Yritys on vastannut
Utmärkt support innan/under och efter beställningen. Då jag gjorde min installation själv så uppkom det en del frågor som kom på vägen och där fick jag utmärkt hjälp till och med låna specialverktyg f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eftersom det stod snabba leveranser på hemsidan så valde jag detta företag eftersom jag behövde få hem en solpanel snabbt. Tyvärr blev det något strul med fraktfirman eller något, men panelen dröjde o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I highly recommend Kilowattbutiken! My experience with them has been incredibly professional from start to finish. My initial order of solar panels arrived in just 2 days. Unfortunately, there wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi gör det enkelt för dig att köpa solceller, växelriktare, laddboxar och mycket mer. Utforska vårt breda sortiment med varumärken som Zaptec, Huawei, Electrolux, Jinko och flera andra. Vi garanterar snabb leverans inom Sverige och säkra betalningsalternativ som Kort, Faktura eller Klarna. Hos oss hittar du endast produkter av högsta kvalitet.
Sågvägen 7, 18440, Åkersberga, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Enkelt att beställa, snabb leverans och varor som motsvarade mina förväntningar.

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Snabb och smidig vad gäller beställning och leverans.
Kan rekommendera shopen.

Det har gått 13 dagar och fortfarande inte skickad från er😔

Bra pris
Montaget gick som på räls, allt passade som tänkt.
Funktionen på solpanelerna är utmärkt.

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Snabbt och mycket bra emballage, bra pris på frakten.

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Väldigt snabba leveranser och trevlig och responsiv support!

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Trevlig kundservice och bra info gällande statusen på lagd order
Och leveransen var perfekt utförd
Så det blir toppbetyg

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Allt gick snabbt och smidigt, så nöjd med produkterna! Kommer absolut beställa härifrån igen!

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Funkade bra att beställa men ibland så gick det inte att beställa saker som skulle skickas. som jag försökte beställa ändar till railsen ihop med lite andra saker men då kunde jag inte få det skickat alls. men om jag plockade bort saker från köpkorgen då gick det men då fick jag ju inte köpt det andra delarna. annars vart allt kanon

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Att dom var trevliga Att prata med.Och om man fortsätter att handla .Att ni kan vara kundvänliga och förhandlingsbara mvh Marcus

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Jag hade förväntat mig snabbare leverans. Det tog 1,5 vecka att få smart meter, tyvärr blev det fel vid leverans, så jag fick vänta ytterligare 1 vecka på rätt prylar. Men supporten var OK och fick svar inom 1 dag.

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
Snabbt och effektiv leverans. Stöd efter köp i särklass.

Vastaus yritykseltä Kilowattbutiken AB
chat comunication is good but 1 think it will be nive to have a datasheet to instruction of the kit