Väldigt nöjd med bemötandet! Matteo som ringde var supertrevlig, professionell och hjälpsam. Han förklarade allt tydligt och gjorde hela samtalet enkelt och smidigt. Kändes verkligen som att han lyssn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag tycker säljaren var väldigt påstridig och då jag har svårt att t in information pga utbrändhet kände jag mig pressad att fatta ett beslut jag inte riktigt förstod. Men den upplevelsen vägdes sen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fick information från säljare att ni förmedlar rabatter åt Telia. Då jag aldrig hört talas om Lajka innan ville jag dubbelkolla, ringde Telia och de säger att det inte stämmer, att de inte har något... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super trevlig försäljare som hjälpte mig med både abonnemang för hemmet och för mobilen av 3, han underlättade och förklarade allt för mig så det gick att lösa utan problem. Det gick hur smidigt som helst!!

Vastaus yritykseltä Lajka
Bra genomgång vid av säljaren

Vastaus yritykseltä Lajka
Värdelöst. Ringer upp flertalet gånger, så fort jag svarar läggs samtalet på

Vastaus yritykseltä Lajka
Fick jättebra hjälp av Molly med mitt abonemang, har även fått bra hjälp av tidigare medarbetare, mycket nöjd

Vastaus yritykseltä Lajka
Efter en kontakt med Lajka så löste dom mer än jag bad om och det var tacksamt. Väldigt trevlig personal och bra bemötande och dom tog tag i mitt problem direkt efter kontakt. Rekommenderas helt klart

Vastaus yritykseltä Lajka
Blev bra bemött vid mitt sista telefonsamtal

Vastaus yritykseltä Lajka
Extremt jobbiga försäljare som maler på fastän man visar ointresse, har gett scam-vibbar. Jag har dessutom NIX, trots det ringer de upp även fast jag inte har någon koppling till de/ gett de mitt medgivande. Blockar varenda nummer som ringt, de har ringt flera gånger nu inom loppet av en månad. Anmäler de hos NIXnamnden.se nu. Telefonbolaget TRE samarbetar de med f.ö, vilka jag också fått otrevliga säljsamtal ifrån förr. Så TRE borde verkligen ifrågasätta om det är total avsmak de vill associeras med.

Vastaus yritykseltä Lajka
Trevliga säljare, bra bemötande. Finns inga problem enligt säljaren Eddie. Fick ett bra pris. Var lätt att komna fram till kundtjänst.

Vastaus yritykseltä Lajka
Lajka hjälpte mig sänka mina månadskostnader avsevärt! Trevligt bemötande och tydliga förklaringar som vägledde mig i mitt ärende. Kan varmt rekommendera Lajka!

Vastaus yritykseltä Lajka
Trevlig och bra återkoppling från kundtjänst. Fick hjälp direkt att lösa ett frågetecken. Väldigt bra bemötande.

Vastaus yritykseltä Lajka
Supertrevlig kundservice, otroligt bra bemött och fick jättebra hjälp.

Vastaus yritykseltä Lajka
Uppringd av en otrevlig säljare som ville att jag skulle stanna i samtalet trots än att jag sa att jag inte var intresserad och bad honom ta bort mig från deras register. Han påstod att jag var kund vilket inte är sant utan kändes som ett sätt att hålla mig kvar. Jag har aldrig signat upp för detta och har nixat nummer. Säger jag nej tack är det det som gäller.

Vastaus yritykseltä Lajka
Fått mycket säljsamtal från detta bolag trots att mitt nummer är NIXat. Det löste sig genom 1 samtal till kundtjänst och Matteo löste det direkt, mycket trevligt bemötande.

Vastaus yritykseltä Lajka
Förlängde mitt teleabonnemang via Lajka. Bra pris och smidig kontakt. Är nöjd med tjänsten.

Vastaus yritykseltä Lajka
Blir uppringd för att få ett toppen erbjudande, tackade såklart JA. Ringer gamla operatören. Dom erbjuder billigare, ringer tillbaka för att ångra flyttan. Då får jag prata med Alex ☺️ super trevlig kille som ger ännu ett erbjudande för 4 använda till ett pangpris. Kunde inte motstå, så valde ändå att byta till tre 😀 tycker att servicen, samtalet, allt i helhet var dunder!!! Tack verkligen för bra bemötande och trevligt samtal. 😀😀😀

Vastaus yritykseltä Lajka
Kan bara rekommendera, rakt igenom proffsiga, kunniga och tillmötesgående!
Anna i kundtjänst är en klippa!

Vastaus yritykseltä Lajka
Väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst

Vastaus yritykseltä Lajka
Ett trevligt bemötande av er personal. Bra pris på ert erbjudande. Väldigt hjälpsam personal.