Heel erg tevreden met het resultaat! Mijn laminaat is inclusief ondervloer en plinten gelegd door een superaardige man en twee jonge mannen. Toen ik aangaf dat ik het laminaat liever horizontaal wil... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer slechte ervaring met Klusup. De monteur gedroeg zich uiterst onbeschoft en agressief. Hij liet niemand aan het woord en toen wij hem hierop aanspraken, zei hij onder andere „Hou je bek”. Vervolge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De klussers waren op tijd, vriendelijk, hebben de kasten zorgvuldig in elkaar gezet, nog tijd genomen om alles goed af te stellen en mijn zware kastdeur- die ook vervangen werd- naar beneden te dragen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meneer Tivsiz en zijn maat hebben uitstekend werk geleverd en meegedacht. De andere ruimte was helaas niet vlak genoeg om pvc laminaat te leggen en moet eerst geëgaliseerd worden. Vervelend dat he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via Klusup boek je direct door heel Nederland een ervaren vakman voor het uitvoeren van klussen in en om het huis tegen een scherp tarief. Je geeft aan wanneer en wat er gedaan moet worden. De afspraak is direct gemaakt nadat je boeking is geaccepteerd door de vakman.
Joan Muyskenweg 110, 1114 AN, Amsterdam-Duivendrecht, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super goeie monteur die binnen 2 uur 2 Ikea kasten in elkaar had gezet! Hij werkte enorm netjes en was zeer vriendelijk!
Iets minder goeie ervaring met contact leggen met Klusup zelf om vragen te stellen. Kreeg sumier of op 2e vraag geen antwoord.
Maar in the end..het werkte goed!

Vastaus yritykseltä Klusup
Montage verliep snel en soepel! Monteur werkte netjes en had zijn eigen routine. Blij met het resultaat!

Vastaus yritykseltä Klusup
Wij zijn goed geholpen door de medewerker.

Vastaus yritykseltä Klusup
Bij aankoop van Ikea kastjes montage bijgeboekt. Afspraak werd snel gemaakt, bevestigd, gevolg door 2 mails met aanwijzingen ter voorbereiding van de montage. Vrije middag opgenomen, alles klaargezet, krijg ik een uur van tevoren een mail dat de afspraak niet doorgaat. Niet eens even een telefoontje met uitleg of een alternatief tijdstip. Heel onprofessioneel!

Vastaus yritykseltä Klusup
Hij werkt heel snel en netjes. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Klusup
De aardige vakman van Klusup (Ik weet alleen nog dat zijn naam eindigt op een -f) heeft vandaag in het appartement in de woonvoorziening van mijn dochter 3 ikeakasten gemonteerd. Hij heeft hierbij goed met ons overlegd en heel vakkundig en zorgvuldig gewerkt. Alle lof voor hem!

Vastaus yritykseltä Klusup
prima medewerkers die snel en effectief te werk gingen.
waren op tijd en hebben ons verblijd met prima producten van Ikea.

Vastaus yritykseltä Klusup
Theo is een ontzettende aardige man en een hele goeie vakman
Hij levert perfect werk af
Wij waren superblij met hem

Vastaus yritykseltä Klusup
Good and friendly service. Good communcation

Vastaus yritykseltä Klusup
Voor 4 meter kast, met lades en dicerse verschille de inderdelen. Alles was een dikke 10. Keurig op tijd, stemde zaken goed af, werkte snel en netjes, dacht mee en was super vriendelijk. Echt een vakman.

