Wasbak besteld. Kapot aangekomen. Moest helemaal uit tjechie komen. Retour duurt een eeuwigheid en geen service 0,0. Echt bestel hier nooit!! Dit soort sites moeten gestopt worden. Drama!!
Telefonisch onbereikbaar ! Bijna uur naar kansloze muziek geluisterd.Emails geen reactie. Dit bedrijf loopt via Polen. Zou niks meer bestellen hier !
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Met angst en beven wacht ik mijn bestelling af!
Heb bij deze ‘zaak’een plafond ventilator van iets neer dan €300,- besteld! Met angst en beven wacht ik mijn bestelling af. Had ik deze reviews maar eerder gezien. Ik krijg geen verbinding g als ik bel. Er wordt gezegd ik verbind u door net de telefoniste, er is alleen naar een muziek te horen maar er komt niemand aan de telefoon. Ze sturen nietszeggende standaard mails op je vragen. Kortom; ik heb spijt van mijn internet bestelling.
Wasbak besteld
Ik heb een bestelling geplaatst
Ik heb een bestelling geplaatst. Ze hebben het verstuurd. Netjes een track code gekregen. Echter werd geannuleerd en kreeg ik de melding dat ik geld terug krijg. Terwijl het nog onderweg was. Jullie namen niet de moeite om even uitleg te geven of zelfs een oplossing. Toen ik ging onderzoeken wat voor bedrijf het is heb ik spijt gehad dat ik dit niet eerder had gedaan. Dit is gewoon een dropship bedrijf die geen producten in Nederland heeft. Heel jammer dit.
NIET DOEN !
Telefonisch onbereikbaar !
Bijna uur naar kansloze muziek geluisterd.Emails geen reactie.
Dit bedrijf loopt via Polen.
Zou niks meer bestellen hier !
Niet doen
heb via deze website een plafondlamp besteld, maar het product voldeed absoluut niet aan mijn verwachtingen. De afmetingen en zelfs de kleur kwamen niet overeen met de beschrijving op de website.
Het regelen van een retour was onnodig ingewikkeld. De instructies waren verwarrend en naar de huidige maatstaven totaal onduidelijk. Vervolgens stelde een medewerker zelf voor om een ophaalservice via GLS te regelen. Na dagenlang heen en weer mailen weet ik echter nog steeds niet waar, wanneer, aan wie en hoe ik het pakket moet retourneren.
Tot overmaat van ramp kreeg ik een onbeleefd antwoord van de klantenservice met de opmerking dat ik "te vaak schrijf". Als klanten geen duidelijke informatie krijgen, moeten ze wel vragen blijven stellen.
Voor mij is dit een zeer teleurstellende ervaring. Ik zal hier niets meer bestellen en kan deze website helaas niet aanbevelen.
I ordered a ceiling lamp from this website, but the product was nothing like I expected. The size and even the color did not match the description on the website.
Arranging the return was unnecessarily complicated. The instructions were confusing and, by today's standards, completely unclear. One of the customer service representatives personally suggested arranging a GLS pickup service. However, after several days of correspondence, I still have no idea where, when, to whom, or how I am supposed to return the package.
To make matters worse, I received a rude reply from customer service saying that I was "writing too often." If customers are not given clear information, they naturally have to keep asking questions.
Overall, this has been a very disappointing experience. I will not order from this website again and unfortunately cannot recommend it.
Verzenden kostte aanvankelijk ongeveer …
Verzenden kostte aanvankelijk ongeveer € 17,-.
Als je het item (een lamp) wilt kopen wordt het verzendingsbedrag ineens € 77,-.
Telefoniste is na 45 minuten nog niet bereikbaar
Bestelling ventilator
Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen,toch een ventilator besteld.mail contact gehad omdat na mijn aankoop op de site vermeld stond dat deze uit het assortiment was.netjes antwoord gehad dat bestelling onderweg was.alles perfect gegaan.staat hier nu lekker aan, werkt goed en met afstandsbediening. Ik ben tevreden.
Super blij!
Ondanks de slechte reviews toch besteld gezien ze bij Lampenmanie echt mooie lampen hebben voor een gunstige prijs. Op een lamp na was alles top, van die ene lamp was er een van de 4 lampjes stuk. Ik heb hier melding van gemaakt en 2,5 week later ontvingen wij het nieuwe lampje. Top service, snelle levering van de lampen zelf.
Bestelling niet geleverd
Begin juni een lamp besteld. Na 2 dagen verzendbevestiging gekregen.
Daarna 2weken niets gehoord. Uiteindelijk een bezorgd melding. Terwijl er niets is bezorgd. Meerdere malen contact gehad per mail. Nog steeds geen oplossing!
Probleem zou bij bezorgdienst liggen. Daar moet de klant niet de dupe van worden!
Wij hebben bij lampenmanie een product…
Wij hebben bij lampenmanie een product gekocht, na dat deze niet bleek te voldoen hebben wij deze na veel gedoe retour kunnen sturen. Ondertussen weken verder en na valse beloftes nog steeds geen geld terug ontvangen.
Wij gaan over op juridische hulp.
Koop hier niets mensen !!!!!
Was een beetje bang om de lampenkap te…
Was een beetje bang om de lampenkap te bestellen door de lage reviews. Gelukkig totaal onterecht zorgen gemaakt. Snel geleverd.
Normale bezorgkosten en vriendelijk per mail te woord gestaan.
Niet bestellen
Allereerst moest ik zelf achter een levering aan. Binnen twee dagen werd na 3 weken! Uit eindelijk de toiletpotten binnen waren deze als deksel er niet op zat urinegeel. Kunnen beroepen op herroepingsrecht. Het pakket teruggestuurd! Om de één of andere reden zijn deze geleverd bij een postNL punt. Zij halen niets op, dus service 0,0 alles is 0,0. A.U.B. een gewaarschuwd mens telt voor 2 bestel nooit iets hier!!!
Een bureaustoel geleverd i.p.v
Een bureaustoel geleverd i.p.v. een wandrek.
???
Slechtste service ooit .
Na diverse berichten te hebben gestuurd.
Proberen te bellen naar het nummer . Maar er niet werd opgenomen.
Zit in nu met een kapotte lamp.
Een lamp die anders afgebeeld staat dan in werkelijkheid is.
Krijg je niemand te pakken en word er niet gereageerd op berichten.
Jammer lampenmanie.
Jullie advertenties zijn goed maar de service is bar slecht.
Ik zou zeggen nooit meer iets bestellen .

