Kiraal Wearables Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed serv... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn horloge aangeboden omdat hij binnen de garantieperiode kapot is gegaan. Maar zou uiterlijk binnen 10 werkdagen bericht krijgen. En zijn al bijna 15 dagen verder.23-07 wat een klantvriendel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had via bol.com een Survival Kit van kiraal besteld, maar daarin ontbrak een vuurstarter die er wel in zou moeten zitten. Na email naar kiraal werd deze alsnog opgestuurd, maar is nooit aangekome... Näytä lisää

Hyvä

242 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

behulpzame klantenservice

Ik wilde mijn horloge opsturen, omdat na een paar maanden gebruik de accu kapot leek. Ik kreeg van de klantenservice eerst diverse aanwijzingen hoe ik het probleem zelf kon oplossen en uiteindelijk bleek het horloge niet kapot, maar uitgeschakeld te zijn.

7. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Service zoals het zou moeten zijn... Geweldig!

In maart via bol.com een eenvoudige lichtgewicht smartwatch gekocht bij partner Kiraal. Super watch, zelfs de huisarts was onder de indruk van de bloeddrukmeter die maar één punt verschilde met de waarde van de professionele bloeddrukmeter. Helaas ineens van de een op de andere dag het scherm wazig. Garantie geclaimd. Bleek dat ik een verkeerde adapter heb gebruikt waardoor het scherm is "opgeblazen". Desondanks van Kiraal een nieuw klokje ontvangen. Nu nog aan het bandje zien te monteren... Veel dank aan Kiraal voor deze soort service!🙏🏻

29. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn smartwatch werkte niet meer

Mijn smartwatch werkte niet meer, ik heb contact opgenomen met Kiraal en kreeg binnen 1 dag een reactie. Ik werd met enkele tips prima geholpen om mijn smartwatch weer actief te krijgen.
Bedankt voor de snelle en deskundige hulp.
M.v.g. Carry.

21. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Uurwerk gekregen dat niet werkte,terug…

Uurwerk gekregen dat niet werkte,terug gestuurd maar geen nieuws meer.
Geen goede klantvriendelijkheid.

3. lokakuuta 2025
Kiraal Wearables-logo

Vastaus yritykseltä Kiraal Wearables

Het horloge is zonder overleg met onze klantenservice retour gestuurd, wat in strijd is met onze retourvoorwaarden. Hierdoor kon het retourproces niet correct worden geregistreerd en heeft de afhandeling vertraging opgelopen.

Wij vragen klanten altijd eerst contact met ons op te nemen, zodat wij het retourproces kunnen bevestigen en een correcte verwerking kunnen garanderen.

Wij zijn inmiddels via e-mail met u in contact om dit verder af te handelen volgens onze voorwaarden.

Saanut 1/5 tähteä

Dropchipping oplichters

Aflevering heeft mega lang geduurd ( is dus gewoon n dropvhipping) retour aanvraag werd gedraineerd uiteindelijk retour gestuurd zeggen nooit ontvangen.

3. lokakuuta 2025
Kiraal Wearables-logo

Vastaus yritykseltä Kiraal Wearables

Jammer om te horen dat de ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen graag toelichten dat wij géén dropshippingbedrijf zijn. Wij hebben een eigen magazijn van 300 m² in Farmsum, waar onze eigen Kiraal-producten direct uit voorraad worden verzonden.

Afhankelijk van drukte bij de bezorgdiensten kan een levering soms wat langer duren, maar bestellingen worden altijd vanuit ons eigen magazijn verwerkt en verzonden. Wat betreft uw retour: wij nemen retouren altijd serieus en registreren deze zorgvuldig. Als u denkt dat er iets mis is gegaan, helpen we u graag persoonlijk verder om dit netjes op te lossen.

Bedankt voor de dubbele review ;)

Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaringen met Kiraal: een aanrader!

Omdat de display van mijn Kiraal Fit steeds minder goed leesbaar werd, nam ik contact op met Kiraal. Ondanks het feit, dat dit te maken had met het gebruik van een te zware lader, kreeg ik toch binnen een paar dagen een nieuw klokje toegestuurd.
Geweldige service!
Dus: allemaal naar Kiraal!

13. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin