Säkert jättebra varor, om man någonsin fick dem hem. Står ingenting på hemsidan om leveransproblem eller brist på lagersaldo men efter du beställt så tar det evigheter. Snart 2 veckor sen vi best... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Efter flytt/ dödsfall var mina katter så stressade att mina mattor / skor ständigt blev nedkissade. Hade gjort allt innan med feromoner i vägguttag/ spray/ kattmynta/ gett godis på mattorna då de in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt snabb leverans. I min första order så fick jag en defekt produkt, men det var inga problem med en reklamation, otroligt proffsigt och smidigt. 😁 Jag älskar när kläderna doftar gott och det... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tvätt- och rengöringsprodukter framtagna för minimal insats och maximalt resultat. Med städprodukter som bara fungerar flyter livet på bättre, och du kan lägga mer tid på annat. ♡ Vi mår alla bättre av ett rent hem. Men städning är inte alltid högst upp på att-göra listan, med motstånd tar vi tag i det och pinar oss igenom veckostädningens alla punkter. Vi på Sunda tycker inte städning ska vara ansträngande eller tråkigt, vi vill göra det enkelt. När det blir enkelt att städa, blir det också roligt.
Skolgången 15, 80257, Gävle, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Säkert jättebra varor, om man någonsin fick dem hem.
Snart 2 veckor sen vi beställde och allt vi fått var bl.a ett mail som bad om ursäkt och lovade rabatt på nästa köp.
Varför skulle jag någonsin vilja handla av er igen?
Bra varor? Skräp till företag dock

Vastaus yritykseltä Sunda
Hade höga förväntningar, prövat allt, nästan gett upp att få ugnen ren. Helt galet bra, bästa jag prövat och jag har prövat mycket. Helt otroligt så lätt det gick, även ingrodd smuts och ugnsglaset på en rengöring, som ny är verkligen imponerad och nu nyfiken på era andra produkter.

Vastaus yritykseltä Sunda
Det mesta var bra. Det jag saknade var en instruktion på hur jag ska göra med varorna och jag köpte.

Vastaus yritykseltä Sunda
Höll verkligen vad de lovade med produkten så nöjd!

Vastaus yritykseltä Sunda
Grejerna kom fort,lätt och beställa och betala

Vastaus yritykseltä Sunda
Hade gjort allt innan med feromoner i vägguttag/ spray/ kattmynta/ gett godis på mattorna då de inte äter där de kissar men när godiset var slut så fungerar det inte.
Har nu haft mattorna på rena o fräscha i flera dagar så jag hoppas mönstret är brutet. Jag hade tvättat tidigare efter varje olyckstillfälle med bikarbonat/ ättika o sen tvättmedel och kände ingen doft.

Vastaus yritykseltä Sunda
Blev ledsen nu när sköljmedel hade små gryn i hela flaskan den här beställningen
Fick en märklig motfråga av kundtjänst ang min tvättmaskin isf att skicka ny o göra rätt
Den här går inte att använda
Trist när jag varit mkt nöjd kund tidigare

Vastaus yritykseltä Sunda
Älskar dessa produkter. Jag kommer aldrig att byta tvättmedel och sköljmedel.

Vastaus yritykseltä Sunda
Jag älskar när kläderna doftar gott och det gör de med sköljmedel från Sunda.
Perfekt! 😍

Vastaus yritykseltä Sunda
Som vanligt, bra produkter med härlig doft. De gör jobbet lite enklare och jag blir mer nöjd när det luktar gott oxå.

Vastaus yritykseltä Sunda
Än så länge är jag mycket nöjd. De jag hade önskat var lättare dosering till samtliga produkter för att inte överdosera.

Vastaus yritykseltä Sunda
Riktigt bra produkter och snabb leverans kanske lite dyrt. Kommer köpa igen.

Vastaus yritykseltä Sunda
Känns fräscht och luktar gott. Inga konstiga lukter efter en tvätt som det gör med vanligt sköljmedel efter ett tag 🤗

Vastaus yritykseltä Sunda
Har fortfarande inte fått min leverans och inte fått någon återkoppling trots att jag mailat..

Vastaus yritykseltä Sunda
Hej! Beställde varor som aldrig kom. Telefonsamtal och fick svar att leverans var på väg. Inga varor kom. Nytt samtal, svar leverans på väg. Inga varor kom. Nytt samtal och det visade sig att leveransen var skickad till min gamla adress, trots att jag i ALLA samtal meddelade min nya adress.
Sedan leverans till rätt adress. Jag har inte fått någon faktura. Samma historia, faktura skickas till fel adress. Har ringt flera ggr och meddelat min nya adress. Ännu har jag inte fått någon faktura. Aldrig mer att jag kommer att handla av detta oseriösa företag! Mycket besviken!