Netjes!
Ik was eerlijk gezegd een beetje bezorgd vanwege sommige lage reviews, maar ik heb het er toch maar op gewaagd.
Ik heb de lamp in goede orde ontvangen. Het was dubbel verpakt tegen beschadiging. De lamp zag er netjes uit en precies zoals weergegeven op de website. De bevestiging is simpel en stevig en de lamp werkt naar behoren.
Ik ben dik tevreden!
Jeg fik defekt vare tilsendt.
Jeg fik defekt vare tilsendt.
Butikken er ikke dansk.
Besværlig kundeservice som kun snakker engelsk hvis man kommer igennem.
Man får at vide man skal udfylde en formular med foto.
Når det er sendt til dem får man besked på at sende varen til dem i Tjekkoslovakiet og selv skal betale fragt.
Kontaktet dem igen og de vil se på det.
Der er intet sket nu mere end 1 uge efter.
Jeg sider ved telefonen og prøver at komme igennem.
Kan bestemt ikke anbefales !
Precies een week na bestelling zijn de…
Precies een week na bestelling zijn de spotjes geleverd. Netjes verpakt .tevreden voor snelle service.
That website is a scam
That website is a scam. I ordered a few light fixtures, and they were shipped from Czech Republic, although it looked like it's in the Netherlands. Quality was not good and I wanted to return. They provided me a return address is Rotterdam. The goods were delivered more than 10 days ago but they simply don't accept it. I have the proof of delivery and I've shared it with them, however they want to see a photo proof of the delivery! So was I supposed to go to their address by myself and take a photo? They're just trying to stall me and not to send me my refund. Shipping was problematic as well, as it took more than a month to get them and they didn't share any information.
I would avoid this website at all costs, they're not trustabe.

IS ER IEMAND DAAR????
onbereikbaar voor een vraag, reeds 10x gebeld en 10-30 minuten aan de lijn..... niets..... wat ongelofelijk slecht

Absoluuut vermijden
inds 1 april probeer ik een artikel te retourneren dat defect bij mij is afgeleverd. We zijn inmiddels 20 dagen verder en er is nog altijd géén enkele passende oplossing geboden. Dit is simpelweg onacceptabel.
Als bedrijf kun je een consument niet zomaar drie weken aan het lijntje houden nadat je zélf een ondeugdelijk product hebt geleverd. De communicatie is ronduit gebrekkig en het is overduidelijk dat je als klant totaal niet serieus wordt genomen zodra er betaald is. Dat er weleens iets misgaat met een levering kan gebeuren, maar de structurele onwil om dit vervolgens fatsoenlijk en vlot op te lossen, spreekt boekdelen over de mentaliteit van dit bedrijf.
Mijn dringende advies aan iedereen: koop hier niets. De wettelijke garantie lijkt hier niet te bestaan en service is ver te zoeken. Ten koste van alles vermijden.