Clubfabriek.nl Arvostelua

4. Urheiluvälinekauppa
  5. Urheiluvaateliike
  6. Tukkukauppias

Yrityksen kirjoittama

Totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van kleding tot materialen en van merchandise tot verbruiksartkelen.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Keurig!

De communicatie naar de klant verloopt zeer professioneel. Na het plaatsen van een bestelling wordt direct een track & trace-code verstrekt, waarmee de levering nauwkeurig te volgen is. De verzending is vlot en zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast is de website overzichtelijk en verzorgd, wat bijdraagt aan een prettige en betrouwbare winkelervaring.

30. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos, onbetrouwbaar, geen contact

Een paar dagen na plaatsen van bestelling (broekje + shirtje) kreeg ik plots een e-mail dat 1 artikel niet geleverd kon worden en in mindering gebracht zou worden op de rekening. Waarop ik reageer dat ik dat het andere item ook niet meer hoeft (was bedoeld als een setje namelijk). En dus de bestelling dus in zijn geheel wil annuleren. Geen reactie meer ontvangen en na 1,5 week (!) alsnog het item dat wel leverbaar was alsnog ontvangen. Retouren is niet gratis dus artikel toch maar gehouden. (Hoewel ik het een kwalijke zaak vind dat ze hier na 1,5 week pas lever nog mee wegkomen! Maar goed, dat was nog niet alles. Ik had gekozen voor achteraf betalen met Klarna, maar daar is de factuur niet aangepast! Na contact met Klarna blijkt dat de webshop dat moet aanpassen/doorgeven. Maar clubfabriek.nl is zowel per e-mail als telefonisch onbereikbaar. Heel onbetrouwbaar en onprofessioneel dus.

1. lokakuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Bedankt voor je positieve woorden en je bestelling, Mick! Dat wordt gewaardeerd. 👌 Graag tot ziens en veel sportplezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Bedrijf Clubfabriek heeft een…

Bedrijf Clubfabriek heeft een overzichtelijke website.
Het product voldoet aan de verwachtingen met een faire prijs, bovendien een zeer snelle levering die ook nog eens te volgen is via track en trace.

24. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Kijk aan, dit zijn mooie berichten zo op de rand van het weekend! 👍 Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Bedankt voor je review!

Snel geregeld

Snel geregeld. Vandaag besteld en morgen in huis.

9. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Veel plezier met je bestelling! Ondanks de drukte bij PostNL is het goed te zien dat je bestelling gewoon de volgende dag bezorgd kon worden. 🚛😀 Dank voor je vijf sterren en tot de volgende keer!

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Bedankt voor je bestelling en terugkoppeling, Wybren! 😁 We zijn erg blij met jouw vijf sterren. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Hierbij. Goede service snel. Zelf bij verandering kon dit gelijk aangepast worden.

3. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Dank, Hoekstra! ✔️ We horen graag van onze klanten en denken altijd met je mee. Uiteraard proberen we je altijd zo goed mogelijk te helpen als er iets gewijzigd moet worden, geen probleem. Goed weekend!

👍🏻👍🏻👍🏻

Meer dan tevreden, Clubfabriek.nl is een aanrader voor verenigingen en klanten.

3. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Dat horen we graag! Bedankt voor de duimpjes omhoog! ⚽ We helpen graag en hopen je in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn.

Witte sneakers besteld

Witte sneakers besteld. Goede service en snelle levering 👍

27. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Goed te horen, Arjen! Fijn dat we je hebben kunnen helpen. 👟 Bedankt voor je review en tot ziens!

Vlotte leveringT

Trainingsjacks vlot geleverd, uitstekend passend en in de juiste, bestelde kleur.
Door de opvallend gele kleur goed te zien in het donker bij het hardlopen.

27. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Clubfabriek.nl

Bedankt voor je positieve review, Ridzert! 🏃‍♂️ Veel hardloopplezier gewenst in je nieuwe trainingsjack. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

- Team Clubfabriek.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin