Zamówiłam suknie na swoją osiemnastke. Miałam problem z rozmiarówką i skontaktowałam się z firmą. Bardzo szybki czas odpowiedzi i same konkrety, naprawde doceniam
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu Ionotix. Wszystko sprawnie,towar dobrej jakości, przesyłka jak najbardziej w porządku.
Tragedia odradzam zakupów na tej stronie. Towar z Chin brak możliwości zwrotów. Nie odbierają telefonów. Licytacja zamiast zwrotu. Od rana tylko wysyłamy e-maile i próbują mnie przekonać abym nie ro... Näytä lisää
Ik ben erg blij met de supersnelle levering en de geweldige kwaliteit van de kleding.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Tragedia odradzam zakupów na tej…
Tragedia odradzam zakupów na tej stronie. Towar z Chin brak możliwości zwrotów. Nie odbierają telefonów. Licytacja zamiast zwrotu. Od rana tylko wysyłamy e-maile i próbują mnie przekonać abym nie robiła zwrotu.
Daje -10 za obsługę i jakość produktu.
Złodzieje i cwaniaki internetowe.
Sklep oszukuje klienta
Sklep oszukuje klienta, zwrot zamiast do Polski, skąd jest zamawiany towar, ma zostać odesłany do Chin. Nigdzie nie ma takiej informacji, adresy podane na stronie są tylko i wyłącznie Polskie. A podczas kontaktu proponują tylko śmieszny rabat, lub częściowy zwrot pieniędzy.
Utworzenie zamowienia na to
Utworzenie zamowienia na to, abo szybko wymienic jeden z elementow zamowienia, bylo wtedy moja priorytetem a sklep ten byl na parze.
The fabric has good texture and I like…
The fabric has good texture and I like wear it most of the time.
Strona byla czytelna
Strona byla czytelna, koszyk dzialal intuicyjnie, a informacje o dostawie przychodzily na biezaco. Zakupy przebiegly sprawnie - nie mam uwag.
opłacone opinie ze Stanów Zjednoczonych…
opłacone opinie ze Stanów Zjednoczonych dla 'niby' polskiego sklepu. Uważajcie, nie ma żadnych danych firmowych, firma widmo i nie doczekacie sie zwrotu pieniędzy.
Zamówiłem zestaw ubrań
Zamówiłem zestaw ubrań. Fasony są solidne, materiały wydają się porządne i przyjemne w dotyku. Wszystko dotarło w terminie. W sumie jestem zadowolony.
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Towar nie pasujący, próba zwrotu, zakończona fiaskiem. Sklep nie przyjął zwrotu, rozmowa z obsługą klienta a raczej z botem nie przyniosła zupełnie niczego, telefon podany do kontaktu poza zasięgiem.
Zamonwienie dotarlo w kilka dni
Zamonwienie dotarlo w kilka dni. Jakosc materialu i wykonczenie sa bardzo dobre.
Kolejny rez dobrze
Kolejny rez dobrze. Ubrania po praniu wciaz trzymaja fason.
Nie polecam - chyba, że chcesz stracić pieniądze
Nie polecam. Otrzymałam sukienkę (wysyłka z Chin) niezgodną z zamówieniem, a przy próbie zwrotu spotkałam się wyłącznie z utrudnieniami. Żądano ode mnie odesłania sukienki do Chin na mój koszt, zamiast zwrotu pieniędzy proponowano częściowe zwroty i bony. Ostatecznie nie odzyskałam nawet części pieniędzy.
Obsluga odpowiedziala rzecowo
Obsluga odpowiedziala rzecowo. Transakcja bezpieczna. towar w porzabku.
Garnitur wyglada elegancko
Garnitur wyglada elegancko, rozmiar typowy, dostawa sprawna. po prostu dobrze.
paczka dobrze zapakowana
paczka dobrze zapakowana, ubrania jak na zdjeciach. Bez problemow.
The dress has cool details which is…
The dress has cool details which is something I did not wear earlier so good job.
kontakt bez problemu
kontakt bez problemu, dostawa szybka, a jakosc dresu okazala sie lepsza, niz sie spodziewalem.
Ubrania sa porzadnie uszyte i wygodne
Ubrania sa porzadnie uszyte i wygodne. Caly proces zakupu - zero problemow, zwyczajnie dobrze.
Need to work on the customer service a…
Need to work on the customer service a lot ngl but the product quality is very good.
Szybka wysylka
Szybka wysylka, sprawna obsluga. Produkt zgodny z opisem. Po prostu dziala i tyle.
Zamowienie dotarlo na czas
Zamowienie dotarlo na czas, sukienka pasuje idealnie. Material jest naprawde dobrej jakosci.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.