Banner for Lasersheets

Lasersheets Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De levering was snel en correct. Wat vooral opviel was de uitstekende manier waarop het bestelde materiaal verpakt was. Dat kon niet beter.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en wederom is het weer Perfect verzonden, de volgende dag al in huis, (onze landelijke vervoerder kan nog geen brief bezorgen) mede dank zij DPD keu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super service. Ik had een paar platen besteld, prima kwaliteit en mooi vlak. Helaas ontbrak een plaat in de bestelling, dat kan gebeuren. Meteen opgelost en binnen 1 dag heeft Lasersheets de ontbre... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke website, het gekleurde mdf van 5mm is perfect te verwerken en is precies wat ik er van verwacht had. Zeer snelle en accurate levering, goed verpakt. Jammer dat veel kleuren niet op voorraad... Näytä lisää

1. Laserlaitteiden toimittaja

Tietoja yrityksestä Lasersheets

Yrityksen kirjoittama

De beste plaatmaterialen voor je lasersnijder!

Lasersheets verkoopt plaatmaterialen voor lasermachines aan scholen, fablabs, lasersnijbedrijven én particulieren.

Platen hout, kunststof, schuim, papier en karton.

• ✓ getest op CO2 én diodelasers
  • ✓ direct op maat voor je laser
  • ✓ verzending v.a. €4,50
  • ✓ binnen 3 werkdagen in huis

Daarnaast hebben we tutorials en lasertips voor je op onze blog

Bij ons vindt je laserGrade Berken Multiplex, (dun) MDF, Eiken, Bamboe en andere dunne houten platen. Maar ook veel soorten Acrylaat, lasersnijbare Spiegels, technische kunststoffen, (golf)karton en papier en hardschuim wat je kunt lasersnijden en lasergraveren.

Gegarandeerd perfect te laseren en direct op maat voor je machine!

Wij laseren al 12 jaar élke dag en hebben een groot assortiment met de allerbeste materialen voor je verzameld. Zo ben je verzekerd dat jouw lasermachines perfect snijden en prachtige projecten opleveren!

Vragen? Chat gerust! elke werkdag van 9:00-17:00

Kaikki arvostelut

165 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

I've only ordered 1 item do faf from…

I've only ordered 1 item do faf from lasersheets but I have to say going with this company has been a great choice not only do they sell great products do get you going on your laser journey they help you with educational tips and tricks im super impressed and highly recommend lasersheets

23. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Eerst keer bij ze besteld.

Eerst keer bij ze besteld.
3mm Linde multiplex 600x400 om vlake platen
Snel ontvangen zeer goed in gepakt.
Ik kon zaterdag en zondag lekker bezig geweest.
Ticket to Ride en rails and seals treintjes en bootje plankjes.
Waren super mooi

22. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Perfect

Alles perfect maar het zou fantastisch zijn om een op maat service te hebben.

16. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ook ik ben een beginnend brander

Ook ik ben een beginnend brander. Nadat ik menig plaatje uit de bouwmarkt had verprutst, wat vanzelfsprekend is, bij Lasersheets 2 platen besteld.
Over de verzending niets dan lof. Perfect verpakt en bezorgd.
1 plaat verprutst door uitproberen van instellingen, ook onvermijdelijk.
Bij het uiteindelijke productie bleek er over de hele breedte van de plaat een stugge strook zat waar niet doorheen te komen is met mijn 40W Diodebrander.
Het betreft een voorkant van een custom gitaar. De uitsnijding is dus wel belangrijk dat deze absoluut correct is.
"Dat gebeurt bij ons ook wel eens en dan moet je met een mesje uitsnijden".
Natuurlijk is dit echt wenselijk voor het eindproduct.
Ik kreeg dan wel 20% korting aangeboden.
Dus wel naar enig tevredenheid opgelost. Tot zover mijn ervaring.
Toch dank je wel voor de service. De Blogs zijn trouwens heel welkom en fijn.

20. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin