Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Zabawki są paskudne, kompletnie nie odpowiadają tym ,co pokazane na stronie internetowej, przesyłka przychodzi bardzo późno, zniszczone opakowanie. Bardzo nie polecam. Wręcz Przestrzegam przed kupowan... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Wszystko OK — komunikacja jasna, zamówienie zgodne z opisem. To był mój pierwszy zakup, ale raczej nie ostatni.

Saanut 1/5 tähteä

Proszę uważać!!!! Wyświetla się na pierwszych stronach przy wpisaniu w moim przypadku „huśtawka sensoryczna” dałam się nabrać. Nagle czekają wiele dni na przesyłkę włączam śledzenie i widzę że leci z... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dostawa szybka, zabawki solidne. Dziecko zadowolone, wygladaja bezpiecznie. Nie mam uwag.

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,5

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Firma podaje się za Polską firmę

Firma podaje się za Polską firmę, paczka nie została przeze mnie odebrana, firma do tej pory nie chce oddać pieniędzy. Odpisuje ciągle jakiś bot… kompletnie nie polecam tego sklepu do zakupu, czegokolwiek.
Ja będę walczyła, bo niestety ale są mi winni prawie 180zl!

27. toukokuuta 2026

Z DALEKA

Z DALEKA! Sklep sprawia wrażenie polskiej firmy,posiada polski adres i polski numer telefonu, jednak dopiero po zgłoszeniu zwrotu okazuje się, że produkty trzeba odsyłać do Chin na własny koszt. A ZATEM FIRMA ŁAMIE PRAWO, BO TAKA INFORMACJA MUSI BYĆ DOSTĘPNA WCZĘSNIEJ.

Zamiast normalnie przyjąć odstąpienie od umowy, obsługa wielokrotnie próbowała zniechęcić mnie do zwrotu, oferując częściowe refundy i kredyty sklepowe. Informacja o zwrocie do Chin nie jest jasno przedstawiona przed zakupem.

Sam produkt okazał się typową tanią chińską produkcją sprzedawaną z ogromną marżą i zdecydowanie nieadekwatną do ceny.

Jeśli planujecie zakupy, polecam inne sklepy. Ta firma to scam!

Wysłałam takiego maila do firmy:
Dzień dobry,

moje stanowisko pozostaje bez zmian.

Zakupu dokonałam w sklepie prezentującym się jako podmiot działający w Polsce, z polskim adresem oraz polską identyfikacją kontaktową. Nie zawierałam umowy z podmiotem z Chin i nie zostałam przed zakupem w sposób jasny i jednoznaczny poinformowana o rzeczywistym miejscu realizacji zwrotów ani o konieczności wysyłki towaru za granicę.

W związku z powyższym nie akceptuję przedstawionych przez Państwa warunków zwrotu jako sprzecznych z obowiązującymi przepisami dotyczącymi umów zawieranych na odległość.

Podtrzymuję żądanie zwrotu 100% wartości zamówienia na pierwotną metodę płatności.

Jednocześnie informuję, że jestem gotowa zwrócić produkt zgodnie z prawem konsumenckim, jednak wyłącznie na adres zgodny z informacjami przedstawionymi przed zakupem lub na koszt i organizację przesyłki po stronie sprzedawcy.

Proszę o finalne potwierdzenie realizacji pełnego zwrotu środków.

Pozdrawiam,

26. toukokuuta 2026

Zestaw ubrań dla niemowląt, kurtka kamizelka i spodnie z misiem × 1

Ubranko dla dziecka miało być oferowane w prezencie. Jakież było moje zaskoczenie jak się okazało, że paczka wędruje z Chin. Drugie zaskoczenie ubranko nie posiadało żadnej metki. Nawet metka (wszywka) został brutalnie wycięta. Nie podejmuję próby zwrotu aby nie ponosić dodatkowych kosztów. Odradzam zdecydowanie.

12. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Oferują produkty z Chin o czym nie…

Oferują produkty z Chin o czym nie informują. Zwroty to fikcja bo żądają odesłania produktu do Chin na własny koszt co często przewyższa wartość towaru - lepiej samemu zamówić przez Temu...

4. toukokuuta 2026

Oszustwo

Oszustwo. Udają sklep w Polsce, a to chińszczyzna. Zero kontaktu - odpisuje bot. Nie da się zwrócić towaru. Proponują zwrot 10% wartości. Złodzieje.

7. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Uwaga, oszuści. Firma ma PL adres na stronie internetowej, ale wysyła produkty chińskie z magazynu w Chinach. Dostawa trwa dłużej niż deklarują na stronie. Na stronie nie ma żadnej informacji, że towary wysyłane są z Azji i że ewentualny zwrot należy dokonać właśnie do Chin. Na koszt klienta, który w momencie zakupu nie jest świadom, gdzie będzie musiał odesłać paczkę i za jaką cenę. Firma deklaruje opcje zwrotu towarów po zgłoszeniu się do nich drogą e-mail, ale zanim poda ten nieszczęsny adres do zwrotu w Chinach oferuje zatrzymanie sobie towaru i zwrot 10/20/30% ceny albo „kredyt” na przyszłe zakupy. Nie polecam.

4. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Złożyłam zamówienie 16.02 i nadal…

Złożyłam zamówienie 16.02 i nadal czekam. Skontaktowałam się emailowo i cały czas ta sama odpowiedź "przetwarzany przesyłkę bla bla bla", poprosiłam nawet o anulowanie zamówienia i odwracają kota ogonem.Nie polecam i więcej też już nic nie kupię

2. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin