart voor de zaak hebben!
-------------------------------------------------------------
Het product is top, en de levering ook. Het was er binnen een dag en het pakketje is erg leuk. (Punch needle kit).
Met volle enthousiasme ging ik aan de slag maar na ongeveer een half uur wilde ik een keer de naald wat korter maken en bij het aandraaien hiervan is de naald stuk gegaan doordat deze niet meer straks gedraaid kon worden (lam/dolgedraaid). Hiervoor heb ik een mailtje gestuurd of ze mij hiermee konden helpen maar na anderhalve week heb ik hier helaas geen reactie op ontvangen.
Erg jammer, ik heb nu een vervangende naald moeten kopen en uiteraard bij een andere winkel.

Fijn gevoel
Zeer gezellige workshop kaarsen decoreren/dippen gehad. Ontvangst was fijn. Begon met koffie/thee en lekkers met duidelijke uitleg van de soorten decoraties. Daarna lekker zelfstandig aan de slag met af en toe de tips van Loes die de workshop gaf en gewoon een super fijne sfeer en een lief persoon. Het gaf een zeer fijn gevoel om daar te zijn. Wij komen zeker terug!
Echt een aanrader! Mega leuk :)
Vooraf een uitgebreide email ontvangen zodat we met de juiste voorbereiding aan de workshop konden beginnen, maar vooral zo snel mogelijk aan de slag konden met het tuften zelf.
De uitleg was duidelijk en de sfeer heel gezellig. Koffie, thee en wat lekkers. Materialen zijn professioneel en het resultaat mag er ook echt wezen. Loes geeft goede adviezen, denkt mee en heeft eindeloos geduld. Houtje Touwtje & Loes zijn zeker aan te raden.
Wij komen terug!
Een super leuke workshop gehad met…
Een super leuke workshop gehad met kaarsen dippen! Wij waren met een grote groep tantes en nichtjes!
De workshop is goed te volgen, duidelijk uitleg, hulp tijdens het dippen en ook nog wat lekkers tijdens de workshop
Workshop voor kaarsen maken
Workshop voor kaarsen maken. Ik vond ze fantastisch, mocht verschillende technieken uitproberen. Daarnaast uitleggen het duidelijk en niet te lang. Gewoon precies goed. Ohja de lokaal is gewoon geweldig, ziet zoveel verschillende creatieve
Gewoon omdat zij haar best doen om haar…
Gewoon omdat zij haar best doen om haar zaak draaiende te houden.
#gewoonomdathetkan
🙏
Origineel en altijd vriendelijk
Origineel en altijd vriendelijk en klantgericht! Duidelijke communicatie en altijd bereid om mee te denken. Aanrader hoor! 🤍
Een fijne en snelle service
Een fijne en snelle service. De door mij bestelde producten waren goed ingepakt. In de webshop staat alles netjes en goed omschreven met goede foto’s. Nb: de workshops die gegeven worden, lijken mij ook fantastisch
Kaarsen workshop
Ik heb nu 2 keer de workshop kaarsen maken gevolgd, ontzettend leuk en gezellig! De uitleg was duidelijk en je werd ook geholpen gedurende het proces. Zeker een aanrader!
Feestje
Een workshop bij Loes is altijd een feestje! Maar pas op, je hebt zo weer een nieuwe hobby te pakken!
2x online bestelling gedaan en beide…
2x online bestelling gedaan en beide keten ontbrak een deel vd bestelling. Contact verliep moeizaam, lang moeten wachten op de rest van de spullen van de bestelling. Spullen zelf waren kwalitatief goed
workshop wandkleed tuften
Superleuke workshop wandkleed tuften gedaan. Leuke ontvangst, duidelijke uitleg en goede hulp. Ontzettend leuk om te doen en het resultaat was prachtig. Hier ga ik zeker vaker een workshop volgen!
Tegeltje met tekst
Heb een tegeltje met tekst besteld! Goed verpakt en heel mooi. Super tevreden
Wat een top dag!
Ik heb een tuft workshop bij houtje touwtje gevolgd en dit was alles en meer dan ik ervan verwachtte! Loes is een heel leuk en lief mens en legt het allemaal heel goed uit. Vragen? Geen probleem! Ze loopt direct even bij je langs en beantwoord al je vragen. Al met al, echt een top dag!
Gezellige avond kaarsen dippen.
Vorige week een gezellige avond kaarsen dippen gevolgd. Alles was duidelijk uitgelegd en meer dan voldoende materiaal aanwezig. Voelde me vrij om lekker te experimenteren. Zeker een aanrader, kijk uit naar de keramiek workshop in december.
Een heerlijke borduurmiddag!
Op een stralende zondagmiddag heb ik bij Loes een Workshop Borduren gevolgd. Na een algemene inleiding ging iedereen aan de slag met een gekozen patroon. Er was keuze uit een enorme veelzijdigheid van patronen, van bloemen en vlinders tot letters en abstracte patronen. Persoonlijk vond ik het fijn dat Loes differentieerde in de workshop, zo legde ze uitgebreid de eerste beginners steken uit maar had ze ook oog voor de mensen die al wat meer ervaring hebben, en legde ze hier wat meer gevorderde steken aan uit. Naast een heerlijke borduurmiddag ook een gezellige moment met een hapje en een drankje en een goed gesprek. Zeker een aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.