Korup DÆKservice Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

En super professionel og kanon hurtig service samt rådgivning 👍 På. Den mega søde hund får også en stjerne ❤️

Efter Jesper (ny ejer) er tiltrådt, er service blevet lig nul. Flere og flere bekendte har mødt uhøflig betjening samt fejl vedr opbevaring og dækskift , der er skrevet et par kommentarer på deres f... Näytä lisää

Vi punkterede på Fyn og stod lidt på herrens mark – men heldigvis fandt vi frem til Korup Dækservice, og det var en helt fin oplevelse midt i en træls situation. De var hurtige, imødekommende og vi... Näytä lisää

1. Ajoneuvot & Kuljetus

Vi har siden 1972 leveret professionel DÆKservice til private, erhverv og landbrug. Med vores mange års erfaring som dækspecialist klarer vi alle typer opgaver og er lagerførende i stort set alle størrelser DÆK til dit køretøj og ellers skaffer vi det! Vi tilbyder bl.a. dæk, fælge, lapning, montering, afbalancering, sporing, dækhotel, 24/7 mobil DÆKservice og meget mere… Vores mission er at yde den højeste service med den bedste kvalitet og være de billigste på markedet uden at gå på kompromis. Derfor har du prisgaranti når du køber nye dæk hos os. Læs meget mere her på siden og se hvad der gør os til din foretrukne DÆKservice. Vi står klar til at hjælpe dig!

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ubeskrivelig ringe service

Ubeskrivelig ringe service, på trods af mundtlig-bindende aftale om forlængelse af opbevaring af dæk, udtaler de efter sigende at skulle have smidt 4 stk originale bmw alufælge ud.
Hun udtaler pr tlf de er smidt ud, og at de altså ikke er et boxit - men man betaler jo netop for denne opbevaring.
Er spændt på om de vender tilbage med en løsning.
Ellers venter der helt klart en stævning fra advokat og måske Arbejdstilsynet skulle se nærmere på deres ansatte i dækcenteret og se om de overhovedet besidder en arbejdstilladelse.

22. maaliskuuta 2023

"Fordi vi har mistet en forventet indtjening"

Jeg har haft mine dæk opbevaret hos Korup Dækservice i flere år. Primo december måned ringede jeg så for skift til vinterdæk. Der var ingen tider at få i ca en uge, fair nok. Der var varslet vintervejr. Jeg prøvede så at ringe en uges tid efter. Der var ingen tider for dækskift den efterfølgende uge, igen min fejl. Jeg kunne bare have haft booket en tid i god tid.

Jeg ringede så til Korup Dækservice og sagde, at jeg bare gerne ville hente mine dæk, så ville jeg få dækskift fixet andetsteds.

Da jeg hentede mine dæk, fik jeg så en regning på 350 kr., hvilket jeg stillede spørgsmålstegn ved, fordi det var prisen, som jeg plejede at betale incl. dækskiftet.

Jeg spurgte, hvorfor jeg skulle betale for et dækskifte, når jeg ikke havde fået det. Svaret var: "Fordi vi har mistet en forventet indtjening".

Jeg er stadig forarget over den udmeldelse og har derfor ryddet op i mit skur og har fået plads til mine skiftede dæk. Nu sparer jeg mange penge.

11. joulukuuta 2022

Kvalitet og kundeservice

Jeg har fået skiftet dæk flere gange og de er rigtig dygtige og hurtige til deres arbejde.
Kan varmt anbefales herfra.

23. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Korup DÆKservice

Tusinde tak for dine fine anmeldelse. Dejligt at vi lykkedes i selv den meget travle vintertid.
Hilsen fra Team Korup Dækservice

Korup dækservice

Jeg havde en punktering noget tid tilbage og da de skulle have hjulet af brugte de bare den hjulnøgle som de plejer istedet for at se størrelse og format af de bolte som sad på bilen. ( Skal siges at der skal bruges en specieladaptor til de bolte, som de som dæk specialist burde vide når de kigger efter) resultat en smadret bolt. Fik yderligere monteret nye dæk på fælge for nyligt hvoraf det ene ikke kan holde luft.

26. elokuuta 2022

Hej
Hvis du har et dæk der ikke kan holde luft er du meget velkommen til at komme forbi, så kigger vi på om det er en dårlig ventil eller om du er punkteret. Vi hjælper gerne.

Venlig og kompetent fra start til slut

Venlig og kompetent fra start til slut. Vi fik rigtig god behandling, der gik ikke lang tid fra opkaldet til Korup Dækservice, til de dukkede op på adressen. Et punkteret dæk blev lappet, mens bilen stod i indkørslen. En øv-dag blev til en god dag, og til en god pris! Tak for hjælpen.

