Klusup Arvostelua

1 289
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg tevreden met het resultaat! Mijn laminaat is inclusief ondervloer en plinten gelegd door een superaardige man en twee jonge mannen. Toen ik aangaf dat ik het laminaat liever horizontaal wil... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met Klusup. De monteur gedroeg zich uiterst onbeschoft en agressief. Hij liet niemand aan het woord en toen wij hem hierop aanspraken, zei hij onder andere „Hou je bek”. Vervolge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De klussers waren op tijd, vriendelijk, hebben de kasten zorgvuldig in elkaar gezet, nog tijd genomen om alles goed af te stellen en mijn zware kastdeur- die ook vervangen werd- naar beneden te dragen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meneer Tivsiz en zijn maat hebben uitstekend werk geleverd en meegedacht. De andere ruimte was helaas niet vlak genoeg om pvc laminaat te leggen en moet eerst geëgaliseerd worden. Vervelend dat he... Näytä lisää

1. Yleismies
  2. Puuseppä
  3. Puutarhuri
  4. Urakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Via Klusup boek je direct door heel Nederland een ervaren vakman voor het uitvoeren van klussen in en om het huis tegen een scherp tarief. Je geeft aan wanneer en wat er gedaan moet worden. De afspraak is direct gemaakt nadat je boeking is geaccepteerd door de vakman.

Erinomainen

(1 289)

424 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Aras en zijn compagnon hebben netjes…

Aras en zijn compagnon hebben netjes gewerkt, echt top!

Beste Mieke,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 🙌 Fijn om te horen dat Aras en zijn compagnon netjes hebben gewerkt en dat u tevreden bent met het resultaat.

Netjes goed en snel de kast inelkaar

Netjes goed en snel de kast inelkaar

Beste Wilma,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! ⭐ Fijn om te horen dat de kast netjes, goed en snel in elkaar is gezet.

Het was een vakman

Het was een vakman, maar het is triest hoe klusup dit berekend. De man is een dag bezig geweest in zijn eentje, wat je eigenlijk met twee man moet doen.

Beste Paul,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het vakmanschap van de vakman. 👍 Jammer dat u minder tevreden bent over de berekening en dat de klus door één persoon is uitgevoerd. Wij nemen uw feedback hierover mee om onze planning en communicatie verder te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Alles verliep soepel en snel

Alles verliep soepel en snel. Fijne communicatie en prima werk geleverd. Blij mee!

Beste M. Engelen,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! 😊 Fijn om te horen dat alles soepel en snel is verlopen, de communicatie prettig was en het werk naar tevredenheid is uitgevoerd.

Snelle service

Snelle service, Mesut was een lieve medewerker ook die ons bed ook goed in elkaar heeft gezet. Dank

Beste Vildan,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en dat Mesut uw bed goed in elkaar heeft gezet.

Erg goed

Op tijd
Snel
Goed werk geleverd

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 🙌 Fijn om te horen dat de vakman op tijd was, snel heeft gewerkt en goed werk heeft geleverd.

Saanut 4/5 tähteä

We zijn zeer tevreden over het werk wat…

We zijn zeer tevreden over het werk wat de klussers hebben gedaan. Ik vond het jammer dat Klusup het niet mogelijk maakte om vooraf contact met de klussers zelf te hebben tbv een betere voorbereiding.

17. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over het werk van onze vakmannen. 👍 Wij begrijpen dat vooraf contact prettig kan zijn voor een goede voorbereiding. Uw feedback hierover nemen wij mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Geen bel gehoord.

Ik had een afspraak in de ochtend tussen 8 - 10. Helemaal geen bel gehoord(me telefoon was op trilfunctie dat is mijn error) maar er is niet aangebeld, maar ze willen wel het geld, en daarna zeggen ze ook nog wil je een nieuwe afspraak voor weer dezelfde prijs van 77,25. Al met al absoluut geen aanrader.

24. heinäkuuta 2026

Beste klant,

Wat vervelend dat de afspraak zo is verlopen en dat u de vakman niet heeft kunnen ontvangen.

Wij herkennen ons niet volledig in deze weergave. Uit ons dossier blijkt dat de vakman op het afgesproken adres aanwezig is geweest en heeft aangebeld. Ook heeft onze planning geprobeerd telefonisch contact met u en de vakman te krijgen. Het bezoek is vastgelegd met foto’s en op de werkbon.

Onze vakmannen reserveren tijd voor een afspraak en reizen hiervoor naar het opgegeven adres. Omdat de vakman op locatie aanwezig was en de werkzaamheden door het uitblijven van contact niet kon uitvoeren, zijn de kosten volgens de gemaakte afspraak in rekening gebracht. Daarna is een nieuwe afspraak aangeboden tegen het geldende tarief.

Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie is en vinden het jammer dat de afspraak niet kon doorgaan. Wij hopen dat onze toelichting meer duidelijkheid geeft over de gang van zaken.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de strak gelegde…

Zeer tevreden over de strak gelegde laminaatvloer en sympathieke mannen, wat een harde werkers!

Beste Arjen,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 💪 Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de strak gelegde laminaatvloer en de inzet van onze sympathieke vakmannen.

Cuccini B.V./Zaandam

Jean Wattimena assembled a dressing table with LED mirror and an adjustable stool. He communicates in a very pleasant manner, is solution-oriented, gives advice, prioritizes safety. He did a great job and he has a wonderful personality!

