Urusel service
Urusel service, dyra priser, oerhört nonchalant attityd.
Vi vill göra det enkelt för dig att ha välmående ögon. Du ska erbjudas synkorrigering skräddarsydd för just dig, en helhetslösning för dina ögon som du trivs bäst med och känner dig snygg i. I våra ca 125 butiker - från Övertorneå i norr till Trellebor...
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Urusel service, dyra priser, oerhört nonchalant attityd.
Jättenöjda med Regemenstgatan. Kunniga och trevliga. Så fina mot våran dotter som fick glasögon
Efter att ha varit hos Klarsynt Sävedalens Optik och betalt 995kr för nybörjarpaket utprovning linser och gjort undersökningen så sa optikern att dom skulle skicka ett SMS när linserna kommer och som dom var tvungna att beställa då dom inte hade dessa hemma, men efter en och en halv månad har dom inte hört av sig, det enda jag fått i SMS väg är att dom vill att jag skall tycka till om dom på RECO vilket jag inte gjort ännu då jag väntar på resultatet av att ha valt denna optiker vilket jag ju nu surt ångrar!. Själva undersökningen tycker jag var bra, men att bli behandlad som luft efteråt är inte okej!.
Välj annan optiker, helst en som ni kan lita på!.
KlarSynt Studio Malmø er det bedste sted at købe briller.
Vi har netop købt et par briller hver, fordi synsprøve/undersøgelse er grundig. Man får grundig vejledning og rådgivning og så er der kundevenlig og professionel efterservice. Vi giver vore bedste anbefalinger.