1. Lastentarvikekauppa
  2. Lastenvaateliike
  3. Askarteluliike

Pyjamasparty.dk er drevet af en familie der elsker hygge og kreativitet. Vi forhandler produkter som vi selv synes er sjove og som danner grundlag for hyggelige og kreative stunder sammen i familien eller med gode venner. Produkterne kan derfor fint fungere som det kreative indslag ved sociale aktiviteter såsom legegrupper og lign. Da vi er et lille firma, gør vi meget ud af at servicere vores kunder og give det hele et personligt præg. Mor og far står for indkøb og administration, børnene står for tests af produkter og mormor pakker forsendelserne. Alt i alt et rigtigt familieprojekt! Vi håber at du bliver glad for vores produkter.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Godk kvalitet

Genial ide. Nu er der i hvertfald ingen problemer med at komme i nattøjet :-) Har vasket sættet et par gange og farverne holder super fint.

22. joulukuuta 2025

Sjov og hyggelig aktivitet for hele…

Sjov og hyggelig aktivitet for hele familien, hvor selv de små kan deltage og øve sig. Det skabte både grin og kreativitet og gav nogle dejlige, hyggelige stunder sammen. Klar anbefaling 😄♥️

21. joulukuuta 2025

Super fine pyjamaser i god kvalitet.

Super fine pyjamaser med flotte motiver.
Et hyggeligt og kreativt projekt, man kan lave med børnene. Min dreng på 3,5 år, har været rigtig glad for det og er meget stolt af hans pyjamas, som han selv har tegnet sammen med storesøster og mor.

Lækker kvalitet.

22. joulukuuta 2025

Fantastisk oplevelse hos Pyjamasparty.dk!

Ideen er simpelthen genial – at barnet selv er med til at designe sin egen pyjamas gør det både sjovt og kreativt og det var et kæmpe hit herhjemme.
Bestillingen var super nem og overskuelig, og leveringen var overraskende hurtig.
Kvaliteten er helt i top, både stof og farver holder sig virkelig flot, også efter vask.
Det er en perfekt gaveidé til det kreative barn✔️
Kan varmt anbefales! 👕🎨✨

19. joulukuuta 2025
Pyjamasparty-logo

Vastaus yritykseltä Pyjamasparty

Kære Lill. Tak for den flotte anmeldelse. Vi håber at du og dit kreative barn fortsat bliver glade for den farvelagte pyjamas. Vi er sikre på at den er blevet super flot! 🤗