Kiraal Wearables Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het horloge ging na korte tijd kapot. Heel veel goede adviezen gehad maar het gaf geen verbetering .Uiteindelijk een nieuw horloge ontvangen. Zeer goed contact. Behulpzaam en opgelost. Zeer goed serv... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn horloge aangeboden omdat hij binnen de garantieperiode kapot is gegaan. Maar zou uiterlijk binnen 10 werkdagen bericht krijgen. En zijn al bijna 15 dagen verder.23-07 wat een klantvriendel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering ,duidelijke handleiding en weer snel gewend aan mijn nieuwe kiraal.extra bandjes want kunnen toch kapot gaan ,omdat ik ook nog wel allerlei klusjes doe en even een rare move en dan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had via bol.com een Survival Kit van kiraal besteld, maar daarin ontbrak een vuurstarter die er wel in zou moeten zitten. Na email naar kiraal werd deze alsnog opgestuurd, maar is nooit aangekome... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

242 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Alles is snel en goed geregeld

Alles is snel en goed geregeld. Door de drukte mbt verzending van pakjes in deze tijd van het jaar, duurde het wel iets langer, maar dat had met Kiraal niets te maken. Kortom, ik ben tevreden.

24. marraskuuta 2025

Pure oplichters

Pure oplichters. Ondanks dat ik het horloge dat niet werkte heb geretourneerd aan het adres van waaruit het was verstuurd, heeft de restitutie van het bedrag nooit plaatsgevonden. Ik had horloge dus beter niet bij deze Nederlandse partij kunnen kopen, maar via Temu. Daar werd en wordt het identieke horloge ook aangeboden, zelfs tegen een lagere prijs. Wellicht zou dit horloge dan ook niet gewerkt hebben. Maar een ding is zeker: ik had het geld dan terug ontvangen. Dus mocht u iets kopen bij Kiraal Wearable kijk dan eerst bij Temu of Aliexpress. Zij kopen het ook via dat kanaal en verkopen het dan aan u. Mocht u, zoals ik dat doen vanwege een betere garantie, dan is mijn advies: niet doen!!

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kiraal Wearables

Zo te zien heeft u niet geretourneerd met een track en trace. Pakket is nooit bij ons ontvangen en hiermee kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen aangezien er geen afgiftebewijs is.

Mocht u deze wel hebben kunnen we verantwoordelijkheid nemen en vergoeden ondanks dat er niks is geleverd.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb helemaal niets ontvangen en wel…

Ik heb helemaal niets ontvangen en wel betaald, tuurlijk vind ik het slecht

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kiraal Wearables

Gelieve onze klantenservice te contacteren, een review helpt namelijk niet bij het oplossen van een probleem. noa@kiraal.nl

Saanut 2/5 tähteä

Levering duurde veel te lang!

Levering duurde veel te lang!
Als je denkt dat je binnen een paar dagen een kado geregeld hebt gaat het fout! Heb meer dan een week moeten wachten.

10. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kiraal Wearables

Dan gaat er wat fout, normaliter leveren we volgende bezorgdag. Mits besteld voor 17:00

noa@kiraal.nl

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al verscheidene weken op mijn…

Ik wacht al verscheidene weken op mijn bestelling, hoewel was beloofd dat ik het zou ontvangen één dag na mijn bestelling.

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kiraal Wearables

Dan gaat er iets goed fout!

Gelieve onze klantenservice te contacteren zodat we u kunnen helpen.

noa@kiraal.nl

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit en top service

Goede kwaliteit en top service. Na levering van een nieuw bandje bleek ik niet de juiste schroevendraaaier te bezitten om het bandje te monteren en Kiraal stuurde toen -gratis- een minischroevedraaier

14. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Fitness Tracker

Levering ok.
Maar gegevens die ik krijg kloppen niet met bloeddrukmeter en saturatiemeter, voor mij heel belangrijk.
Wou het terugsturen maar dan staat in de voorwaarden dat je het niet mag gebruikt hebben, hoe kan je dan weten dat het voldoet?

7. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Te late bestelling goed gemaakt!

Mijn bestelling was erg laat! Ik kreeg gelukkig snel een reactie op mijn vraag via de mail. Ter compensatie werd er ook wat extra’s toegevoegd aan mijn bestelling.
Smart Watch is verder ook prima; blij mee

11. marraskuuta 2025

Charge fit degect

Maart 2025 via BOL een Charge fit sporthorloge besteld welke via Kiraal geleverd is. Oktober 2025 begon horloge strepen te geven op de display en was de horloge erg snel leeg. Via kiraal contact opgenomen of dit garantie zou zijn, blijkbaar hadden we een snellader gebruikt voor het horloge op te laden waardoor het horloge stuk is gegaan. Uit coulance een nieuw los klokje ontvangen, super service waarvoor onze dank !!

19. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin