Kystbyernes VVS & Energiteknik  Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god service. Kommer til tiden. Mega effektive og laver et flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales til andre. 5 stjerner til jer fra mig.

Jeg har brugt Kystbyernes vvs flere gange. Har været tilfreds hver gang. Kan klart anbefale firmaet godt håndværk og rigtig god dialog ved udførsel af arbejdet.

Da vores gasfyr pludselig gik i stykker midt i vinterkulden, stod vi uden både varme og varmt vand. Kevin rykkede hurtigt ud samme dag, fejlsøgte grundigt og sørgede for, at et nyt gasfyr blev in... Näytä lisää

Umiddelbart har jeg ikke nogen kommentarer, ud over at service var i top og anlægget, igen kører som det skal. Tak for hjælpen Erik J.

1. Putkimies
  2. Ilmastointilaitteiden toimittaja

Kystbyernes VVS & Energiteknik er beliggende i Helsingør og udfører arbejde for husstande i Hovedstadsområdet samt Nord- og Midtsjælland. Vi fokusere på at yde den bedste service samt udføre arbejde af højeste kvalitet, vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse med os. Vi specialiser os i - Installationer af varmepumper - Installation af varmeanlæg - Sanitet - Fejlfinding af tekniske installationer - Energioptimering af varmeanlæg - Service af luft/luft & luft/vand varmepumper - Serviceeftersyn

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Venlig og dygtig VVS’er

Venlig og dygtig VVS’er. God service til vores varmepumpe, som nu fungerer fint igen. Kan varmt anbefales.

1. joulukuuta 2025

Hej Anne Grethe Seligmann,

Mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service og din varmepumpe nu fungerer igen:)

Topprofessionelt udført arbejde

Topprofessionelt udført arbejde, hvor alt spillede fra start til slut!
Kystbyernes VVS og Energiteknik fik styr på mine bøvlede radiatorer som anden udbyder ikke havde lykkedes med. Alt var velforberedt, rådgivning i top og Kystbyernes VVS fandt en løsningen som gjorde alle glade 💪🏼 Dejligt at have fundet et firma der bare kan sit kram! Kunne jeg give dobbelt op på 5 stjerner, gjorde jeg det med glæde!
De varmeste anbefalinger herfra!

6. joulukuuta 2025

Hej Carina,

Tusinde tak for de rosende ord og de 5 stjerner! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service:)

Professionel og ansvarsbevidst!

Professionel og ansvarsbevidst!

5. joulukuuta 2025

Hej Nils,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service:)

Kystbyernes VVS & Energiteknik

kystbyernes vvs, en god oplevelse.

Jeg tog kontakt til kystbyernes vvs, da jeg havde en varmepumpe som satte ud af drift og da stod med et hus uden varme.
Da han ankom til adressen var han smilende, imødekommende, og gik meget professionelt til opgaven.
Nu er der igen varme på mit hus, kunne ikke være mere tilfreds, virkeligt god service!

30. marraskuuta 2025

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service og at du nu har varme igen:)

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Kystbyernes vvs er top professionelle

Kystbyernes vvs er pålidelige, dygtige og top professionelle! Vi købte et gammelt hus hvor alt vvs skulle skiftes og vi skulle overgå til fjernvarme. Kevin klarede det hele og var altid hurtig og meget hjælpsom og venlig! Stor anbefaling herfra.

16. huhtikuuta 2025

Hej Siri,

Tusinde tak for din anmeldelse og de pæne ord! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores udførte arbejde & service:)

Jeg var super tilfreds

Jeg var super tilfreds. Dygtig og god service. Varmeste anbefalinger herfra.

17. marraskuuta 2025

Hej Lise-Lotte

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service:)

Super fin service fra Kystbyens VVS

Super fin service fra Kystbyens VVS, kan klart anbefale firmaet.

9. marraskuuta 2025

Hej Nina,

Tusinde tak for din anmeldelse og anbefaling! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service:)

Mindst 5stjernet

Jeg kan kun give Kystbyernes VVS & Energiteknik, mine varmeste anbefalinger. Kevin er yderst professionel, møder op præcis til aftalt tid for at hjælpe med styringen af gulvvarme. Kevin er nem at kommunikere med samt yderst hjælpsom og som udførte jobbet fuldt tilfredsstillende og som jeg meget gerne anbefaler til alle der leder efter en 5stjernet VVS’er.. Mvh. Annie Rytter

29. lokakuuta 2025

Hej Annie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og pæne ord! Det glæder mig meget, at du er tilfreds med både arbejdet og forløbet. Tak for tilliden – og du er altid meget velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

Virkelig god service

Virkelig god service, og meget god til at levere hvad der er aftalt, til en fair pris
Kevin har installeret og serviceret vores luft til luft og luft til vand varmepumper, og det er vi meget tilfredse med.
Meget dygtig, flexibel og pålidelig.