Vastaus yritykseltä Klusup
op 10-07-2026 zou het bedrijf kasten voor mij in elkaar komen zetten. Gebeld door hun of het door drukte uitgesteld kon worden naar 15-07-2026. Toen de smoes van autopech waardoor het weer moest worden uitgesteld naar 21-07-2026. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur zou de "vakman" bij mij zijn. Hij is nu maar helemaal niet verschenen zonder enig bericht! Dit is een zeer onbetrouwbaar bedrijf dat de klant niet informeert en aan zijn lot over laat. Ze zijn ook alleen bereikbaar via een, na lang zoeken op de site, berichten linkje waar je alleen standaard dingen kunt invoeren. Geen enkel detail kun je er kwijt. Na inbrengen klacht na ongeveer 20 minuten een standaard media getraind antwoord met de mededeling; we gaan zorgen dat de monteur contact met u opneemt. We zijn nu meer dan 45 minuten verder en nog steeds geen contact met de monteur. Om 17.00 uur krijg ik de mededeling dat de monteur helemaal niet meer komt. Of het voor de derde keer kan worden uitgesteld! Wat een absolute amateur club!

Vastaus yritykseltä Klusup
Monteurs waren op tijd en hebben netjes gewerkt.
Waarom moeten juliie €49,00 rekenen om karton af te voeren? Schandalig.

Vastaus yritykseltä Klusup
De klusser was niet alleen zeer vakbekwaam, maar werkte ook netjes en snel. Vriendelijk en bescheiden. Alle hulde!

Vastaus yritykseltä Klusup
Wij hebben bij IKEA een oven en kookplaat gekocht. Omdat IKEA samenwerkt met Klusup, gingen wij ervan uit dat we met een betrouwbare montagepartner te maken hadden. Voor de installatie hebben wij bijna €300 betaald.
De eerste afspraak was al een teleurstelling. Ik heb de hele dag in een leeg huis zitten wachten op de monteur, waarna hij de afspraak op het laatste moment zelf afzegde vanwege autopech. Dat kan gebeuren en daar heb ik begrip voor gehad.
Voor de tweede afspraak stuurde de monteur om 16:52 uur een WhatsApp-bericht met de vraag of het uitkwam om “zo” langs te komen. Er werd geen exact tijdstip afgesproken. Om 18:05 uur heeft hij de klus geannuleerd. Slechts één minuut later, om 18:06 uur, heb ik geantwoord: “Ja, ik kan daar met een uurtje zijn.” Vervolgens heb ik Klusup direct gebeld om de situatie uit te leggen.
Tot mijn verbazing ontving ik daarna een factuur van €299 wegens een vermeende annulering. Dat terwijl de eerste afspraak juist door de monteur zelf was geannuleerd en er bij de tweede afspraak nooit een concreet tijdstip was afgesproken.
Wat mij het meest teleurstelt, is de manier waarop hiermee is omgegaan. Er was geen enkele vorm van begrip of coulance. Ondanks de WhatsApp-berichten en de duidelijke tijdlijn bleef Klusup vasthouden aan de factuur.
Mijn vertrouwen was groot omdat Klusup via IKEA wordt aangeboden. Helaas is mijn ervaring precies het tegenovergestelde geweest. Ik hoop dat IKEA kritisch kijkt naar de dienstverlening van deze montagepartner, want dit is niet de service die je verwacht wanneer je via IKEA een installatie laat verzorgen.
Op basis van mijn ervaring kan ik Klusup helaas niet aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Klusup
Mehrdad is een zeer snelle en nauwkeurige werker. Met een uurtje had hij de kast in elkaar gezet en precies zoals wij hem willen hebben. Wij zijn zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Klusup
Alles oké gemaakt alleen jammer dat je voor dat geld wel nog alle troep moet opruimen van plastic, karton en zaagsel

Vastaus yritykseltä Klusup
De hulp die we van klantenservice hebben ontvangen en ons geweldig hebben geholpen. 👍 Over de monteur zeer vriendelijk en heeft het goed gedaan perfect. 👌

Vastaus yritykseltä Klusup
De monteur was netjes en vriendelijk en denkt mee als het net even anders is dus helemaal 👍
Wat wel veel beter zou kunnen is jullie communicatie met de klant, ik heb 3x mail gestuurd en geen antwoord gekregen. Geen bevestigingsmail van de afspraak en kan de afspraak niet cancelen via de site. Dit is echt een aandachtspuntje om te kunnen verbeteren de communicatie met je klant.