Yritys on vastannut
Jag tycker säljaren var väldigt påstridig och då jag har svårt att t in information pga utbrändhet kände jag mig pressad att fatta ett beslut jag inte riktigt förstod. Men den upplevelsen vägdes sen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Blir uppringd för att få ett toppen erbjudande, tackade såklart JA. Ringer gamla operatören. Dom erbjuder billigare, ringer tillbaka för att ångra flyttan. Då får jag prata med Alex ☺️ super trevlig k... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
En kvinna ringer och vill ge mej ett nytt erbjudande på mina 3 mobil abonnemang. Jag har Telia och vill inte byta från Telia uttrycker jag tydligt. Hon säger att jag ska få ett erbjudande på Telia, billigt och binda mig på 24 månader. Jag blir skeptisk då jag kollat Telias priser på deras hemsida och de ligger mkt högre i pris än hennes erbjudande. Hon är väldigt på, försöker styra samtalet till sin fördel, lite otrevlig när jag ställer flera enkla frågor. Sen hör jag hur någon i bakgrunden talar om för henne exakt vad hon ska säga, jag börjar misstänka att det är en AI röst. Jag frågar varför hon upprepar sej efter någon annan i bakgrunden, då lägger hon på luren! Det här låter som ett riktigt skoj-företag med väldigt manipulerande försäljningsmetoder. Hon låter som en väldigt desperat försäljare!!! Jag tror hon ville lura på mig ett ”Tre” abonnemang, utan att vara uppriktig med det. När jag googlar ”Lajka” står det att de samarbetar med ”Tre”.

Vastaus yritykseltä Lajka
Otroligt bra kundservice! Super nöjd med Lajka!

Vastaus yritykseltä Lajka
Sökte kundtjänst på Lajka då jag uppmärksammade ett fel i samband med förlängning av abonnemang. Fick fint bemötande och vederbörande rättade till felet utan krångel.

Vastaus yritykseltä Lajka
Jag fick ett erbjudande av dom som var svår att tacka nej till. Fantastiskt kundbemötande av säljaren som löste allt snabbt och smidigt.

Vastaus yritykseltä Lajka
Matteo och Stephanie var väldigt trevliga och hjälpsamma när vi skulle teckna det nya avtalet.

Vastaus yritykseltä Lajka
Väldigt nöjd med bemötandet! Matteo som ringde var supertrevlig, professionell och hjälpsam. Han förklarade allt tydligt och gjorde hela samtalet enkelt och smidigt. Kändes verkligen som att han lyssnade och ville hjälpa. Stort tack till Matteo för fantastisk servic.

Vastaus yritykseltä Lajka
Träffade en trevlig och serviceinriktad tjej som tog sig tid och förklarade allt vi ville veta. Det märktes att hon visste vad hon talade om.

Vastaus yritykseltä Lajka
Min första kontakt var med Amanda. Efter hennes tålamod och efter jag hade pratat med min nuvarande operatör så kom jag i kontakt med Fredrik och av honom fick jag en jättebra deal.

Vastaus yritykseltä Lajka
Väldigt tillmötesgående säljare. Ganska påstridiga men känns ändå som att de lyssnar på ens behov. Svarar snabbt vid frågor och ändringar via mail. Än så länge Inget att klaga på.

Vastaus yritykseltä Lajka
Det var ett bra samtal och bra bemötande och jag är nöjd med erbjudandet jag fick

Toppen!
Hjälpsam och trevlig person (Molly)på kundtjänst. Tog god tid på sig för att lösa mitt ärende.
Rekommenderas!

Vastaus yritykseltä Lajka
Fick information från säljare att ni förmedlar rabatter åt Telia. Då jag aldrig hört talas om Lajka innan ville jag dubbelkolla, ringde Telia och de säger att det inte stämmer, att de inte har något samarbete med er alls. Lajka finns inte heller med på listan av återförsäljare av Telias abonnemang på deras hemsida.
Så tyvärr inte särskilt förtroendeingivande, om än det är en lovvärd idé i övrigt att konkurrensutsätta mobiljättarna och hjälpa till med att förhandla rabatter.

Vastaus yritykseltä Lajka
fick bra svar på alla mina frågor om mobil abonnemang.så att det löste sig.även från gustav andersson.

Vastaus yritykseltä Lajka
Lurades att teckna om mobilabonnemang, priset blev ett helt annat än vad försäljaren uppgav. När jag sedan kontaktade Lajka fick jag ingen hjälp eller stöd. Vägrades även tala med ansvarig för telefonförsäljarna.

Vastaus yritykseltä Lajka
blev oombedd uppringd av Philip Åkerfeldt från ett företag jag aldrig hört talas om: Lajka (nej inte rymdhunden...) säger att han ringer för TRE och att mitt abonnemang där kommer att höjas i december 2026 - ville att jag ska sätta på högtalare på telefonen så att jag kan "godkänna" nya abonnemanget varpå jag svarar att han får skicka mig det - jag avböjde det - oseriöst om TRE inte ringer mig personligen utan måste göra det via Lajka... dessutom är abonnemanget dyrare. Sedan offert på ett dyrare bredband än vad jag redan har, Nej tack kom med nåt som förgyllar vardagen.. Får väl hitta annan leverantör framöver

Vastaus yritykseltä Lajka
Lurade min dotter med rabatt på befintligt abonnemang hos Tre som försäljaren utgav sig att vara ifrån. Visade sig sedan bli mycket dyrare och dessutom beställdes ett modem som hon inte ens behöver för ytterligare kostnader per månad. Vi ringde till Tre som sa att detta låter mycket märkligt. Dessutom stod m i t t namn i avtalet Lajka skickade ut. Jag har stått på hennes abonnemang tidigare innan hon blev myndig men det är flera år sedan. Illa, riktigt illa. Tur det är 14 dagars ångerrätt så hon snabbt kunde dra sig ur detta.

Vastaus yritykseltä Lajka
Första samtalet lite rörigt och oklart varifrån man ringde, påtalade detta via supporten. Blev kontaktad igen och fick då bra tydliggörande och svar på mina frågor vilket var positivt. Upplevde gott bemötande.

Vastaus yritykseltä Lajka
Men den upplevelsen vägdes sen snabbt till ett mer positivt då Fredrik på kundtjänst tog hand om mina frågor och all oro på ett mkt respektfullt sätt som jag är
Mkt tacksam för. Utan hans insats hade jag nog valt ett annat betyg. Hans bemötande och tålamod var guld värt. Tack 🙏

Vastaus yritykseltä Lajka
Jag har haft kontakt med en jätteduktig och trevlig person från Lajka som heter Matheo, han har fixat mobil abonnemang till mig och min familj, så proffsigt han är. Tackar honom så mycket.