Min bil blev påkørt og skadet for 36.000 kroner af en chauffør fra Knud Larsen Byggecenter, hvorefter han stak af fra ulykkestedet. Deres kørselsleder og direktør nægter ethvert ansvar og jeg st... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg er godt tilfreds med min handel. Mørtel til markedets billigste pris, leveret lige til døren, uden beregning. Egentlig lidt overrasket, da jeg tidligere har oplevet Knud Larsen som et håndværker-s... Näytä lisää
XL BYG Knud Larsen Hvidovre (byggecenter.dk) har leveret alle byggematerialer til mit store terrasse-projekt. Materialevalg, tilbud og efterfølgende råd/vejledning blev håndteret af Claus Rasmusse... Näytä lisää
Skulle købe en hyndeboks og fik superfin venlig, tålmodig betjening af en af forretningens medarbejdere. Da jeg senere skulle afhente den, tilbød "vagten" p-pladsen at hjælpe mig med at få den ud af... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Rakennustarvikeliike
- Rakennustarvikkeet
- Tee se itse -kauppa
Yrityksen kirjoittama
I april 1961 købte Knud Larsen, den dengang lille sommerhustømmerhandel på Gammel Køge landevej i Hvidovre. Knud Larsen omdøbte forretningen Til Knud Larsen Tømmerhandel og senere Knud Larsen Byggecenter. Forretningen bærer stadig den gamle ejers navn og er stadig i familiens eje. Gennem årene er forretningen udvidet på alle fronter. I dag beskæftiger forretningen ca.70 medarbejdere på Gl.Køge Landevej og 40 medarbejdere i den Professionelle afdeling på Avedøre holme. Rammerne er ikke de mest optimale, for alt er foretaget med knop skydning på den gamle forretning,men den er super optimal når man som kunde skal rundt med trailer og indkøbe div. byggematerialer. Det er dagligt at kunder roser forretningen, selv om det til tider er lidt sammenbygget. Alle vore medarbejdere er faguddannede, og er klar til at yde dig er god service, så dit bygge projekt bliver optimalt uanset størrelsen. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen i vores forretning. Venlig Hilsen Jesper Larsen
Yhteystiedot
Gammel Køge Landevej 515-537, 2650, Hvidovre, Tanska
- info@byggecenter.dk
- www.byggecenter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Min bil blev påkørt og skadet, hvorefter deres chauffør stak af
Deres kørselsleder og direktør nægter ethvert ansvar og jeg står nu med regningen selv, til trods for der er vidner, der har set chaufføren bakke ind og ud op af min bil.
Jeg kan kun anbefale man holder sig langt væk fra mennesker, der er så svinske i deres opførsel. Ad.
Fantastisk service
Da jeg senere skulle afhente den, tilbød "vagten" p-pladsen at hjælpe mig med at få den ud af den meget store papemballage og ind i min meget lille bil. Pap-emballagen havde jeg fået lov at lade blive tilbage - skulle bare lade den ligge på vognen, som jeg kørte retur til butikken. Lutter smil og hjælpsomhed hele vejen rundt. Det er ikke mit nærmeste byggemarked, men jeg gider godt køre de ekstra kilometer for at få den betjening.
Knipex Tangsæt XS set
I ordered a Knipex Tangsæt XS set in February 2026 from the Knud Larsen Byggecenter in Hvidovre and it took some time to have the items delivered. This was due to the items being out of stock at the time. They have since been delivered and I am very happy with the purchase and the items received. A big thank you to Nikolaj Biller for his patience and assistance with my purchase. I will for sure purchase from you again. Great quality products. Thank you.
Fantastisk serviceoplevelse fra Ole
Fantastisk serviceoplevelse fra Ole! Var behjælpelig med at få bestilt/betalt nødvendigt vejsalt.
En oplevelse som giver medvind på cykelstien - og gør man absolut kommer igen når behov opstår
Tusind tak til 10-4 Byggecenter for…
Tusind tak til 10-4 Byggecenter for hurtig handling i forbindelse med en sko der drillede, sender straks et par nye. jeg glæder mig til at modtage dem.
T.S
Super kundeservice
Post Nord fik aldrig registreret at de havde modtaget pakken, byggecenter.dk fortalte de havde sendt den med det samme. Ingen af os kunne få svar fra Post nord om hvor langt pakken var. Begge kunne bare se at den ikke var registreret som modtaget hos Post Nord. Havde brug for produkterne og kunne ikke vente, så efter kontakt med byggecenter.dk endte de med at sende en ny pakke med det samme produkter igen uden beregning så jeg kunne nå at få dem. Mod at jeg sendte den oprindelige pakke retur når jeg fik den. Super nem løsning for mig. Fornem kundeservice!