7. marraskuuta 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for den din anmeldelse! Det glæder mig, at I er tilfredse med både installation og service af jeres luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. Tak for tilliden – og I er altid meget velkomne, hvis I får brug for hjælp igen.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Kan varmt anbefale Kystbyernes VVS &…

Kan varmt anbefale Kystbyernes VVS & Energiteknik.

Jeg har fået skiftet min varmepumpe, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse.

✔️ God og ærlig rådgivning
✔️ Høj mødestabilitet
✔️ Grundigt og professionelt håndværk
✔️ Arbejdet udført efter alle gældende krav og love – inkl. trykprøvning af rør og korrekt installation

Det er sjældent at finde en håndværker, der både overholder alle aftaler og samtidig leverer så flot et stykke arbejde. Allerede fra starten kunne jeg mærke, at der var fuld styr på opgaven.

Tak for det flotte arbejde og det gode humør hele vejen igennem.

Mvh.
Jeff Eriksen

10. marraskuuta 2025

Hej Jeff Eriksen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder mig virkelig, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning, forløb og installationen af varmepumpen. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig – og du er altid meget velkommen, hvis du får brug for noget igen.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Den bedste vvs jeg har mødt

Som selvstændig tømre og håndværker der jævnligt samarbejder med vvs’er - kan jeg kun sige, at Kystbyernes VVS & Energiteknik levere topprofessionel håndværk værd evig enest gang. Jeg er meget imponeret over omhyggelighed, service og evnen til samarbejde. Kevin du er den bedste og både hustru og jeg er taknemlig for alt det du har gjort for os. Naturligvis top karakter

Kh. Emilie og Michael

9. lokakuuta 2025

Hej Emilie & Michael,

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder mig, at I er tilfredse med både service og det udførte arbejde.

I er altid mere end velkomne, hvis I får brug for hjælp igen.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Hos kystbyens vvs fik vi en utrolig god…

Hos kystbyens vvs fik vi en utrolig god sevice og produktet var i top det kan klart anbefaldes og for top karakter her fra

2. marraskuuta 2025

Hej Nicklas,

Tusind tak for din anmeldelse! :) Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Super service hos Kystbyernes.dk

Kevin var lynhurtig til at sætte en Panasonic varmepumpe op, som fungerer perfekt. 5 stjerner og vores varmeste anbefalinger!

5. marraskuuta 2025

Hej Danny,

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder mig, at du er tilfreds med din nye varmepumpe.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Kystbyernes VVS tilbyder rigtig god…

Kystbyernes VVS tilbyder rigtig god service, overholder tider/aftaler og udfører et godt stykke arbejde.
Meget tilfreds med alt der er blevet udført i min lejlighed, både i forbindelse med badeværelse og køkken.

17. lokakuuta 2025

Hej Katja,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service og arbejdet, vi har udført hos dig.

5 stjerner er ikke nok

5 stjerner er ikke nok.

Vi havde haft problemer med vores varmepumpe i flere uger, og haft 2 vvs firmaer ude, der ikke kunne finde fejlen. Kystbyernes VVS kom ud, fandt problemet og løste det hurtigt og professionelt. Vores varmeste anbefalinger herfra.

29. elokuuta 2025

Bedste VVS’er (og handyman) ever

Bedste VVS’er (og handyman) ever. Effektiv, super dygtigt, hurtig ift kommunikation, tillidsvækkende og rar. Desuden: overholder altid aftaler. Fuld plade på rating herfra⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 🥇🏆💪🏼👍🏼

4. syyskuuta 2025

Hej Anne,

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse!

Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med både vores service og vores arbejde.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

God service og hurtig løsning

God service og hurtig løsning. Overholdt aftaler.

8. elokuuta 2025

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse! :) Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og aftaler.

God og effektiv service

God og effektiv service. Overholdt aftaler. Venlig og behagelig.

3. heinäkuuta 2025

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service:)

Kan anbefales

Jeg har kun gode ting at sige om Kystbyernes VVS (Kevin).

Faglighed i top og god, venlig kommunikation. Løste et kritisk problem for os og var altid tilgængelig. Super tilfreds :)

Lars W, Helsingør

28. toukokuuta 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe med at løse jeres problem. Du er altid meget velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.