8. helmikuuta 2022

Var hos Korup Dæk for at få nye vinter…

Var hos Korup Dæk for at få nye vinter dæk på men i farten var mine orginale Kia hjulkapsler væk 😒
Allan mente at de ikke var blevet indlevet sammen med de gamle hjul.
Hvilket var løgen, nå men så kunne jeg få nogen blink blik kapsler i stødet for, som over hovedet ikke klæde min
Kia Picanto
De kan ikke en gsng tilbyder mig at købe et par originale til mig.
Jeg påtalte også at de, så kaldte stål fælge...
så meget rusten ud, mere end da jeg afleverede dem i deres opbevaring 😡

4. marraskuuta 2021

Verdensklasse behandling 😁

Altid en fornøjelse at være kunde hos Allan, Nina og Co.
Idag skille jeg bare ha’ lappet et lille hul i et fordæk. De var klar på aftalt tidspunkt. De anviste smilende den port, jeg skulle ind ad. En frisk glad medarbejder tog over. Jeg kunne køre derfra ti minutter hurtigere end lovet. Alt sammen for kr 250. Medarbejderen der lappede dækket sluttede med at minde mig om, at efterspænding af dækket er en klog ting st få udført. At det er inkluderet i prisen og ikke kræver en særskilt tidsbestilling. Det er da verdensklasse. Tak og god dag!! Hilsen Fini Tvingsholm

11. elokuuta 2021

Fremragende!!

Fremragende!!! Stod med punkteret trailer fredag eftermiddag. De autoriserede værksteder i Odense måtte melde pas men Korup klarede det med det samme. Godt arbejde gutter.

30. heinäkuuta 2021

Efter en mundtlig pris på et traktordæk…

Efter en mundtlig pris på et traktordæk sendes en faktura på knap 800 kr højere. Efter flere samtaler må jeg se i øjnene, at firmaet ikke vil tage del i ansvaret for en dårlig måde at oplyse en pris til en kunde på. Jeg betaler selvfølgelig-det har jeg altid gjort. Men det er ikke sådan jeg har drevet min virksomhed i 30 år selv.

20. heinäkuuta 2021

Har ikke styr på deres arbejde.

Jeg har enlig altid været rigtig glad for deres arbejde her, men de falder sku af på den nu. Der er først og fremmest blevet solgt 2 år gamle dæk til min svigerfar og taget fuld pris for det.
Og nu i dag har jeg brugt 1 time på at få sat forkerte dæk på. Der er sat michelin energy saver på og der er bestilt ENTEN michelin pilot sport 3 eller pilot sport 4 da det er det eneste jeg vil køre med. Dem har de så lige pludselig ikke hvilket der blev sagt de havde i lørdags og må nu sætte de gamle dæk på igen.
Meget utilfreds.

19. heinäkuuta 2021

Skulle have nye fælge og dæk til min…

Skulle have nye fælge og dæk til min vito, gode anbefalinger til mit kørsels behov. Hurtig bestilling, Og da de ringede og sagde mine hjul var klar, kunne de monterer samme dag. Kan kun give 👍
Det eneste minus må være, at der altid er mange mennesker, men de har vel bare set ligesom mig. God service og fornuftige priser alle kan være med på, så tak herfra!

7. toukokuuta 2021

Gammel kunde, men smidt ud!

Jeg har været kunde i rigtigt mange år, men så bare forbi jeg køber dæk hos en anden forretning, bliver jeg smidt..kan pludselig ikke længere have mine hjul opbevaret. Det er en skuffelse!

31. maaliskuuta 2020

Hej Allan,

Hej Allan,
Tak for svaret og forklaringen! Dit initiativ med personale-turen er prisværdig, og den forlængede bededagsferie er jer vel undt.
Der var bare den lille "smutter", at der manglede et skilt i døren forklarende at der var lukket før normal lukketid torsdag - og hvorfor.
Det er jeg sikker på ikke vil mangle næste gang!

29. toukokuuta 2019

Super service

Super service
Bilen stod i garagen med et sprunget dæk
Der blev samme sag sendt en mand ud og hente begge bagdæk og skiftet med det samme.
Super service til fornuftige priser

28. toukokuuta 2019

Hej Henrik
Tak for din roser. Herligt det spiller, når vi rykker ud.
Med venlig hilsen Korup Dækservice

En umiddelbar karakterstik af Korup…

En umiddelbar karakterstik af Korup Dækcenter er:

Stedet hvor man lynhurtigt får skiftet dæk - undertiden hurtigere end man kan nå at få betalt.

Perfekt arbejde

Højt serviceniveau.

Stedet kan absolut anbefales,

20. toukokuuta 2019

Hej Erik
Tak for din anmeldelse. Det luner.
Mvh Korup Dækservice