Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Wszystko OK — komunikacja jasna, zamówienie zgodne z opisem. To był mój pierwszy zakup, ale raczej nie ostatni.

Saanut 4/5 tähteä

Dostawa szybka, zabawki solidne. Dziecko zadowolone, wygladaja bezpiecznie. Nie mam uwag.

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,5

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Przestrzegam przed tym sklepem!

Zabawki są paskudne, kompletnie nie odpowiadają tym ,co pokazane na stronie internetowej, przesyłka przychodzi bardzo późno, zniszczone opakowanie. Bardzo nie polecam. Wręcz Przestrzegam przed kupowaniem na tej stronie internetowej! Poza tym odsyłać każą do Chin, choć w ogóle nie ma tego w regulaminie sklepu. Nie kupujcie!

28. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, otrzymałam wadliwy produkt, niezadany do użytku, bez instrukcji obsługi. Zgłosiłam reklamację, nie otrzymałam odpowiedzi. Produkt jest bezwartościowy, a wydałam łącznie ponad 200 zł

28. kesäkuuta 2026

Proszę uważać!!!

Proszę uważać!!!! Wyświetla się na pierwszych stronach przy wpisaniu w moim przypadku „huśtawka sensoryczna” dałam się nabrać. Nagle czekają wiele dni na przesyłkę włączam śledzenie i widzę że leci z Chin, sam produkt jest beznadziejnej jakości. Materiał huśtawki jest w połowie szerokości tego co na zdjęciu. No beznadzieja a na zwrot liczyć nie można … bo do Chin wysyłka to taki koszt że nie ma to sensu.

21. kesäkuuta 2026

nie polecam

nie polecam, możliwością zwrotu nie istnieje co jest jawnym oszustwem i wyłudzaniem pieniędzy.

9. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!
Na stronie podają czas realizacji zamówienia 2–3 dni robocze, a w rzeczywistości produkt jest wysyłany z Chin i dociera po około 2 tygodniach. Gdybym wiedziała, że przesyłka idzie bezpośrednio z Chin, nigdy nie zdecydowałabym się na zakup.
Produkt, za który zapłaciłam 259 zł, można bez problemu znaleźć na AliExpress za około 30 zł. To moja wina, że wcześniej nie sprawdziłam opinii o tej firmie – po ich przeczytaniu od razu zrezygnowałabym z zakupu. Niestety sklep ma bardzo dobre pozycjonowanie w wyszukiwarce, przez co łatwo dać się nabrać.
Najgorsza jest jednak obsługa klienta. Od ponad 10 maili proszę o podanie adresu do zwrotu towaru i do tej pory go nie otrzymałam. Firma odpowiada nie na temat, ignoruje moje pytania i zamiast umożliwić zwrot, proponuje rabat na kolejne zakupy oraz zwrot 10% wartości zamówienia. To absurd.
Brak rzetelnych informacji o dostawie, gigantyczna marża na produktach i utrudnianie zwrotu towaru. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Sprawę zgłaszam do UOKiK.
Zdecydowanie nie polecam.

8. kesäkuuta 2026

Ogromne niezadowolenie z otrzymanych zabawek na Dzień Dziecka

Jestem bardzo niezadowolona z otrzymanego zamówienia. Zamówienie dotyczyło zabawek do piaskownicy. Pomijając czas oczekiwania na zamówienie, które przyszło po 10 dniach to przesłane zabawki okazały się bardzo słabe jakościowo a kosztowały 135 zł. Jakość zabawek wskazuje na chiński produky, który można kupić w najtańszym markecie za 25 zł. Wyrażam swoje ogromne niezadowolenie.

28. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin