Kystbyernes VVS & Energiteknik  Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god service. Kommer til tiden. Mega effektive og laver et flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales til andre. 5 stjerner til jer fra mig.

Jeg har brugt Kystbyernes vvs flere gange. Har været tilfreds hver gang. Kan klart anbefale firmaet godt håndværk og rigtig god dialog ved udførsel af arbejdet.

Umiddelbart har jeg ikke nogen kommentarer, ud over at service var i top og anlægget, igen kører som det skal. Tak for hjælpen Erik J.

1. Putkimies
  2. Ilmastointilaitteiden toimittaja

Kystbyernes VVS & Energiteknik er beliggende i Helsingør og udfører arbejde for husstande i Hovedstadsområdet samt Nord- og Midtsjælland. Vi fokusere på at yde den bedste service samt udføre arbejde af højeste kvalitet, vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse med os. Vi specialiser os i - Installationer af varmepumper - Installation af varmeanlæg - Sanitet - Fejlfinding af tekniske installationer - Energioptimering af varmeanlæg - Service af luft/luft & luft/vand varmepumper - Serviceeftersyn

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Professionelle og grundige

Efter utallige besøg af andre vvs’ere pga manglende tryk og varmt vand i bruser, fik jeg Kevin på besøg.
Han skyllede anlægget ugennem og opdagede så, at da fyret blev installeret for 15 år siden var der byttet om på varm og koldvands rørene.
Kevin fiksede det med og nu er der varmt vand, tryk og ingen kalk/bundfald i vores vand.
Kevin er grundig og professionel.
10 stjerner herfra hvis det havde været muligt.
Christian

21. helmikuuta 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Jeg er glad for, at jeg kunne være behjælpelig med at få løst jeres problem.

Endnu en gang tak – det betyder meget, at du tog dig tid til at anmelde os.

I er altid velkomne igen, hvis behovet opstår

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Altid helt fantastisk service og…

Altid helt fantastisk service og kompetent rådgivning.

5. helmikuuta 2026

Hej Karen,

Mange tak for din anmeldelse & 5 stjerner! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service & rådgivning:)

Fantastisk service!
Kevin ringer altid hurtigt tilbage og møder op til den aftalte tid. Alt arbejde bliver udført grundigt og dokumenteret på en professionel måde. Han tager sig også god tid til at forklare, hvad der bliver lavet, så man føler sig tryg og informeret gennem hele processen.
Kan varmt anbefales!

17. tammikuuta 2026

Hej Rasmus,

Det betyder meget, at du lægger mærke til både punktligheden, grundigheden og dokumentationen.

Jeg synes, det er vigtigt, at man føler sig tryg og ved præcis, hvad der bliver lavet – så derfor tager jeg mig altid tid til at forklare det hele ordentligt.

Tak for anbefalingen – det sætter jeg stor pris på

Jeg anbefaler varmt Kystbyernes VVS

Jeg anbefaler varmt Kystbyernes VVS. Kevin rykkede hurtigt ud, da jeg manglede varme og ordnede det der var akut samme dag. Kommunikation har været nem og arbejdet tip top.

5. joulukuuta 2025

Hej Anonymous,

Tusinde tak for din anmeldelse & anbefaling. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med min service & udførte arbejde i en akut situation.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Fin dialog både information og…

Fin dialog både information og hjælpsom. Leverancen holdt so aftlat udden stres eller dårlig oplevelse.

10. tammikuuta 2026

Hej Claes,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service & udførte arbejde.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Super og hurtig service samt god…

Super og hurtig service samt god kommunikation hele vejen igennem.

10. tammikuuta 2026

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores arbejde & jeg håber at du er glad for din nye varmepumpe:)

Jeg kan varmt anbefale Kystbyernes VVS & Energiteknik

Da vores gasfyr pludselig gik i stykker midt i vinterkulden, stod vi uden både varme og varmt vand. Kevin rykkede hurtigt ud samme dag, fejlsøgte grundigt og sørgede for, at et nyt gasfyr blev installeret få dage senere.

