Heel erg tevreden met het resultaat! Mijn laminaat is inclusief ondervloer en plinten gelegd door een superaardige man en twee jonge mannen. Toen ik aangaf dat ik het laminaat liever horizontaal wil... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer slechte ervaring met Klusup. De monteur gedroeg zich uiterst onbeschoft en agressief. Hij liet niemand aan het woord en toen wij hem hierop aanspraken, zei hij onder andere „Hou je bek”. Vervolge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De klussers waren op tijd, vriendelijk, hebben de kasten zorgvuldig in elkaar gezet, nog tijd genomen om alles goed af te stellen en mijn zware kastdeur- die ook vervangen werd- naar beneden te dragen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meneer Tivsiz en zijn maat hebben uitstekend werk geleverd en meegedacht. De andere ruimte was helaas niet vlak genoeg om pvc laminaat te leggen en moet eerst geëgaliseerd worden. Vervelend dat he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via Klusup boek je direct door heel Nederland een ervaren vakman voor het uitvoeren van klussen in en om het huis tegen een scherp tarief. Je geeft aan wanneer en wat er gedaan moet worden. De afspraak is direct gemaakt nadat je boeking is geaccepteerd door de vakman.
Joan Muyskenweg 110, 1114 AN, Amsterdam-Duivendrecht, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Easy planning, competent personnel. Minor minus points: selected date upon online reservation had to be changed. Also, it was not clear to me that parking costs were not included. These were added at the end. Had I known, I could have organised a visitor parking, which would have cost me left.

Vastaus yritykseltä Klusup
Onze klus was in een handomdraai geklaard.

Vastaus yritykseltä Klusup
Vriendelijke vakkundige mensen die de klus netjes in een dag geklaard hebben.

Vastaus yritykseltä Klusup
De monteurs waren keurig op tijd en werkten zeer had door om de kasten in elkaar te zetten.
Ze waren niet eigengereid en overlegden een paar keer met mij.
Alle verpakkingsmaterialen werden bij elkaar gevoegd zodat deze makkelijk afgevoerd konden worden.
Keurig werk door vakmensen!!!

Vastaus yritykseltä Klusup
Super tevreden over de monteurs! De bank is netjes en vakkundig in elkaar gezet. Ze werkten snel, zorgvuldig en waren vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Klusup
Wat een top professional!!! Werkt netjes is beleefd en hij was super snel klaar voor een grote kast met indeling!! ! Nogmaals bedankt voor de super service!! Mijn complimenten en nogmaals dank!!!

Vastaus yritykseltä Klusup
Vriendelijke heren, snelle en vakkundige service.

Vastaus yritykseltä Klusup
De monteur heeft uitstekend werk geleverd.

Vastaus yritykseltä Klusup
De monteur waren super aardig en zeer kundig! Super tevreden.

Very kind hearted man :)
And did his job excellent !!!

Vastaus yritykseltä Klusup
Monteur werkt vlot en netjes, is vriendelijk en heeft het bed op de juiste wijze in elkaar gezet.

Vastaus yritykseltä Klusup
Twee kasten in elkaar gezet super mooi gedaan. Aardige man goed werk geleverd!!

Vastaus yritykseltä Klusup
Wat een zeer beleefde collega’s alles perfect gemaakt. Super netjes alles achter gelaten. Jullie mogen van geluk spreken dat jullie zo een helden in jullie team hebbend. Hartelijk dank hiervoor. Mvg servé Toussaint

Vastaus yritykseltä Klusup
Vriendelijke jongens en heel goed werk afgeleverd. Ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Klusup
Gistermorgen heb ik een recensie geplaatst omdat ik vond dat het niet zo mooi afgewerkt was. De vakman kwam aan het eind van de middag al weer langs om de puntjes af te werken. Grote klasse! Dit wil ik toch even gezegd hebben.

Vastaus yritykseltä Klusup
Aardige klussers en wat werken ze snel en hard! Zeer tevreden en zal zeker nogmaals gebruik maken van Klusup

Vastaus yritykseltä Klusup
Mooi op tijd, netjes en professioneel de kast in elkaar en ook de verpakking heel netjes achter gelaten, kon het zo makkelijk weggooien. Fijn dat ze ook echt meedachten of de plank op juiste hoogte kwam. Erg tevreden!