Een normale bestelling prima afwerking van het gehele proces, behalve....de verzendkosten ineens zonder enige uitleg van €2,95 naar €4,95. Een beetje belachelijk, de verzendkosten bijna evenveel als... Näytä lisää
Al jaren een trouw collecter van uw munten en altijd ! perfect geholpen, makkelijk te hestellen en meer dan netjes thuis gezorgd,vr gr , Sonja Een heel tevreden verzamelaar en kan het iedereen aanr... Näytä lisää
Prima aanbod en service Ben alleen ontevreden over coincards die op voorhand worden verkocht aan de handel. Bepaalde uitgaven zijn snel verkocht bij de knm en vervolgens kan je ze heel duur bij de ha... Näytä lisää
De klantvriendelijkheid is prima. De klant wordt vriendelijk te woord gestaan. De wachttijd bij een numismatische bestelling is soms erg lang. De telefonische bereikbaarheid van de KNM is goed.... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom op de site van de Koninklijke Nederlandse Munt. Officieel producent van de Nederlandse munten en verschillende business-to-business oplossingen.
Gouden Hoon 1, 3991 CX, Houten, Hollanti
- +31302910410
- Klantenservice@knm.nl
- knm.nl
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Een review
Bij mijn fouten een telefoontje en het wordt hersteld.altijd op tijd met de zending. Vriendelijk aan de telefoon.
fijn geholpen!
duidelijke mails van de bevesteging en duidelijkheid over wanneer het bezorgd word,
netjes verpakt,
fijn en netjes bezorgd
Snelle afhandeling en vriendelijk in…
Snelle afhandeling en vriendelijk in het contact
Altijd juiste levering wat je besteld
Altijd juiste levering wat je besteld, en altijd snel geleverd
Op 17 maart stuurde ik jullie een…
Op 17 maart stuurde ik jullie een retour (gedeeltelijk)
Tot op heden mocht ik nog niets terug ontvangen op mijn rekening.
Heb daar mijn bedenkingen bij.
M v g
Huys Roland

Vastaus yritykseltä Koninklijke Nederlandse Munt
Ik ben zeer blij met de KNM.
Ik ben zeer blij dat ik mij in het verleden heb opgegeven bij de Koninklijke Nederlandse Munt. De munten waar ik dan heel vroeg al een bericht van krijg dat ik ze kan betalen en bestellen daar ben ik heel blij mee. Ik hoop dat ik nog heel lang bij u kan blijven bestellen. Blijf zo doorgaan fantastisch allemaal. Vriendelijke groeten en nog fijne feestdagen toegewenst. J. van Deventer.
Sehr guter Service
Sehr guter Service, habe seltene Münzen aus der niederländischen Karibik im Abo. Bekomme per Mail einen Hinweis wenn es etwas nettes neues gibt und kann dann entscheiden zu kaufen oder nicht. Zahlung per Paypal und wenige Tage später kommt die Münze nach Hause. Immer sehr komfortabel und problemlos! Bin schon viele Jahre Kunde und hatte nie Probleme. Auf Fragen per Mail wird innerhalb kurzer Zeit geantwortet. Sehr guter Service!
Pakket verkeerd bezorgd door de…
Pakket verkeerd bezorgd door de bezorgdienst. Knm heeft dit zeer snel opgepakt en opgelost.
Prima proffesioneel!
Prima bedrijf alleen jammer dat…
Prima bedrijf alleen jammer dat handelaren voorrang krijgen op meerdere munten van 1 soort en dat verzamelaars maar 1 mogen bestellen op 1 adres. Deze munten staan dezelfde dag nog op marktplaats veel duurder.

Vastaus yritykseltä Koninklijke Nederlandse Munt
Ging allemaal goed!
Johan Cruijf
Snelle reactie
Enige nadeel is dat je verouderde uitgaves niet meer te verkrijgen zijn. Bijvoorbeeld van Johan Cruijf
Deze is een van mijn favorieten
Voor de rest vind ik knm goed en
Goede informatie over verzending.
Goede informatie over verzending.
Uitstekende kwaliteit van de munten
Koninklijke behandeling
Zorgvuldig en goed product, heb ik bij een ander bedrijf mindere ervaring.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.