Hele forløbet var præget af hurtig respons, høj faglighed og grundighed. Både Kevin og hans kollega var meget behagelige, ordentlige og professionelle at have i huset.

Super god service fra start til slut.

15. tammikuuta 2026

Hej Malene,

Tusind tak for de flotte ord – det sætter jeg virkelig pris på.
Jeg ved, hvor frustrerende det er at stå uden varme og varmt vand, især i denne ekstremt kolde vinter, så jeg er glad for, at vi hurtigt kunne finde en løsning og få installeret det nye gasfyr.

Professionel og pålideligt

Professionel og pålidelig VVS-installation udført til tiden. Flot arbejde, god kommunikation og alt fungerer perfekt – kan varmt anbefales.

12. tammikuuta 2026

Hej Thea,

Mange tak for at give dig tid til at anmelde os. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service:)

Hurtig og kompetent

Hurtig og kompetent betjening . Meget behagelig mand der kom ud og ordnede vores jordvarmeanlæg, der nu virker som det skal. Vil absolut anbefale kystbyernes VVS

17. tammikuuta 2026

Hej Marie-Louise,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling:)

Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service.

Reagerede prompte paa email

Reagerede prompte paa email. Kom som aftalt. Var grundig og omhyggelig. Loeste problemet med gulvvarme system der havde mistet forbindelsen mellem styreenhed og termostater

8. tammikuuta 2026

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service:)

Fantastisk service!

Fantastisk service! Jeg kan varmt anbefale Kystbyernes VVS & Energiteknik. Jeg skulle have udført et servicetjek på en ældre varmepumpe i et hus jeg lige er flyttet ind i. Kevin er utrolig professionel og grundig og gav sig god tid til også at svarer på mine spørgsmål om råd til styring og vedligehold. Virkelig en god oplevelse!

8. tammikuuta 2026

Hej Pernille,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med min service:)

Kystbyernes VVS & Energiteknik

God service. Fik monteret termostatstyring til gulvvarmen i min garage. Virker perfekt

7. tammikuuta 2026

Hej Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores arbejde:)

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Effektiv, professionel og venlig hjælp.

Da nøden var størst, fik jeg gudskelov hjælp af Kevin fra Kystbyernes VVS, da cirkulationspumpen stod af. Jeg er glad og meget taknemmelig for hjælpen, så jeg kunne få varme på igen.

9. tammikuuta 2026

Hej Annie,

Tusinde tak for din anmeldelse:) Jeg er glad for, at jeg kunne være behjælpelig i en kritisk situation.

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse med montering af ny varmepumpe. Hurtigt og professionelt udført. Installationen er pæn, og anlægget fungerer upåklageligt.

God og behagelig service hele vejen igennem – kan varmt anbefale Kystbyernes VVS og Energiteknik.

9. lokakuuta 2025

Hej Nicklas,

Mange tak for din anmeldelse & anbefaling. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service & udførte arbejde.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Jeg har haft den bedste oplevelse!

Jeg har haft den bedste oplevelse!

Jeg skulle i gang med et større renoveringsprojekt, grundet vandskade i mit badeværelse. Kevin og hans team var utroligt hjælpsomme, med hvordan det skulle klares ift. VVS. Noget som kan virke så besværligt, gjorde de meget nemmere og overskueligt for mig.
Kevin var super god til at mig med at guide mig, i en retning, som har gjort at jeg nu står med Københavns flottende badeværelse. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!!

Kæmpe anbefaling herfra!

20. joulukuuta 2025

Hej Caroline,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service og arbejde.
Stort tillykke til dig med Københavns flotteste badeværelse;)

Leverer kvalitet og kompetent løsning

Leverer kvalitet og kompetent løsning

16. joulukuuta 2025

Hej Michael,

Super service på 1

Super service på 1. Juledag.

Effektivt, venligt og hurtigt. Kan varmt anbefales.

25. joulukuuta 2025

Hej Lars,

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Service niveauet og kundebetjening er…

Service niveauet og kundebetjening er super godt

12. joulukuuta 2025

Hej Steffen,