Heel erg tevreden met het resultaat! Mijn laminaat is inclusief ondervloer en plinten gelegd door een superaardige man en twee jonge mannen. Toen ik aangaf dat ik het laminaat liever horizontaal wil... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer slechte ervaring met Klusup. De monteur gedroeg zich uiterst onbeschoft en agressief. Hij liet niemand aan het woord en toen wij hem hierop aanspraken, zei hij onder andere „Hou je bek”. Vervolge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De klussers waren op tijd, vriendelijk, hebben de kasten zorgvuldig in elkaar gezet, nog tijd genomen om alles goed af te stellen en mijn zware kastdeur- die ook vervangen werd- naar beneden te dragen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meneer Tivsiz en zijn maat hebben uitstekend werk geleverd en meegedacht. De andere ruimte was helaas niet vlak genoeg om pvc laminaat te leggen en moet eerst geëgaliseerd worden. Vervelend dat he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via Klusup boek je direct door heel Nederland een ervaren vakman voor het uitvoeren van klussen in en om het huis tegen een scherp tarief. Je geeft aan wanneer en wat er gedaan moet worden. De afspraak is direct gemaakt nadat je boeking is geaccepteerd door de vakman.
Joan Muyskenweg 110, 1114 AN, Amsterdam-Duivendrecht, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
top class, excellent work by Mohamad Almahdi!

Vastaus yritykseltä Klusup
Zeer teleurstellende ervaring met Klusup. Ik had een klusser geboekt voor vandaag om 13:00 uur. Omdat er überhaupt pas een week later plek was, heb ik speciaal een hele dag vrij genomen om thuis te zijn voor de afspraak.
Vervolgens krijg ik pas om 13:31 uur een mail dat de klusser de klus niet kan uitvoeren en niet komt. Dus ruim een half uur ná het afgesproken tijdstip. Dat vind ik echt niet acceptabel. Als een afspraak niet door kan gaan, verwacht ik dat daar vóór de afspraak over wordt gecommuniceerd.
Het gevolg is dat ik nu nog steeds met een kast zit die in elkaar gezet moet worden én dat ik opnieuw tijd moet vrijmaken om een nieuwe afspraak in te plannen. Mijn vrije dag van vandaag krijg ik uiteraard niet terug.
Dat Klusup vervolgens als oplossing alleen aangeeft dat ik maar opnieuw een afspraak moet inplannen, vind ik veel te makkelijk. De gevolgen van een last-minute annulering worden volledig bij de klant neergelegd.
Een zeer slechte ervaring en wat mij betreft absoluut geen goede service.

Vastaus yritykseltä Klusup
A. Golovinskii Excellent service! He did an amazing job assembling a very complicated bunk bed. It was quite a challenging job, but he was patient, professional, and worked very carefully.Everything was assembled perfectly, and I’m extremely happy with the result. Highly recommended!

Vastaus yritykseltä Klusup
Vakman netjes hele klus mooi resultaat.was een hele klus

Vastaus yritykseltä Klusup
Fijne en vriendelijke monteurs. Snel en netjes in elkaar gezet.

Vastaus yritykseltä Klusup
Snel een afspraak kunnen maken, goede communicatie wat te verwachten. Vakman deed zijn werk kundig en snel, is ontzettend vriendelijk , komt op tijd.

Vastaus yritykseltä Klusup
Vriendelijke man. Was er ruim optijd. Koel en diepvries inbouwkast was netjes geïnstalleerd.

Vastaus yritykseltä Klusup
Slechte service en geen verantwoordelijkheid. Wekenlang bezig geweest met een duidelijke montageklacht, maar uiteindelijk werd de garantie afgewezen zonder passende oplossing. Ik blijf achter met extra werk en kosten. Erg teleurstellend.

Vastaus yritykseltä Klusup
Hele vriendelijke mannen. Goed en netjes gewerkt! Blij met de kast.

Vastaus yritykseltä Klusup
Wat een vakman: T. Milkov! Flink werk aan zowel onze Pax kledingkast als ons Ikea Besta tv - wandmeubel. Maar hij ging pas weg toen het helemaal perfect was en hij met een slimmigheidje de onderkant van de mediakast extra ondersteunde.

Vastaus yritykseltä Klusup
Hele leuke vakman, super snel alles geregeld en netjes achter gelaten. Zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Klusup
Ik heb een bed gekocht bij Ikea en gebruik gemaakt van de monteerservice. Zodoende ben ik via Ikea met Klusup in aanraking gekomen. Na tevreden te zijn over de montage (en de persoon) het betaalverzoek meteen betaald. Na een maand kreeg ik via Ultimoo incasso een brief. Hier heb ik op gereageerd met een bewijs van betaling. Ik kreeg geen reactie. Een paar weken later kreeg ik weer een brief met extra kosten. Ik heb gebeld en toen bleek notabene hun eigen referentie niet te kloppen. Ik heb weer gemaild met het juiste referentienummer. Vandaag ben ik door Ultimoo gebeld met de mededeling dat het rekeningnummer in het betalingsverzoek van Klusup NL58CITI2032329913 niet van Klusup blijkt te zijn. Is hier sprake van oplichting / scam? Ik vind dit erg vervelend en het kost mij veel tijd en ergernis.
Rectificatie: inmiddels ben ik netjes gebeld en is alles opgelost.

Great services and professional

Vastaus yritykseltä Klusup
Theo was eerder dan verwacht en dat was helemaal prima. Hij heeft de kasten netjes in elkaar gezet. Fijn en duidelijke communicatie!

Vastaus yritykseltä Klusup
Heldere en snelle communicatie. Beleefde en kundige monteur. Werkt snel, schoon en secuur ook.

Vastaus yritykseltä Klusup
Very nice worker! Did an amazing job putting together the furniture. Very precise and fast!!!

Vastaus yritykseltä Klusup
De heer en mevrouw D. Velev zijn hele harde en snelle klussers, hebben in nog geen twee uur tijd een custom IKEA PAX design in elkaar gezet in een vrij kleine en warme slaapkamer.
Bedankt voor jullie hulp! :)

Vastaus yritykseltä Klusup
Voor de afgesproken tijd al aanwezig! Snel en netjes gewerkt!