Efter Jesper (ny ejer) er tiltrådt, er service blevet lig nul. Flere og flere bekendte har mødt uhøflig betjening samt fejl vedr opbevaring og dækskift , der er skrevet et par kommentarer på deres f... Näytä lisää
Kæmpe anbefaling! Tak til Korup DÆKservice for en fantastisk og hurtig service 🤩 Bilen skulle have sommerdæk på, men hvad mor her ikke vidste var fælgene blev lige vasket en tur inden de kom på o... Näytä lisää
Hej Allan, Tak for svaret og forklaringen! Dit initiativ med personale-turen er prisværdig, og den forlængede bededagsferie er jer vel undt. Der var bare den lille "smutter", at der manglede et sk... Näytä lisää
Vi har siden 1972 leveret professionel DÆKservice til private, erhverv og landbrug. Med vores mange års erfaring som dækspecialist klarer vi alle typer opgaver og er lagerførende i stort set alle størrelser DÆK til dit køretøj og ellers skaffer vi det! Vi tilbyder bl.a. dæk, fælge, lapning, montering, afbalancering, sporing, dækhotel, 24/7 mobil DÆKservice og meget mere… Vores mission er at yde den højeste service med den bedste kvalitet og være de billigste på markedet uden at gå på kompromis. Derfor har du prisgaranti når du køber nye dæk hos os. Læs meget mere her på siden og se hvad der gør os til din foretrukne DÆKservice. Vi står klar til at hjælpe dig!
Rugårdsvej 392, 5210, Odense NV, Tanska
- korup-daek@mail.tele.dk
- korup-daek.dk
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Hurtig og professionel betjening og til…
Hurtig og professionel betjening og til den rigtige pris. Det kan kun anbefales.
Hjælpsom og engageret medarbejder der…
Hjælpsom og engageret medarbejder der havde indgående kendskab til dæk og fælge. Ikkemindst super tilbud👏
Tak for hurtig og professionel hjælp…
Tak for hurtig og professionel hjælp med montering af mit nyt komplet sæt vinterdæk og fælge. Det hele spiller, og det ser bare super godt ud på min nye Skoda Elroq. Tusind tak til Korup Dækservice for god service!
I har en der køre som en fuldstændigt…
I har en der køre som en fuldstændigt sindssyg han kørte næsten ind i os i en rundkørsel med 60km i timen hvis han overhovedet har et kørekort er det taget i legoland 🤬🤬
Ringe service
1. For meget ventetid
2. Særdeles uhøflig ejer/chef
3. Bruger ikke korrekte remedier til Tesla
Nej tak herfra.
Topprofessionelle og ærlige – de tager sikkerhed alvorligt!
Jeg var forbi Korup Dækservice i forbindelse med montering af nogle dæk købt online, og jeg må bare sige – sikke en forskel på fagfolk og tilfældige sælgere bag en skærm.
Allerede ved modtagelsen blev jeg mødt af erfarne montører, der tog sig tid til at tjekke arbejdet grundigt. De opdagede straks, at de dæk jeg havde fået leveret, var for små og fejlafbalancerede på en måde, der kunne gøre bilen farlig at køre i.
I stedet for bare at montere og lade mig køre ud i noget usikkert, handlede de ansvarligt, forklarede alt meget pædagogisk og lavede en korrekt afbalancering på stedet – helt uden beregning.
Man mærker tydeligt, at de har stoltheden i håndværket og går op i, at kunden kører sikkert derfra.
Jeg kan på det varmeste anbefale Korup Dækservice – ærlige, dygtige og med en service man sjældent møder i dag.
Meget dårlig service
Meget dårlig service
1. Gang jeg ringede blev telefonen taget men blev lagt fra sig. Jeg ventede i 20 min men den blev aldrig taget og jeg opgav at få svar
2. Gang dag nr. 2 blev den taget men lag på efterfølgende
Tog ansvar for skadet fælg, som nu er fikset...
Efter skift til sommerdæk tilbage i foråret kunne jeg senere på dagen konstatere, at den ene fælg havde en del "ridser og hakker". Jeg havde kun parkeret på arbejdet, så jeg vidste med sikkerhed, at det ikke var noget, jeg har lavet. Ydermere tog jeg fotos lige inden aflevering i vinters, hvor der ikke var ridser på fælg. Kontaktede firmaet, og ejeren konstaterede også, at hjulet må være væltet for dem. De skulle nok dække udgifter til at få det fikset. Da det er leasingbil og jeg har valgt en anden bil nu her, kom jeg forbi sidste uge for at få repareret fælgen. Det hele forløb helt som aftalt, og fælgen står igen som ny. Tak for at tage ansvar, samt super service i det hele taget. Eneste minus, I er lidt for langsomme til at svare på mails ;) men fremover ringer jeg bare!
