Har netop fået 1000/1000 og efter hurtig support på e-mail med kazoom har jeg nu fuld hastighed. Til alle dem der brokker sig over at der ikke er telefonsupport, det kan ikke komme som en overr... Näytä lisää
Kazoom leverer varen. Hastigheden er i top og lever 100% op til det lovede. Samtidigt oplever jeg altid en høflig, hurtig og kompetent service hvis man henvender sig med tekniske problemer (som iøvrig... Näytä lisää
Bestilte en 1000/1000, og fik 94/92 kablet, så det var en kort fornøjelse. Vi opsagde efter få dage, selvfølgelig med den obligatoriske mdr varsel og dagen efter lukkede de så helt for internettet. Og... Näytä lisää
Watch out. Kazoom "Customer service" is non-existing. sure they reply on your mails, but they'll make promises they don't intend to keep. If you have presales question they might answer inco... Näytä lisää
Hos KAZOOM tilbyder vi fibernet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s. Yes, vi har ét produkt. Så skal du aldrig bekymre dig, om du nu har valgt det rigtige. For med 1000/1000 Mbit/s kan du det hele - og familien med. Hos KAZOOM er vi kun et klik væk, for al vores kundeservice er online. Og vi vil gerne love dig, at kundeservicen er i topklasse. Vi har i hvert fald ladet os fortælle, at vores kunder er ret så glade for os.🤩
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Til alle dem der brokker sig over at der ikke er telefonsupport, det kan ikke komme som en overraskelse, da det er noget der er meget tydeligt flere steder på deres hjemmeside. Det jeg tror er det det store problem for alle brokhovederne, er at de forlanger samme kundeservice for ingen penge og at de ikke er vant til selv at læse de rigtige gode vejledninger kazoom har på deres hjemmeside.
Til alle dem som ikke oplever den hastighed de har købt, både på wifi og på kabel: Sørg for at resette router(e) til factory, så den glemmer tidligere forbindelse fuldstændig. Det fik min forbindelse fra 30 mbit op til knap 1000 mbit. Dette gjaldte også kablet netværk! vær obs på det!
Nu kører jeg 1000mbit på kabel og 600mbit trådløst.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Ikke eksisterende kundeservice - og her mener jeg deres dårlige kundebehandling på mail.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Endelig en fiber der fungerede det gør andre fiber nok også men sammenligning med det 5 g jeg havde før jeg bor kun 200 meter fra 5 g masten men aldrig har jeg oplevet noget så dårligt det tog min søn 5 min at få kazoom op at køre med hastighed på 950/950 mvh Ove

Vastaus yritykseltä Kazoom
Kazoom er bare de bedste, De levere hvad man betaler for, og det er til den billigste pris mugligt og har i øvrigt aldrig haft nogle problemer overhovet. Bedste internet selvskab i danmark :)

100% i orden service provider

Vastaus yritykseltä Kazoom
Siden vi skiftede kan vi pludselig ikke se fjernsyn om aftenen, selv om der er masser af internet.... Og vi opgraderede endda til 1000/1000 forbindelse.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Har været rigtig glad for Kazoom.
Dog var der ingen forbindelse i går aftes i hele mit område 19-23 og idag får jeg så mail fra dem, tænkte det var en undskyldning - men så var det en prisstigning HA! 😝

Vastaus yritykseltä Kazoom
Må desværre erkende at det her ikke er firmaet for os. Jeg har haft det på en adresse hvor det fungerede nogenlunde men hvor det pludselig tabte forbindelsen. Nu er vi flyttet og selvom vi har 1000/1000 er der de fleste dage kun 80/70 at hente. Vi har købt den bedste router så det er pænt træls. Ofte forsvinder internettet også helt. Kundeservice er super søde og hjælpsomme, men vores problem er aldrig blevet løst og vi finder desværre et andet firma nu og krydser fingrer for at det er bedre

Vastaus yritykseltä Kazoom
Internettet er stadig ikke i orden, og her er hvad jeg skrev til teknisk team hos Kazoom i dag:
"Hej,
Desværre varede min glæde ikke ret længe over, at nu fungerede internettet og alting var i orden, inden problemet var helt det samme igen som før. Jeg prøvede at genstarte fiberboksen, og herefter var der fuldt internet igen, men det varede desværre kun godt en times tid, hvorefter internettet var væk igen. Efter påny at genstarte fiberboksen var der fuldt internet igen, men kun i kort tid. Herefter genstartede jeg atter fiberboksen, og internettet kom atter igen, osv.
Jeg gør opmærksom på, at jeg er lidt usikker på, om I kan se på jeres system, hvor vidt internettet har været stabilt eller ej, da jeg tror, at det kun er en komplet afbrydelse af internettet, i kan registrere og ikke, hvis blot der har været en ganske svagt signal. (Bær over mig, hvis det ikke er tilfældet).
Jeg håber, at I så hurtigt som muligt sætter sagen igang igen, og PLEASE, vær venlig at informere lidt mere. Internettet har nu været defekt i ca. 5 uger!!
Jeg skynder mig at skrive til jer, inden internettet forsvinder igen.
Med venlig hilsen
Knud Clemmensen
Henrik Ibsens Vej
Grenaa

Se tidligere anmeldelse.
Var tilfreds der

Vastaus yritykseltä Kazoom
Skulle få leveret en 1000/1000 forbindelse.
Men natten til fredag overgår min waoo forbindelse til kazoom (samme ejere)
Hvor efter INTET virker.
(Kører kablet cat6 til alle stationære enheder via linksys gibsbit switch.)
Jeg forsøger kazooms “hjælpe guide” med et direkte kabel fra fiberboks til min pc.
Og kan konstatere at jeg har modtaget en 95/95 mbit (i bedste fald) forbindelse.
Jeg skriver til kazoom kl. 10 men desværre her fredag eftermiddag kl 15, er der stadig ikke kommet svar, ud deres automatiske svar, hvor de behandler min sag, seneste efterfølgende hverdag.
Det vil så sige mandag. (I bedste fald)
Så jeg ser nok ind i en weekend uden TV eller anden netbaseret forbindelser.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Jeg har været kunde siden september 2022. Jeg har betalt via. MobilePay og alt her kørt ok. Ved årsskiftet får jeg mail om at Kazzom er blevet en del af Fibia og derfor skal min betalingsaftale laves om - det er hvad det er, irriterende, men det tager ikke lang tid. Der er dog timeout og forsinkelser på siden, som gør at min første aftale ikke registreres, hvorefter de kontakter mig igen. Jeg får det sat op og får det bekræftet på mail af Kundeservice “Emil”.
Fast forward natten til lørdag, hvor der pludselig lukkes ned. Da jeg arbejder Remote og er 110% afhængig af mit internet går det meste af weekenden med at finde ud af om der er nedbrud eller lignende, dog hos alle andre udbydere end Kazoom, fordi de ikke har 1) telefonisk support (det er HELT fair) 2) ÅBENT I WEEKENDEN?? - Der kommer i hvert fald absolut ingen svar.
Nu er det mandag, klokken er 10.10. Jeg har misset to møder med israelske kunder i går og kan ikke deltage i de møder der ligger i dag - jeg har intet hørt fra Kazoom. Både Waoo og AURA har været flinke til at fortælle mig om der har været nedbrud eller andet (det har der ikke).
Jeg kan se at en anden har skrevet omkring nogle betalinger eller nedlukning, men i mit tilfælde har jeg det i en e-mail at ALT skulle være i sin skønneste orden. SÅ hvis dette resultere i tabt forretning for mit vedkommende, vil jeg undersøge mulighederne for et sagsanlæg - det er fuldstændig uacceptabelt.

Vastaus yritykseltä Kazoom
En rigtig venlig og hjælpsom montør, som tilsluttede routeren og hjalp med at få det op at køre.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Da jeg ønskede at skifte til anden udbyder, skulle jeg opsige mit abm hos Kazoom. Jeg læser på deres hjemmeside, at jeg har 30 dages opsigelse. Herefter sender jeg en standard mail om, at jeg ønsker at opsige mit abm så hurtigt som muligt. Altså efter de 30 dages opsigelse (en periode som jeg allerede er faktureret for). Jeg sender mailen søndag, og tirsdag er der lukket for mit internet. Jeg har ikke modtaget nogen besked på den mailadresse jeg skrev opsigelsen fra. Jeg får efter lidt tid tænkt mig frem til, at Kazoom muligvis har registreret min gamle mail adresse. Det er naturligvis ikke deres skyld, men måske de burde have reageret da de mails omkring bekræftigelse af min opsigelse formentlig er blevet returneret til dem.
Den nye udbyder kan først levere internet fra d. 28/12 da fibernettets ejer (Fibia, som også ejer Kazoom) vil skifte min fiberboks. Godtroende som jeg desværre er, så kontakter jeg Kazoom for at få dem til at åbne forbindelsen igen. Dette har Fibia sagt, at der ikke skulle være noget til hindre for.
Men ak, Kazoom kan man kun maile til, og deres kundeservice er virkelig lang tid om at svare. Jeg får dog svar fra Tobias om, at jeg jo selv har bedt om at få opsagt min forbindelse hurtigst muligt, og at han kun kan/vil åbne hvis jeg annullere ordren hos den nye leverandør. På trods af jeg svare på han mail prompte, så hører ikke mere for ham.
Nu står jeg så midt i VM og juletiden - uden internet, og Kazoom er røget i flyverskjul. Elendig kundeservice, og uden mulighed for reelt at komme i kontakt med dem.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Vi betaler for 1000/1000 forbindelse.
Men oplever mange gange under 100/100 selv med kabel direkte fra fiberboksen

Vastaus yritykseltä Kazoom
Oprettelsen gik uden problemer.
Aktiveringen af forbindelsen trak ud og tilbagemelding fra kazoom var der ikke noget af i en uges tid.
Tror ikke mine henvendelser blev modtaget men da Zendesk igen opførte sig ordentligt så gik der kun et par timer med at udbedre fejlen.
Supporteren, Tobias, virkede kompetent og jeg følte mig helt sikker på at han fik styr på sagen så snart deres indbakke igen blev opdateret.
5 stjerner til Kazoom og Tobias for mail korrespondancen.
Minus 2 til Zendesk.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Alt virkede, når jeg lige fik nulstillet udstyr og testet det på den rigtige måde :)
Så ingen problemer og opstart 1/11 gik fint.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Der sker ingen ting. Manglende kundeservice. Kan på ingen måder anbefales, jeg er faktisk imponeret over at jeg overhovdet har fået en fiber boks på igennem dette fuldstændig inkompetente firma. Har ventet i en måned og de har stadigvæk ikke fået fingeren ud og gjort noget ved jeg stadig ingen forbindelse har!

Vastaus yritykseltä Kazoom
Der burde være mulighed for ingen stjerner,
Det er det værste selskab i kan lave aftale med, selvom hvis det lavet igennem simlino. Det er salgselskab stol på ingen af dem.
Lovet forbindelse d. 30.06.22. Den er stadig ikke oppe at køre, selvom jeg kontakter support og blev lovet den ville den køre i løbet af dagen. Der var sket fejl, men det stadig ikke, så dårlig undskyldning.
Pr. Dato opdatering:
Jeg har nu haft det selskab i nogle måneder. Ikke nok de ikke leveret til tiden, de leverer heller ikke den forbindelse de sælger.
Efter jeg nu er skiftet selskaber, får jeg at vide at fiber box ikke understøtter den hastighed og det skulle Kazoom vide. Da det indgår i bestilling, så deres check om fiber på adressen er ok, bare ikke deres hastighed.
Så før i bestiller hos Kazoom så vær sikker på jeres fiber box ikke er for gamle. Kazoom forretning er bare at tjene penge. Er fuldstændig ligeglad med kunders hardware og følger ikke op. Så det kan ende i spild penge og de score på. Henviser bare til deres hastighed test guide, og gør kunden dum.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Absolut ingen hjælp at hente, hvis noget ikke fungerer. Manglen på telefonsupport gør det umuligt at få et validt indtryk af behandling af og status på, ens sag.
Længe efter glæden over den lave pris, huskes ærgrelsen over det dårlige produkt.