De levering was snel en correct. Wat vooral opviel was de uitstekende manier waarop het bestelde materiaal verpakt was. Dat kon niet beter.

Super service. Ik had een paar platen besteld, prima kwaliteit en mooi vlak. Helaas ontbrak een plaat in de bestelling, dat kan gebeuren. Meteen opgelost en binnen 1 dag heeft Lasersheets de ontbre... Näytä lisää
Duidelijke website, het gekleurde mdf van 5mm is perfect te verwerken en is precies wat ik er van verwacht had. Zeer snelle en accurate levering, goed verpakt. Jammer dat veel kleuren niet op voorraad... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Lasersheets
Yrityksen kirjoittama
De beste plaatmaterialen voor je lasersnijder!
Lasersheets verkoopt plaatmaterialen voor lasermachines aan scholen, fablabs, lasersnijbedrijven én particulieren.
Platen hout, kunststof, schuim, papier en karton.
- ✓ getest op CO2 én diodelasers
- ✓ direct op maat voor je laser
- ✓ verzending v.a. €4,50
- ✓ binnen 3 werkdagen in huis
Daarnaast hebben we tutorials en lasertips voor je op onze blog
Bij ons vindt je laserGrade Berken Multiplex, (dun) MDF, Eiken, Bamboe en andere dunne houten platen. Maar ook veel soorten Acrylaat, lasersnijbare Spiegels, technische kunststoffen, (golf)karton en papier en hardschuim wat je kunt lasersnijden en lasergraveren.
Gegarandeerd perfect te laseren en direct op maat voor je machine!
Wij laseren al 12 jaar élke dag en hebben een groot assortiment met de allerbeste materialen voor je verzameld. Zo ben je verzekerd dat jouw lasermachines perfect snijden en prachtige projecten opleveren!
Vragen? Chat gerust! elke werkdag van 9:00-17:00Je vindt ons ook op:
Wisselwachter 1, 3035KJ, Rotterdam, Hollanti
- +31 85 065 6247
- info@lasersheets.nl
- lasersheets.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snelle levering en heel goed product
Snelle levering en goeie kwaliteit
Kwaliteitsmateriaal aan een doenbare…
Kwaliteitsmateriaal aan een doenbare prijs en altijd snelle levering en goed verpakt.
Duidelijk en snel
Duidelijk en snel, niet te duur en veel keuze voor de verschillende materialen en diktes.
weer een pefecte bestelling
Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en wederom is het weer Perfect verzonden, de volgende dag al in huis, (onze landelijke vervoerder kan nog geen brief bezorgen) mede dank zij DPD keurig bezorgd en keurig nette bezorger. Ook de verpakking was perfect, dank jullie wel.
TopSheets
Vlotte, correcte levering, goed verpakt.
Materiaal perfect zoals aangegeven, scherp geprijsd ook.
Fijn om zaken mee te doen
Fijn om zaken mee te doen. Mooi assortiment en super leuke en leerzame blogs!
Heel snelle levering!
Netjes op tijd geleverd
Snel geleverd en mooi materiaal
Mooi materiaal/snel geleverd.
Kreeg goede adviezen
Super snelle levering
De supersnelle levering is wat jullie zeer sterk maakt, ok zeer tevreden over de berkenmultiplex.
Ik zal nog bestellen bij lasersheets.nl
Duidelijke website, top product
Duidelijke website, het gekleurde mdf van 5mm is perfect te verwerken en is precies wat ik er van verwacht had. Zeer snelle en accurate levering, goed verpakt. Jammer dat veel kleuren niet op voorraad waren.
Goede en snelle oplossing.
Toen bleek dat een besteld artikel niet leverbaar was werd er snel een oplossing geboden. Direct na bevestigen dat de oplossing goed was is het allemaal snel verstuurd.
Snelle correcte levering