Nemme at komme i kontakt med. Super god service.
Den originale pakke dukkede op hos post nord 14 dage senere, længe efter jeg skulle dem bruge produkterne 😅 og den kom selvfølgelig bare retur.
Jeg er meget tilfreds med både pakning…
Jeg er meget tilfreds med både pakning og levering – det har været helt perfekt. Fremover vil jeg bestemt anbefale jer til andre, ikke mindst fordi I også tilbyder mange fordele.
Der er flere måder at få 5 stjerner på ;-)
Bestilte en lidt speciel vare. Så ud til at være på lager. Men var derefter ikke. Bestilte en lignende vare. Og fik den. Efter lidt rod og opkald. Men alle super flinke :-)
Helt perfekt og fantastisk service og…
Helt perfekt og fantastisk service og behandling fra Kasper - ved bestilling af IBF betonfiler.
Virkelig god service og hurtig levering
Bestilte mandag og terrassebrædderne lå klar i vores have onsdag morgen. De havde endda gjort sig den ulejlighed at placere brædderne lige der, hvor vi skulle bruge dem - og ikke blot ved vejen.
Har brugt Knud Larsen flere gange og…
Har brugt Knud Larsen flere gange og kan kun sige godt om dem, altid hurtig levering og gode vare.
Har brugt dem i en årrække nu til de…
Har brugt Knud Larsen i en årrække nu til de fleste af min byggematerialer, og har aldrig haft problemer.
De fortjener da bare lige en kæmpe ros
De fortjener da bare lige en kæmpe ros! Billigste pris og bedste service👍🏻 kæmpe anbefaling herfra
Jeg havde bestilt 137 fer og not 240…
Jeg havde bestilt 137 fer og not 240 cm
Og 10 stk seksta brædder 300 cm
Da jeg får båret brædderne ind finder jeg i første omgang 5 stk fer og not der bestemt ikke er Ok og melder det og straks kommer de og bytter den
Da jeg så nogleflere dage efter finder 2 af de brædder på 300 cm ikke er Ok
Og 1 stk af fer og not heller ikke er Ok
Og igen straks kommer de og bytter de sidste 3
Kan kun anbefaler denne super flotte service
Helt sikker hvis jeg skal have bygge mere så bliver det bestilt herfra 👍
Gode priser og god kundeservice
Gode priser, fine leveringsbetingelser. Skulle rykke min leveringsdato lidt pga forsinkelse i byggeri og det var intet problem. God vejledning på telefon. Rigtig godt sted at handle.
Tvivl ikke med at handle hos byggecenter.dk
Vi har handlet materialer til at lave en 15 meter lang hegn. Det har været så nemt og glidningsfrit at få bestilt fra byggecenter.dk
Jeg kontaktede dem pr telefon da der ikke var nok lager af nogle af de materialer vi skulle bruge. Ole jeg snakkede med var så fantastisk og skyndte sig at lave et tilbud til os med de materialer vi skulle bruge. Kontaktede dem tirsdag og vi fik alle vores materialer fredag.
Nogle af stolperne var med fejl og disse blev hurtigt udskiftet tirsdag ugen efter.
Vi er så glade for vores handel hos byggecenter. Så det bliver ikke sidste gang vi handler her til vores projekter. Og det kan klart anbefales til alle 👌🏻👍🏼
Dårlig håndtering af reklamationer
Dårlig håndtering af reklamationer
Købte en skiferhammer med træskafte som knækkede første gang den var i brug. Ved reklamation skal man ifølge deres forretningsbetingelser sende varen ind for egen regning og de svarer ikke reklamationer via mail, hvilke er virkelig dårlig service.
Alene af denne grund kommer jeg ikke til at handle der igen.
Dårlig service
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice
En del på mit opbevaringsskab var gået i stykker.
Jeg fik tilsendt en ny til min hjemmeadresse få dage efter, uden beregning. Tusind tak
Få mere for pengene….
Altid hurtig service og med et stort smil. Super søde medarbejdere. Faktisk så søde, at jeg faldt for ham i afdelingen med lamper og skyndte mig at gifte mig med ham!
Så tak for den ekstraordinære service på kærlighedssiden også 💙
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.