Wasbak besteld. Kapot aangekomen. Moest helemaal uit tjechie komen. Retour duurt een eeuwigheid en geen service 0,0. Echt bestel hier nooit!! Dit soort sites moeten gestopt worden. Drama!!
Heb bij deze ‘zaak’een plafond ventilator van iets neer dan €300,- besteld! Met angst en beven wacht ik mijn bestelling af. Had ik deze reviews maar eerder gezien. Ik krijg geen verbinding g als ik be... Näytä lisää
Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen,toch een ventilator besteld.mail contact gehad omdat na mijn aankoop op de site vermeld stond dat deze uit het assortiment was.netjes antwoord gehad dat be... Näytä lisää
Telefonisch onbereikbaar ! Bijna uur naar kansloze muziek geluisterd.Emails geen reactie. Dit bedrijf loopt via Polen. Zou niks meer bestellen hier !
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Je denkt een lampenwinkel maar is niets…
Je denkt een lampenwinkel maar is niets meer dan een cheap webshop.
Lamp gekocht van 250 euro wat achteraf bleek te komen uit tjechie, goedkoop blik, krom en slechte kwaliteit. After sales is nog beroerder. Bezin eer gij hier koopt.
Slechte service
Omdat ik niet tevreden was met m'n bestelling wilde ik het terugsturen.
Dat heeft heel wat gedoe veroorzaakt om een retourformulier te vinden op hun site.
Geen label en er is ook geen antwoord nr.
Moet de portokosten zelf betalen.
Kijk uit en informeer je goed over wat je koopt.
Vorigjaar Oktober 2023 een kristallen…
Vorigjaar Oktober 2023 een kristallen lamp besteld het was heel goed en stevig ingepakt en de bestelling duurde niet abnormaal lang.
De kristallen lamp is ontzettend mooi.
Bij de kristallen zilverenlamp horen zilverkleurige haakjes ik kreeg zilver haakjes met gouden haakjes gemixed. Misschien dat er niet genoeg zilveren haakjes op voorraad was dat hun wat gouden haakjes erbij hadden gedaan.
Ik nam netjes per mail en telefonisch contact op met de klantenservice en mijn klacht werd gelijk doorgezet naar de klachtenafdeling ik kreeg best snel een terugkoppeling van hun terug dat hun helemaal niets voor mij kunnen betekenen.
Ik vind dat echt zo niet kunnen het is een foutje van het bedrijf, ik vind dat echt een slechte service.
Ik dacht mee ik gaf zelf aan dat ik voor de zilveren haakjes wil betalen, ondanks dat het hun fout is, maar ook dat was niet mogelijk, niets is mogelijk bij Lampenmanie.nl .
Zij kunnen niets voor je doen. En wat ook echt jammer is, is dat het niet mogelijk is om losse onderdelen te bestellen bij lampenmanie.nl .
Wat hun aangeven op hun website: Alles is mogelijk dat komt niet overeen in de werkelijkheid zij kunnen niets meer voor de klant betekenen als de aankoop al gedaan is.
Je moet gewoon geluk hebben dat alles in orde is.
Jammer van het geld
Lamp besteld, na een week komt er een pakketje, waarin kleur van de kap en de rest niet met elkaar overeenkomen. Gammel gebeuren, zit zelfs geen schakelaar aan. Terugsturen kost ook weer geld (laten bezorgen was al 10 euro), dus in de kliko maar weer. Jammer!
Had een lamp besteld die pas met 3…
Had een lamp besteld die pas met 3 weken weer leverbaar was , na 2.5 week gebeld toen werd er gezegd het duurt nog 3 weken staat er. Vervolgens geanuleerd volgende dag stond het geld netjes op mijn rekening terug. Volgende dag keek ik weer was de lamp toch beschikbaar weer 🙂 waardoor ik hem weer bestelde. Vervolgens netjes track en trace gehad en met 8 daagjes in huis gekregen. Erg blij mee en een hele mooie lamp ! Ik vond het best eng betreft de revieuws maar ik zeg super bedrijf en nette service gehad !
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf, lijkt Nederlands maar werkt samen met een bedrijf in tjechië.
Ik heb zakelijk besteld, maar helaas was het niet zoals verwachtte en wilde ik retouren. Voelde ook beetje vaag aan toen ik de bestelling plaatste. Wat blijkt, ik kan RUILEN maar niet RETOURNEREN omdat ik zakelijk heb besteld, terwijl de consument wel kan retourneren. Ik kan retour sturen op eigen kosten, daarna verplicht iets kopen op hun site en vervolgens WEER verzendkosten betalen.
Al bij al: niet aan beginnen
Keurig bedrijf
Ik kreeg de bestelde lampen keurig en goed verpakt thuisbezorgd. Het bedrijf is gevestigd in Tsjechië dus het duurt iets langer dan gewend. Je wordt echter goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, 2 dezelfde lampen besteld 2 totaal verschillende lampen gekregen 1 moest zelf in elkaar gezet worden terwijl de ander uit 1 geheel bestond. Leek ook al eerder gebruikt te zijn, dus terug gestuurd en nu al 3 weken aan het wachten tot dat ze een nieuwe terug sturen. Ze geven aan dat het pakket eerst van Rotterdam naar tjechie moet verzonden worden om dan weer naar NL te kunnen. Grote uitroepteken bij deze lui, spreken slecht nederlands bij klanten service en zijn onbeschoft. Ben nu afgescheept met het kan nog 3-4 weken duren?