Hurtig og kompetent service
Hurtig og kompetent service. Tid samme dag - kom før tid, men de havde tid alligevel. Hurtig reparation og fair pris.
Vi punkterede på Fyn og stod lidt på…
Vi punkterede på Fyn og stod lidt på herrens mark – men heldigvis fandt vi frem til Korup Dækservice, og det var en helt fin oplevelse midt i en træls situation. De var hurtige, imødekommende og virkelig hjælpsomme. God pris på fire nye dæk, da de gamle var noget triste. Ingen bøvl, ingen ventetid – bare god, ærlig service. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og var hurtigt kørende igen.
Mega god service og et rart sted at komme.
De arbejder meget professionelt og tillidsfuldt.. God tilbagemelding om dæks tilstand og hjælp til at finde god pris på nye dæk. MEGET tilfreds. Fremover piller jeg dæk ud af den serviceaftale jeg har på min bil og får dem opbevaret hos Korup Dækservice i stedet.
Fantastisk effektivt
Fantastisk effektivt! - venligt og meget imødekommende personale, der har styr på det de laver.
Problemfri handel
Fair pris, hurtig levering, hurtig montering
Korup Dækservice plejer altid at være billigst.
Kan klart anbefale
Jeg blev vejledt super godt, fik rigtig god service og det var bare generelt en rigtig god oplevelse.
Altid god service.
Dårlig Service
Efter Jesper (ny ejer) er tiltrådt, er service blevet lig nul.
Flere og flere bekendte har mødt uhøflig betjening samt fejl vedr opbevaring og dækskift , der er skrevet et par kommentarer på deres flotte hjemmeside ,men det slettes bare, så den ser jo godt ud med tilfredse kunder.
Så nok bedst de bare holder sig til Landbruget og lader andre firmaer tage sig af de finere fælge.
Hentede vinterdæk da bilen var solgt og…
Hentede vinterdæk da bilen var solgt og de havde ligget i to uger spurgte om jeg fik penge tilbage og det gjorde jeg ikke og når jeg kom med de andre vinterdæk til den nye bil skulle jeg betale fuld pris for at få dem opbevaret det er ikke rimeligt har været kunde i tolv år og er det ikke længere

Vastaus yritykseltä Korup DÆKservice
Ubehøveligt butik chef/inhaver vælger…
Ubehøveligt butik chef/inhaver vælger og råbe når man konstatere ham med at tager fejl, ikke nok tager 325 fra mig uden kvittering og eller noget kun for kigge om han kunne skifte dæk på min.
Jeg kan garanter jer for jeg har optaget hans opførsel via Apple Watch så den bliver også sendt til de øverste så kan de se hvilket opførsel han har i forhold til alle de andre medarbejder som er super flink og sød
En særdeles professionel og positiv oplevelse hos Korup Dæk Service
Det er sjældent, man møder et så højt serviceniveau som det, vi oplevede hos Korup Dæk Service i dag. Allerede ved ankomsten blev vi mødt af en imødekommende og professionel tilgang, som gennem hele forløbet blev båret af en tydelig faglig stolthed og kundeservice i særklasse.
En særlig tak skal lyde til Jesper Helth Holm, som håndterede opgaven med stor ekspertise og et serviceniveau langt over det forventede. Hans engagement, ærlighed og evne til at formidle teknisk information på en letforståelig måde skabte en tryghed og tillid, som man ikke altid oplever i branchen.
Jesper var hurtig til at identificere behovet, effektiv i løsningen og sørgede for, at vi som kunde følte os set, hørt og i gode hænder hele vejen igennem. Det er en fornøjelse at samarbejde med en fagperson, der ikke blot leverer et håndværksmæssigt solidt resultat, men også formår at løfte den samlede kundeoplevelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Korup Dæk Service og Jesper Helth Holm til alle, der sætter pris på høj kvalitet, pålidelighed og service ud over det sædvanlige.
Med venlig hilsen
Benny Bo
Stark National Salg

Fantastisk værksted.
Fantastisk værksted.
Midt i påsken ordnede de hurtigt mit dæk på nyindkøbt MB 400 EQC.
Super service også selvom de havde enormt travlt.
God chef - med overblik og smil på læben.