Min bil blev påkørt og skadet for 36.000 kroner af en chauffør fra Knud Larsen Byggecenter, hvorefter han stak af fra ulykkestedet. Deres kørselsleder og direktør nægter ethvert ansvar og jeg st... Näytä lisää

Jon fra Trælasten, enormt uprofessionel og elendig service. Måtte ringe 3 gange for at få at vide hvad de havde af længse, og det synes han var irriterende og lagde på..

Havde bestilt en palle brædder, hvor Knud Larsen var blandt de billigste. Levering skete med egen vogn.Chaufføren ringede helt som aftalt og vi mødtes på det aftalte sted 10 min senere, så jeg kunne v... Näytä lisää

2,3

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,3

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Betjening til UG

Hjælpsomheden og professionalismen er bare helt i top hos Knud Larsen. Jeg har kun gode ord at tortælle - særligt om deres gode ansatte Dennis Hansen.

17. helmikuuta 2017

Perfekt

Bestilte 30m FT Systemhegn og 2 dage efter var alt leveret pænt i vores indkørsel og lige hvor vi på ordren havde angivet leveringssted. Ingen fejl eller mangler. Bare i orden - og prisen var billigere end andre steder med samme hegn.

26. toukokuuta 2016

Fantastisk god og professionel behandling af Mikaell Kello

Min kæreste og jeg havde fået en Webergrill i gave, købt i et XL-center i jylland. Uerfarne som vi er med XL-Bygs virksomhedsstruktur, vidste vi ikke at de ikke har et fælles IT-system. Dette betød, at de i Knud Larsen Byggecenter ikke kunne finde kvitteringen for varen og at vi derfor ikke umiddelbart kunne bytte den til en anden model. Vi ankom få minutter før lukketid, men Mikaell Kello lod dette være ubemærket og tog sig tid til tålmodigt at håndtere sagen.
Efter forgæves forsøg på at fremskaffe kvitteringen, fandt Mikaell hurtigt en løsning på problemet, som indebar at vi blev besværet mindst muligt, dvs. at vi fik en ny grill med hjem, de opbevarede den grill, vi skulle bytte og det resterende arbejde kunne ordnes via e-mail. Løsningen betød, at vi betalte for den nye grill, og at pengene for den gamle skulle overføres så snart jeg sendte kvitteringen til Mikaell. (Vi havde stort besvær med at låne en bil og komme ud til Knud Larsen inden lukketid, grundet egne sene arbejdstider, og det var derfor ikke en løsning at komme tilbage en anden dag.) Løsningen betød, at Knud Larsen Byggecenter sad med alle de gode kort på hånden, og vi sådan set havde én grill, men vederlag ude at svømme for to. Idet vi ikke er storkunder, og allerede havde bekendtgjort at vi ikke kom på de kanter, kunne situationen let give anledning til et mindsket incitament til at løse sagen hurtigt. Jeg var derfor grundlæggende skeptisk, men det var den mest optimale løsning ift. de praktiske problemer med at bakse med bil og grill en anden dag og Mikaell er en troværdig og tillidsvækkende person. Min indledende skepsis blev gjort totalt til skamme, for Mikaell svarer på e-mails med det samme, og der er fuld gennemsigtighed ift. hvad der sker hvornår, og sagen blev løst uden ophold.

Uden i øvrigt at have andet incitament end at få en tilfreds kunde, leverer Mikaell Kello - efter lukketid - en ekstraordinær service, navnlig i form af en tålmodig og løsningsorienteret imødekommenhed, med en arbejdsindsats der - fra en umiddelbar betragtning - udelukkende er i kundens interesse. Alt i alt en meget professionel behandling.
Klart anbefalelsesværdig.

27. heinäkuuta 2015

helt i top

rigtig god service , fandt det jeg skulle bruge på deres hjemmeside , allerede 2 dage efter havde jeg varene hernede på sydsjælland uden ekstre omkostninger

4. marraskuuta 2014

Fremragende personale

IGEN har jeg oplevet den bedste service hos Knud Larsen. De er professionelle til fingerspidserne og altid flinke til at hjælpe.
Jeg kører aldrig andre steder hen mere:)

18. syyskuuta 2013

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili