Klusup Arvostelua

1 289
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg tevreden met het resultaat! Mijn laminaat is inclusief ondervloer en plinten gelegd door een superaardige man en twee jonge mannen. Toen ik aangaf dat ik het laminaat liever horizontaal wil... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met Klusup. De monteur gedroeg zich uiterst onbeschoft en agressief. Hij liet niemand aan het woord en toen wij hem hierop aanspraken, zei hij onder andere „Hou je bek”. Vervolge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De klussers waren op tijd, vriendelijk, hebben de kasten zorgvuldig in elkaar gezet, nog tijd genomen om alles goed af te stellen en mijn zware kastdeur- die ook vervangen werd- naar beneden te dragen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meneer Tivsiz en zijn maat hebben uitstekend werk geleverd en meegedacht. De andere ruimte was helaas niet vlak genoeg om pvc laminaat te leggen en moet eerst geëgaliseerd worden. Vervelend dat he... Näytä lisää

1. Yleismies
  2. Puuseppä
  3. Puutarhuri
  4. Urakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Via Klusup boek je direct door heel Nederland een ervaren vakman voor het uitvoeren van klussen in en om het huis tegen een scherp tarief. Je geeft aan wanneer en wat er gedaan moet worden. De afspraak is direct gemaakt nadat je boeking is geaccepteerd door de vakman.

Erinomainen

424 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Very good experience

Easy planning, competent personnel. Minor minus points: selected date upon online reservation had to be changed. Also, it was not clear to me that parking costs were not included. These were added at the end. Had I known, I could have organised a visitor parking, which would have cost me left.

18. elokuuta 2026

Dear Francesca,

Thank you for your review! 😊 We’re glad to hear that the planning process was easy and that you were satisfied with the competence of the handyman.

We also appreciate your feedback about the date change and the parking costs. We understand that this could have been communicated more clearly in advance, and we will take this point with us. 🙌

Kind regards,

Top!

Heel vriendelijk en kast snel in elkaar gezet!

18. elokuuta 2026

Beste Mel,

Dank u wel voor uw leuke review! 😊 Fijn dat de vakman vriendelijk was en de kast snel voor u heeft gemonteerd. Mooi dat alles naar wens is verlopen! 👍

Geweldige monteur

Onze klus was in een handomdraai geklaard.

Beste John,

Kort maar krachtig, dank u wel! 😊 Fijn dat de vakman de klus zo snel voor u heeft kunnen afronden en dat alles soepel is verlopen. 🙌

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke vakkundige mensen die de…

Vriendelijke vakkundige mensen die de klus netjes in een dag geklaard hebben.

Beste Eva,

Wat fijn dat de klus in één dag netjes is afgerond! 🙌 Bedankt voor uw mooie woorden over de vriendelijkheid en het vakmanschap van onze vakmensen. ⭐

Prima service

Prima service, aardige heren, helemaal oké!

Beste Meta,

Dank u wel voor uw fijne review! 😊 Goed om te horen dat u tevreden bent over de service en onze vakmannen als vriendelijk heeft ervaren. Fijn dat alles helemaal naar wens was! 👍

Saanut 5/5 tähteä

Keurig vakwerk door vakmensen, werkzaam voor Ikea.

De monteurs waren keurig op tijd en werkten zeer had door om de kasten in elkaar te zetten.
Ze waren niet eigengereid en overlegden een paar keer met mij.
Alle verpakkingsmaterialen werden bij elkaar gevoegd zodat deze makkelijk afgevoerd konden worden.
Keurig werk door vakmensen!!!

Beste Ko. Engelenberg,

Wat fijn om te lezen dat de monteurs op tijd waren, hard hebben gewerkt en goed met u hebben overlegd. Ook mooi dat zij alles netjes hebben achtergelaten en het verpakkingsmateriaal hebben verzameld. Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het vakmanschap! 🙌😊

Top service!

Super tevreden over de monteurs! De bank is netjes en vakkundig in elkaar gezet. Ze werkten snel, zorgvuldig en waren vriendelijk.

Beste Natasja Abdoelhak,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! 😊 Mooi dat de bank snel en vakkundig is gemonteerd en dat de monteurs zorgvuldig en vriendelijk hebben gewerkt. Hartelijk dank voor uw mooie review! 👍

Saanut 5/5 tähteä

Wat een top professional!!

Wat een top professional!!! Werkt netjes is beleefd en hij was super snel klaar voor een grote kast met indeling!! ! Nogmaals bedankt voor de super service!! Mijn complimenten en nogmaals dank!!!

Beste Immuhan,

Wat een mooie woorden, hartelijk dank! 😊 Geweldig om te lezen dat de kast netjes, snel en vakkundig is gemonteerd en dat u ook de beleefde service zo heeft gewaardeerd. Uw complimenten geven we graag door! 💪

Vriendelijk en snel

Vriendelijke heren, snelle en vakkundige service.

Beste M.W.,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de vriendelijke monteurs en de snelle, vakkundige service. 👍

Saanut 5/5 tähteä

De monteur heeft uitstekend werk…

De monteur heeft uitstekend werk geleverd.

Beste Noorlander Cornelis Jacobus AR,

Hartelijk dank voor uw mooie review! ⭐ Fijn om te lezen dat de monteur uitstekend werk heeft geleverd. Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt! 😊

Saanut 5/5 tähteä

De monteur waren super aardig en zeer…

De monteur waren super aardig en zeer kundig! Super tevreden.

Beste Frans Alberti,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat u de monteurs als vriendelijk en zeer kundig heeft ervaren. Geweldig dat u zo tevreden bent over de service! 🙌

Very kind hearted man :)

Very kind hearted man :)
And did his job excellent !!!

Dear Timash,

Thank you for your lovely review! 😊 We are happy to hear that you appreciated the friendly service and that the job was completed to your satisfaction. We will gladly pass on your compliments! 🙌

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Monteur werkt vlot en netjes

Monteur werkt vlot en netjes, is vriendelijk en heeft het bed op de juiste wijze in elkaar gezet.

Beste Marieke Veltman,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat de monteur vlot, netjes en vriendelijk heeft gewerkt en het bed op de juiste manier heeft gemonteerd. Daar doen we het voor! 👍

Saanut 5/5 tähteä

Twee kasten in elkaar gezet super mooi…

Twee kasten in elkaar gezet super mooi gedaan. Aardige man goed werk geleverd!!

Beste Rene Kortman,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat beide kasten zo mooi zijn gemonteerd en dat u tevreden bent over het geleverde werk en de vriendelijke monteur. 🙌

Saanut 5/5 tähteä

Wat een zeer beleefde collega’s alles…

Wat een zeer beleefde collega’s alles perfect gemaakt. Super netjes alles achter gelaten. Jullie mogen van geluk spreken dat jullie zo een helden in jullie team hebbend. Hartelijk dank hiervoor. Mvg servé Toussaint

Beste Servé,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te lezen dat onze monteurs zo beleefd waren, alles perfect hebben gemonteerd en alles ook netjes hebben achtergelaten. Uw mooie complimenten geven we heel graag aan hen door! 🙌

Saanut 4/5 tähteä

goede vakman

Beste Louise,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het vakmanschap. 👍

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke jongens en heel goed werk…

Vriendelijke jongens en heel goed werk afgeleverd. Ben zeer tevreden.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat u de monteurs als vriendelijk heeft ervaren en dat zij heel goed werk hebben geleverd. Geweldig dat u zo tevreden bent! 🙌

Grote klasse

Gistermorgen heb ik een recensie geplaatst omdat ik vond dat het niet zo mooi afgewerkt was. De vakman kwam aan het eind van de middag al weer langs om de puntjes af te werken. Grote klasse! Dit wil ik toch even gezegd hebben.

11. elokuuta 2026

Beste B. Spreen - Kamerling,

Hartelijk dank dat u ook deze ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat de vakman dezelfde dag nog is teruggekomen om de afwerking netjes in orde te maken. Mooi dat het zo snel en goed is opgelost! 🙌😊

Saanut 5/5 tähteä

Aardige klussers en wat werken ze snel…

Aardige klussers en wat werken ze snel en hard! Zeer tevreden en zal zeker nogmaals gebruik maken van Klusup

Beste Kelly Vujovic,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de vriendelijke klussers en hun snelle, harde werk. Geweldig dat u in de toekomst opnieuw voor Klusup zou kiezen! 🙌

Saanut 5/5 tähteä

Mooi op tijd, netjes gewerkt!

Mooi op tijd, netjes en professioneel de kast in elkaar en ook de verpakking heel netjes achter gelaten, kon het zo makkelijk weggooien. Fijn dat ze ook echt meedachten of de plank op juiste hoogte kwam. Erg tevreden!

7. elokuuta 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat de monteurs op tijd waren, netjes en professioneel hebben gewerkt en ook goed met u hebben meegedacht over de juiste hoogte van de plank. Mooi dat ook het verpakkingsmateriaal netjes is achtergelaten. 🙌

Klusup

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin