Har netop fået 1000/1000 og efter hurtig support på e-mail med kazoom har jeg nu fuld hastighed. Til alle dem der brokker sig over at der ikke er telefonsupport, det kan ikke komme som en overr... Näytä lisää
Kazoom leverer varen. Hastigheden er i top og lever 100% op til det lovede. Samtidigt oplever jeg altid en høflig, hurtig og kompetent service hvis man henvender sig med tekniske problemer (som iøvrig... Näytä lisää
Bestilte en 1000/1000, og fik 94/92 kablet, så det var en kort fornøjelse. Vi opsagde efter få dage, selvfølgelig med den obligatoriske mdr varsel og dagen efter lukkede de så helt for internettet. Og... Näytä lisää
Watch out. Kazoom "Customer service" is non-existing. sure they reply on your mails, but they'll make promises they don't intend to keep. If you have presales question they might answer inco... Näytä lisää
Hos KAZOOM tilbyder vi fibernet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s. Yes, vi har ét produkt. Så skal du aldrig bekymre dig, om du nu har valgt det rigtige. For med 1000/1000 Mbit/s kan du det hele - og familien med. Hos KAZOOM er vi kun et klik væk, for al vores kundeservice er online. Og vi vil gerne love dig, at kundeservicen er i topklasse. Vi har i hvert fald ladet os fortælle, at vores kunder er ret så glade for os.🤩
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det har gået nemt og lige efter bogen, samt rar og effektiv installatør.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Jeg hat aldrig haft problemer, heller ikke da jeg skulle flytte. Det køre bare der ud af 👍😃

Vastaus yritykseltä Kazoom
Alt er gået efter planen, og det virker, så jeg er meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Fuldt ud tilfreds, det har virket fra dag 1, ingen udfald og super hastighed. Jeg skulle have skifte noget før (rigtig flink montør).

Vastaus yritykseltä Kazoom
Tip top service og internet virker som det skal

Vastaus yritykseltä Kazoom
Nu har jeg haft Kazoom i en lille måned, og der har ikke været nogen problemer - hverken med forbindelsen eller opsætningen.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Alt har bare fungeret og vi er et par ældre mennesker, som lige skal have helt fat i streemning ang. TV kanaler. Super.

Vastaus yritykseltä Kazoom
En perfekt oplevelse uden problemer ved udbyderskifte (ingen afbrydelser i internet dækning) alt i alt

Vastaus yritykseltä Kazoom
Det spiller … nem og ukompliceret flytning fra Aura Fiber, hvor der tidligere var mange udfald. Nu er der ingen udfald mere … måske også pga hastighed på forbindelse og ny router 🤨😊

Vastaus yritykseltä Kazoom
Jeg er ikke helt tilfreds og har virkelig dårlig kundepolitik
Så snart der er problemer med linjen, er man efterladt alene. Kazoom selvom deres udstyr som der er problemer med vil ikke tage ansvar!!!!..........

Vastaus yritykseltä Kazoom
Endnu engang en fantastisk kundeservice. Har aldrig oplevet noget så godt og mega kort ventetid på mail. Kan ikke roses nok. Super .

Vastaus yritykseltä Kazoom
Så snart der er problemer med linjen, er man efterladt alene.
Med svar pr. mail som “Vi undersøger sagen og vender tilbage i morgen.”, og “Jeg beklager meget, men jeg kan ikke gøre mere her til aften.”, skal man åbenbart ikke gøre sig forventninger om at ens problem har særlig høj prioritet.
Det er jo nu det ikke virker? Hvorfor skal jeg vente helt til i morgen?!

Vastaus yritykseltä Kazoom
Jeg har fået en rigtig god service i forbindelse med oprettelse og flytning af mit fibernet hos Kazoom. Har haft en rigtig god dialog med Stefanie via Kundeservice. Kazoom er super stabilt fibernet og blev etableret på aftalte dato. Kan kun anbefale det!