Dear Selma,

Thank you very much for your wonderful 5-star review! ⭐😊 We are delighted to hear that Jean communicated pleasantly, worked in a solution-oriented way and paid close attention to safety. It is great to know that you are happy with the dressing table, LED mirror and stool.

Kind regards,

Prima service!

Wesley was vriendelijk en beleefd, werkte netjes, legde goed uit wat hij deed en stemde af waar nodig. En het belangrijkste: mijn vaatwasser heeft nu een aansluiting!

Beste Thinkie,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 😊 Fijn om te horen dat Wesley vriendelijk en netjes heeft gewerkt, duidelijk uitleg gaf en goed met u afstemde. Geweldig dat uw vaatwasser nu een werkende aansluiting heeft!

Gewoon goed!

Op tijd, vriendelijk, meteen aan de slag, en best snel gereed; alles netjes opgeruimd, nog even een demo en dat was het, resultaat prima!

Beste Roy,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 🙌 Fijn om te horen dat de vakman op tijd was, vriendelijk en snel heeft gewerkt en alles netjes heeft achtergelaten. Ook goed om te lezen dat de uitleg duidelijk was en u tevreden bent met het resultaat.

Goed werk!

Zeer correct persoon, netjes en secuur werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Chapeau!
Ik kan het iedereen aanraden

Beste N. Soomers,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 😊 Fijn om te horen dat de vakman correct, netjes en secuur heeft gewerkt en alles netjes heeft achtergelaten. Geweldig dat u onze service ook aan anderen zou aanraden!

Vakkundige en vriendelijke klussers

Vakkundige en vriendelijke klussers. Wij zijn super tevreden met het resultaat! Bedankt en tot de volgende keer! :)

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 🙌 Fijn om te horen dat onze vakmannen vakkundig en vriendelijk hebben gewerkt en dat u zo tevreden bent met het resultaat. Graag tot een volgende keer! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Wij werden goed geïnformeerd hoe laat…

Wij werden goed geïnformeerd hoe laat de klusman kwam en zelfs nog een bericht op de dag dat hij er over 20min was. Deze klusman had in ongeveer 3 uur tijd onze PAX kast in elkaar gezet. Waterpas. Konden niet iets vinden wat niet goed zat. Een zeer vriendelijke vakman. Dit was ons nooit gelukt in 3 uur tijd .

22. heinäkuuta 2026

Beste familie Van Tamelen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterrenreview! ⭐ Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden en dat de vakman vriendelijk, snel en nauwkeurig heeft gewerkt. Geweldig dat de PAX-kast netjes en waterpas is gemonteerd.

Vriendelijke man

Vriendelijke man, goed en snel gewerkt. Bed goed in elkaar gezet.

26. heinäkuuta 2026

Beste Lavinia,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! 😊 Fijn om te horen dat de vakman vriendelijk was, snel en goed heeft gewerkt en het bed netjes in elkaar heeft gezet.

Saanut 2/5 tähteä

Klacht ingediend op 17 juni .

Op 17 juni 2026 heb ik een klacht en factuurbetwisting gestuurd over een montageopdracht.
Tijdens deze opdracht waren twee personen aanwezig. Eén van hen heeft vrijwel de hele tijd op de bank gezeten en pas het laatste half uur meegeholpen. De andere persoon heeft nagenoeg alles alleen moeten doen en heeft daarbij zijn volle inzet getoond. De montage heeft in totaal zes uur geduurd, waardoor de uiteindelijke factuur van €402,50 niet in verhouding staat tot de geleverde prestatie.

Op 12 juli heb ik opnieuw gemaild.
Daarna heb ik een herinnering gestuurd en uiteindelijk een ingebrekestelling met een termijn van 5 werkdagen.

Op geen enkel bericht is gereageerd.

Ik vind het zeer onprofessioneel dat een bedrijf structureel niet reageert op klachten, vragen en formele correspondentie.
Als er alsnog geen reactie komt, zal ik een klacht indienen bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

10. kesäkuuta 2026

Beste Karolien,

Wat vervelend dat u aangeeft geen reactie te hebben ontvangen op uw klacht en factuurbetwisting. Op basis van de gegevens in deze review kunnen wij uw dossier helaas niet terugvinden.

Wilt u contact opnemen met onze klantenservice hallo@klusup.nl en daarbij het referentienummer van de opdracht vermelden? Dan kunnen wij uw dossier direct opzoeken en bekijken wat er is gebeurd.

Saanut 5/5 tähteä

Mustafa is een hele fijne klusjesman en…

Mustafa is een hele fijne klusjesman en hij heeft mijn kledingkast netjes in elkaar gezet. Wel slim dat hij een 2de persoon meenam anders niet te doen een kast met schuifdeuren in elkaar te zetten.

Beste Marjolein,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat Mustafa uw kledingkast netjes heeft gemonteerd. Goed dat hij een tweede vakman heeft meegenomen om de kast met schuifdeuren zorgvuldig en veilig in elkaar te zetten.

Helemaal goed!

We waren erg blij met Hammam. Sympathieke en harde werker. Komt zijn afspraken goed na.

Beste mevrouw Janssens,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Hammam. Geweldig dat hij sympathiek was, hard heeft gewerkt en zijn afspraken goed is nagekomen.

Saanut 5/5 tähteä

Snel iemand om ons uit de brand te…

Snel iemand om ons uit de brand te helpen

Beste Sheean,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 🙌 Fijn dat wij snel iemand konden regelen om u uit de brand te helpen.

Klusup

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin