Virkelig god service. Kommer til tiden. Mega effektive og laver et flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales til andre. 5 stjerner til jer fra mig.
Jeg har brugt Kystbyernes vvs flere gange. Har været tilfreds hver gang. Kan klart anbefale firmaet godt håndværk og rigtig god dialog ved udførsel af arbejdet.
Umiddelbart har jeg ikke nogen kommentarer, ud over at service var i top og anlægget, igen kører som det skal. Tak for hjælpen Erik J.
Kystbyernes VVS & Energiteknik er beliggende i Helsingør og udfører arbejde for husstande i Hovedstadsområdet samt Nord- og Midtsjælland. Vi fokusere på at yde den bedste service samt udføre arbejde af højeste kvalitet, vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse med os. Vi specialiser os i - Installationer af varmepumper - Installation af varmeanlæg - Sanitet - Fejlfinding af tekniske installationer - Energioptimering af varmeanlæg - Service af luft/luft & luft/vand varmepumper - Serviceeftersyn
3000, Helsingør, Tanska
- Info@kystbyernes-vvs.dk
- kystbyernes-vvs.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Professionelle og grundige
Efter utallige besøg af andre vvs’ere pga manglende tryk og varmt vand i bruser, fik jeg Kevin på besøg.
Han skyllede anlægget ugennem og opdagede så, at da fyret blev installeret for 15 år siden var der byttet om på varm og koldvands rørene.
Kevin fiksede det med og nu er der varmt vand, tryk og ingen kalk/bundfald i vores vand.
Kevin er grundig og professionel.
10 stjerner herfra hvis det havde været muligt.
Christian

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Suveræn, professionel og venlig service.

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Altid helt fantastisk service og…
Altid helt fantastisk service og kompetent rådgivning.

Fantastisk service!
Kevin ringer altid hurtigt tilbage og møder op til den aftalte tid. Alt arbejde bliver udført grundigt og dokumenteret på en professionel måde. Han tager sig også god tid til at forklare, hvad der bliver lavet, så man føler sig tryg og informeret gennem hele processen.
Kan varmt anbefales!

Jeg anbefaler varmt Kystbyernes VVS
Jeg anbefaler varmt Kystbyernes VVS. Kevin rykkede hurtigt ud, da jeg manglede varme og ordnede det der var akut samme dag. Kommunikation har været nem og arbejdet tip top.

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Fin dialog både information og…
Fin dialog både information og hjælpsom. Leverancen holdt so aftlat udden stres eller dårlig oplevelse.

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Super og hurtig service samt god…
Super og hurtig service samt god kommunikation hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale Kystbyernes VVS & Energiteknik
Da vores gasfyr pludselig gik i stykker midt i vinterkulden, stod vi uden både varme og varmt vand. Kevin rykkede hurtigt ud samme dag, fejlsøgte grundigt og sørgede for, at et nyt gasfyr blev installeret få dage senere.
Hele forløbet var præget af hurtig respons, høj faglighed og grundighed. Både Kevin og hans kollega var meget behagelige, ordentlige og professionelle at have i huset.
Super god service fra start til slut.

Professionel og pålideligt
Professionel og pålidelig VVS-installation udført til tiden. Flot arbejde, god kommunikation og alt fungerer perfekt – kan varmt anbefales.

Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent betjening . Meget behagelig mand der kom ud og ordnede vores jordvarmeanlæg, der nu virker som det skal. Vil absolut anbefale kystbyernes VVS

Reagerede prompte paa email
Reagerede prompte paa email. Kom som aftalt. Var grundig og omhyggelig. Loeste problemet med gulvvarme system der havde mistet forbindelsen mellem styreenhed og termostater

Fantastisk service!
Fantastisk service! Jeg kan varmt anbefale Kystbyernes VVS & Energiteknik. Jeg skulle have udført et servicetjek på en ældre varmepumpe i et hus jeg lige er flyttet ind i. Kevin er utrolig professionel og grundig og gav sig god tid til også at svarer på mine spørgsmål om råd til styring og vedligehold. Virkelig en god oplevelse!

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
God service. Fik monteret termostatstyring til gulvvarmen i min garage. Virker perfekt

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Effektiv, professionel og venlig hjælp.
Da nøden var størst, fik jeg gudskelov hjælp af Kevin fra Kystbyernes VVS, da cirkulationspumpen stod af. Jeg er glad og meget taknemmelig for hjælpen, så jeg kunne få varme på igen.

Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse med montering af ny varmepumpe. Hurtigt og professionelt udført. Installationen er pæn, og anlægget fungerer upåklageligt.
God og behagelig service hele vejen igennem – kan varmt anbefale Kystbyernes VVS og Energiteknik.

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Jeg har haft den bedste oplevelse!
Jeg har haft den bedste oplevelse!
Jeg skulle i gang med et større renoveringsprojekt, grundet vandskade i mit badeværelse. Kevin og hans team var utroligt hjælpsomme, med hvordan det skulle klares ift. VVS. Noget som kan virke så besværligt, gjorde de meget nemmere og overskueligt for mig.
Kevin var super god til at mig med at guide mig, i en retning, som har gjort at jeg nu står med Københavns flottende badeværelse. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!!
Kæmpe anbefaling herfra!

Leverer kvalitet og kompetent løsning
Leverer kvalitet og kompetent løsning

Super service på 1
Super service på 1. Juledag.
Effektivt, venligt og hurtigt. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Service niveauet og kundebetjening er…
Service niveauet og kundebetjening er super godt

Vastaus yritykseltä Kystbyernes VVS & Energiteknik
Hurtig udrykning og godt arbejde