3 Eglo ledspots, dubieuze kwaliteit
3 Eglo Pineda ledspots gekocht en verzending was geen probleem. Echter is 1 spot kapot (zat ook een verroeste schroef in, hoe dan?). Daarnaast had ik reeds 20 van deze spots hangen (specificaties exact gelijk) echter geven deze veel geler licht...? Mijn eerder gekochte Eglo Pineda's en deze geven beide 3000K warm wit licht aan op de verpakking...rara wie zit er fout. Voor mij direct de laatste keer geweest met deze webshop.
Nou ik snap al die 1 sterren reviews…
Nou ik snap al die 1 sterren reviews niet.
Vanochtend besteld en nu al een track & trace.
Heb philips hue besteld 12 x E 27 white & color and dat scheelt ff een jas met Nederland.Zal een update schrijven over het verdere verloop vd zending.
Zal ook wel goed komen.. Thanks Lampenmanie..Ook zelfs antwoord van de klantenservice!
gr BCOMS Maurice
Positive experience
I am reading a lot of negative reviews, but i had a very positive experience. I ordered led lights and received them in 4 days ! The negative point is that the package was open and 2 led lights were missing. The service team handled this very correctly and guided me through the process and informed me about every step over email. They funded back the money for the 2 lights. Very good service quick delivery. Happy with the led lights.
Goede ervaring!
Goede ervaring! Door de minder goede reviews aarzelden we om bij Lampenmanie te bestellen, maar desondanks hebben we toch op 10 november een eikenhouten plafondlamp besteld. Deze werd keurig op 16 november thuis afgeleverd. Vanaf het moment van bestelling tot het moment van levering werden we via de mail op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. De lamp kwam goed verpakt en onbeschadigd aan. Zo kan het dus ook!
Erg goede ervaring
Erg goede ervaring! Na dat ik mijn bestelling had geplaatst kwam ik terecht bij de reviews en schrok ik van de slechte ervaringen en de vele 1 ster reviews maar ik moet zeggen dat mijn ervaring precies het tegen over gestelde is! Vanaf het moment dat ik mijn bestelling heb geplaatst werd ik om de dag geupdate me de status van de levering, levering ging binnen een week, product is super goed ingepakt en kwam geheel onbeschadigd aan. Ik vond de service en updates van de levering per fect!!
12 inbouwarmaturen ledspots inclusie…
12 inbouwarmaturen ledspots inclusief lichtbron gekocht.
Armaturen bevatten verf fouten. Putjes en puntjes.
De meegeleverde lichtbronnen zijn van dubieuze kwaliteit. Een ledspot was na 3 dagen gebruik stuk, de drivers van de overige ledspots zorgen voor flikkerend licht van de ledspots. (We gebruiken de juiste dimmer, er is geen lekstroom of grootverbruiker op dezelfde groep. (Andere ledspots geven dit probleem niet.)
Lampen niet te gebruiken voor leek
Wij ontvingen onze bestelling met wandlampen Sigma van 28,90 pst. Ik was verbaasd over de slechte staat waarin deze lampen werden geleverd. De fittingen waren onbruikbaar en zonder bedrading en kroonsteen en was voor een leek niet te plaatsen. Zelf heb ik er andere fittingen en hulpmaterialen aan toe moeten brengen.
Absoluut geen aanbeveling voor uw bedrijf.
P.J. Gerrits
Op 7 augustus heb ik wanddecoratie en 2…
Op 7 augustus heb ik wanddecoratie en 2 lampjes besteld, ik heb al 4 mailtjes gestuurd omdat ik mijn bestelling nu op 10 september nog niet heb ontvangen, ongelofelijk dat dit kan, nergens staat op de site dat de wachttijden zo absurd lang zijn. Vandaag na 5 weken wachten kreeg ik wel de factuur, maar nog steeds geen spullen ondanks verschillende toezeggingen
Baby speelstiel gekocht
Baby speelstiel gekocht, werd na 2 dagen mn geld gestort zonder enig vermelding.
Klantenservice nam de telefoon op en werd gevraagd opnieuw te bestellen. Foutje, kan. Toch gedaan.
Betaald, geen gehoor meer. Geen track en trace, telefoons worden niet opgenomen.
Besteld 2 nacht kastje lampen is…
Besteld 2 nacht kastje lampen is netjes bezorgd binnen 4 dagen zeer goed verpakt vanuit Czech Republic ik heb goede ervaringen met vriendelijke groet Stefan en Tatiana
satisfied customer
Despite many bad reviews posted on Trustpilot, I ordered two Philips R7s LED light bulbs from lampenmanie.nl and am very satisfied with their prices and service. The light bulbs are hard to find in the Netherlands. They arrived in original Philips packaging, and work perfectly. The cost of postage was met by the bulbs' cost savings.
5 spots ontvangen, zijn niet hetzelfde
5 spots ontvangen, 2 wijken af van de andere 3. Voor een retourzending moet je het zelf betalen en dan het bonnetje naar ze opsturen... Wat een amateuristisch bedrijf zeg.
Update: we zijn een week verder, ze zouden het pakketje toch komen ophalen op maandag maar dat is helemaal niet gebeurd.
Bespaar jezelf de ellende en bestel hier niet!