At handle markise er en bekostelig affære, men jeg vil ikke tøve med at anbefale markiseeksperten til andre. Alt er gået snorlige, og begge aftalte tider med montøren er blevet overholdt pu... Näytä lisää

Markiseeksperten er navnet og det er korrekt ! Vi fik vores nye markise i april 2019 leveret og opsat helt som aftalt . Jeg købte den fordi min nabo havde haft markise fra eksperten et par år,... Näytä lisää

Vi har nu haft markise i et par uger og vi er ovenud tilfredse. Kvaliteten og finish er god. Den giver god skygge og man modstå kraftigere vind og regn end forventet! Vi undersøgte markedet... Näytä lisää

Elsker vores nye markise, der gær aftenerne på terrassen endnu længere. Alt gik som smurt med bestilling og opsætning. Kvaliteten og designet lever helt op til vores forventninger. Glæder mig til mang... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Danmarks skarpeste priser og laveste leveringstider på kvalitetsmarkiser.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super fin service

Super fin service, god vejledning, god opmåling og efterfølgende installation af markiser. Stor anbefaling herfra!

7. huhtikuuta 2026

Super service og kvalitet

Samarbejde, kvalitet og service helt i top.
I modsætning til så mange andre sender markiseeksperten ikke med fragtmanden. Deres priser er inklusiv levering og de sender deres egne folk til leveringen. Ikke noget med en kantstenslevering fra fragtmanden (som for øvrigt kører igen, hvis du ikke er hjemme)
På grund af en misforståelse fik vi leveret en for lang markise i første omgang. Den blev byttet uden problemer eller omkostninger. Super service. Markisen er af virkelig gedigen kvalitet. Jeg elsker den feature, at en bevægelsessensor på forbommen får markisen til at kære ind, hvis det blæser for meget. Ikke noget med en vindmåler, som sjældent fungerer

2. heinäkuuta 2025

Virkelig god købsoplevelse med højt serviceniveau

Allerede ved første henvendelse til Markiseeksperten, oplevede jeg højt serviceniveau og oprigtig interesse for mit markisekøb. Der blev lyttet, vejledt og lavet aftaler der holdt. Montøren var meget hjælpsom, ringede forud for besøg, kom til tiden og fik hurtigt monteret min markise. Mange tak for en god oplevelse- jeg har allerede anbefalet jer vidt og bredt.
Hilsen Sys Nielsen

1. syyskuuta 2023

1. klasses service hele vejen igennem.

1. klasses service hele vejen igennem.

Vi købte en skøn Novetta Plus F, 800x300 cm med
SAMFY motor, fjernstyring og vindvagt ved Markiseeksperten i SEP 2016.
Markisens kvalitet og finish er helt i top.

Vi oplevede et veludført monteringsarbejde af Rene og Brian.
Ved henvendelse til Markiseeksperten (Marianne) oplevede vi en super professionel service på vore forespørgsler.
Nu 7 år efter køb og montering er vi mere end fuldt ud tilfredse med den stadigvæk flotte og velfungerende kvalitetsmarkise.

Vi er meget tilfredse med markisen og kan klart anbefale køb hos Markiseeksperten.

Michael Friis,
2690 Karlslunde

24. kesäkuuta 2023

Tilfreds kunde

Vi fik installeret en markise fra markiseksperten i maj måned 2021 og har haft utrolig meget glæde af den. Bestilling og montage forløb helt uproblematisk og markisen er flot, den er solid og fungerer perfekt. Det kan varmt anbefales at købe en markise hos markiseeksperten.

7. lokakuuta 2021

Markise

Vi har hos Markiseeksperten købt en markise til vores terrasse og er meget tilfredse med både kvaliteten og monteringen. Kan varmt anbefales til andre, der ønsker en markise.

6. lokakuuta 2021

markiseeksperten

super flot arbejde og rigtige gode folk til at sætten markisen op god kundeservice alt i alt super oplevelse vores bedste anbefalinger.

25. elokuuta 2021

Rigtig godt sted at handle markise

Alt er gået snorlige, og begge aftalte tider med montøren er blevet overholdt punktligt!

Tak til Marianne for god vejledning og opfølgning, og til montørerne for et flot resultat :)

Alt virker gennemskueligt.
God hjælp på telefonen.
Svar samme dag på stort set alle mails.

Tommelfinger op herfra !

29. heinäkuuta 2021

SUPER..SUPER SERVICE

SUPER...SUPER SERVICE.

HELT IGENNEM EN DEJLIG OPLEVELSE FRA START TIL SLUT. VORES MARKISERER ER UTROLIG FLOTTE OG LYDLØSE, BLEV SAT OP AF TO SØDE OG PROFESSIONELE MONTØRE. ALT IALT EN MEGET POSITIV OPLEVELSE.
SKAL I HAVE MARKISER, ER DET MARKISEEKSPERTEN.

BENT NIELSEN
4320 LEJRE

25. toukokuuta 2021

Vi fik vores markise op i sidste uge

Vi fik vores markise op i sidste uge, det er den smukkeste og mest ekslusive markise vi har set på market. Prisen som er helt i bund.
Kan varmt anbefale Markiseeksperten til alle.

Sanne, vejby strand. Tak vil vil nyde sommeren under markisen

25. huhtikuuta 2021

Jeg kan i høj grad anbefale markiseeksperten!

Vi er meget glade for vores markise fra markiseeksperten og vi kan helt bestemt anbefale denne! Vi fik god vejledningen forud for bestilling og klare svar på de spørgsmål vi havde. Montørerne var hurtige og service-mindede. Markisen er pæn og passer rigtig godt til vores hjem. Stor anbefaling herfra!

9. heinäkuuta 2020

Super flot markise og god service.

Vi har netop modtaget en specialmarkise, som vi selv har sat op. Super flot markise som virker til at have en rigtig god kvalitet. Servicen er top, for fik brugbar vejledning til opsætning af markise.

Markiseeksperten kan varmt anbefaldes!!

5. heinäkuuta 2020

Rigtig god vejledning og super kvalitet

Jeg har haft en super god oplevelse af at handle hos Markiseeksperten. Hele vejen igennem har der været hjælp, gode råd og kyndig vejledning at hente, og altid serveret positivt og professionelt.

Markisen i sig selv udstråler meget høj kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale Markiseeksperten.

3. heinäkuuta 2020