Kystbyernes VVS & Energiteknik  Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god service. Kommer til tiden. Mega effektive og laver et flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales til andre. 5 stjerner til jer fra mig.

Jeg har brugt Kystbyernes vvs flere gange. Har været tilfreds hver gang. Kan klart anbefale firmaet godt håndværk og rigtig god dialog ved udførsel af arbejdet.

Da vores gasfyr pludselig gik i stykker midt i vinterkulden, stod vi uden både varme og varmt vand. Kevin rykkede hurtigt ud samme dag, fejlsøgte grundigt og sørgede for, at et nyt gasfyr blev in... Näytä lisää

Umiddelbart har jeg ikke nogen kommentarer, ud over at service var i top og anlægget, igen kører som det skal. Tak for hjælpen Erik J.

1. Putkimies
  2. Ilmastointilaitteiden toimittaja

Kystbyernes VVS & Energiteknik er beliggende i Helsingør og udfører arbejde for husstande i Hovedstadsområdet samt Nord- og Midtsjælland. Vi fokusere på at yde den bedste service samt udføre arbejde af højeste kvalitet, vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse med os. Vi specialiser os i - Installationer af varmepumper - Installation af varmeanlæg - Sanitet - Fejlfinding af tekniske installationer - Energioptimering af varmeanlæg - Service af luft/luft & luft/vand varmepumper - Serviceeftersyn

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tak til Kystbyernes VVS & Energiteknik…

Tak til Kystbyernes VVS & Energiteknik for super service og et flot stykke arbejde, jeg er yderst tilfreds 🤩 Hurtig respons og professionel rådgivning, TAK Kevin - den største anbefaling herfra.

18. elokuuta 2026

Virkelig god service

14. elokuuta 2026

Godt håndværk

7. elokuuta 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de rigtig pæne ord og 5 stjerner!😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service og arbejdet, vi har udført hos dig.

Jeg sætter stor pris på din tillid og anbefaling – og jeg ser frem til at hjælpe igen, når der bliver brug for det.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Rykke hurtigt ud og hjalp efter…

Rykke hurtigt ud og hjalp efter arbejdstid i en akut situation

17. heinäkuuta 2026

Hej Emil,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder mig, at jeg kunne være behjælpelig i en akut situation.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Magen til service skal man lede længe…

Magen til service skal man lede længe efter. Vores gasfyr strejkede, så vi havde hverken varme eller varmt vand. Ringede til Kystbyernes VVS & Energiteknik ApS, da der var rigtig gode udtalelser på trustpilot. Kevin havde lukket da jeg ringede d. 15/5, men tog sig alligevel tid til at hjælpe mig, med at prøve at få fyret i gang, men det kunne vi ikke. Han skulle på 1 uges ferie, så vi fik en tid lige efter. Kevin kom og tjekkede fyret, fandt fejlen og hentede reservedele i Glostrup. Samme dag havde vi atter varme. Han er yderst dygtig, meget hjælpsom, overholder tiden og med en fair pris. Det er absolut ikke sidste gang, vi bruger ham. Han kan kun anbefales.

29. toukokuuta 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 😊 Det betyder virkelig meget!

Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe jer med at få gang i gasfyret igen, så I hurtigt kunne få både varme og varmt vand tilbage. Tak for den store tillid og for de rigtig flotte ord – det sætter jeg stor pris på!

I skal altid være velkomne en anden gang 😊

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Det er altid en fantastisk oplevelse at…

Det er altid en fantastisk oplevelse at have Kevin på, når vi skal have lavet vvs opgaver. Har altid brugt ham, han er omhyggelig og når han er gået, kan man ikke se han har været her.

22. huhtikuuta 2026

Hej Ena,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det betyder meget, at I er tilfredse med mit arbejde. Altid en fornøjelse at hjælpe jer

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Yderst tilfredsstillende opfyldelse af aftalt forventning

Kom til tiden, havde sagt at det nok kun blev analyse af problemet, men Kevin fik både analyseret, løst of forklaret - så godt.

20. kesäkuuta 2026

Hej Carsten,

Tak for de pæne ord😊

Det glæder mig, at jeg kunne være behjælpelig med at løse problemerne med dit solfangeranlæg, og at det nu virker igen.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os – det sætter jeg stor pris på!

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Service af jordvarme m.m.

Tak for hjælpen
Erik J.

29. toukokuuta 2026

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Det glæder mig at høre, at du var tilfreds med servicen, og at jordvarmeanlægget igen kører, som det skal.

Du skal altid være velkommen en anden gang 😊

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Rådgivning og montering af toilet

Rådgivning og montering af toilet. God kommunikation og professionel og pålidelig udførelse af Kevin.

10. kesäkuuta 2026

Hej Georg,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 😊

Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med min rådgivning, kommunikation og det udførte arbejde.

Super Tilfreds

Kevin var hurtig, checket, informativ, og til at se i øjnene...

8. kesäkuuta 2026

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Og ikke mindst mange tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os – det sætter jeg rigtig stor pris på.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med min service og det arbejde, jeg har udført hos dig.

Kevin er altid imødekommende

Kevin er altid imødekommende, grundig og tager sig tid til at afdække problemet. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste der værdsætter hans arbejde.
Lars, Slåenhøj, Nivå

5. kesäkuuta 2026

Hej Lars,

Tusind tak for de pæne ord 😊

Det betyder meget! Jeg er glad for, at I værdsætter mit arbejde i Øresundshøj. Det er altid en fornøjelse at hjælpe jer.

Du skal altid være velkommen en anden gang 😊

Meget tilfreds kunde

God kommunikation med Kevin og et perfekt udført stykke arbejde. Det var første gang jeg brugte Kystbyernes VVS, men helt sikkert ikke den sidste 🙂

3. kesäkuuta 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Jeg er glad for, at du har været tilfreds med min service & udførte arbejde.

Du skal altid være velkommen til at kontakte mig igen en anden gang, hvis jeg kan hjælpe med noget.

Præsis og ordentlig

Kevin forklarer tydligt hvad der skal udbedres og hvad der kan vente. Kevin fandt utæthed i varmesystemet, som tidligere VVS firmaer ikke kunne finde.
Pålidelig og altid til tiden.

23. huhtikuuta 2026

Hej Torben,

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner 😊

Det er dejligt at høre du har været tilfreds med både arbejdet og dialogen undervejs.

Jeg er glad for det lykkedes at finde fejlen på varmesystemet og få løst problemet.

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig igen hvis jeg kan hjælpe med noget fremover.

Glad og tilfreds kunde.

God service. Hjælpsom og god kundeservice. Jobbet godt udført. Hurtig tilbagemelding ved kontakt. Glad og tilfreds kunde.

21. huhtikuuta 2026

Hej Anja,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊

Det glæder mig meget at høre, at du har været tilfreds med både servicen, kommunikationen og det udførte arbejde.

Jeg sætter stor pris på de pæne ord og er glad for, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Servicemindet firma

Servicemindet firma. Hurtig respons, veludført arbejde, fornuftig pris😃 tilfreds kunde som gerne vender tilbage !

26. maaliskuuta 2026

Hej Karin,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, udførelse og pris.

Du skal altid være velkommen en anden gang.

Kystbyernes VVS & Energiteknik

Tænker mange firmaer kunne lære noget…

Tænker mange firmaer kunne lære noget af dette firma.

Har fået lavet Akut service på min varmepumpe.

God hjemmeside med mange valgmuligheder, nem at orienter sig i. Let, overskuelig og telefonen blev taget ved første opringning. Meget punktlige ift. deres aftale. Alt var ryddet pænt op efterfølgende, ingen rod støv eller andet. Fik også lige en vejledning i hvordan min egen vedligeholdelse skal gøres og hvor ofte.

Super oplevelse og klart et firma jeg vil anbefale.

1. huhtikuuta 2026

Hej Boas,

Mange tak for den flotte anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – lige fra første kontakt og hjemmesiden til selve udførelsen af arbejdet.

Jeg lægger stor vægt på god dialog, punktlighed og at efterlade arbejdet pænt og ordentligt, så det er virkelig dejligt at høre, at det blev bemærket.

Tak for anbefalingen og tilliden – og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig igen, hvis du får brug for hjælp fremover.

Kom som aftalt

Kom som aftalt, men kunne desværre ikke hjælpe os, maskinen var kaput.

10. maaliskuuta 2026

Hej Lilian,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Ja, desværre stod din 20 år gamle vaskemaskine ikke til at redde, men godt at du nu har fået en ny og velfungerende maskine.

Meget Hurtig og god service

Meget Hurtig og god service. Veludført arbejde og fair pris

24. maaliskuuta 2026

Hej J.D.

Mange tak for din anmeldelse :)

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service & arbejde, vi har udført hos dig.

Kort ventetid

Kort ventetid, behagelig og venlig montør. God forklaring.
Rimelig pris.

17. maaliskuuta 2026

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores service:)

Super god service 👍

4. maaliskuuta 2026