Har netop fået 1000/1000 og efter hurtig support på e-mail med kazoom har jeg nu fuld hastighed. Til alle dem der brokker sig over at der ikke er telefonsupport, det kan ikke komme som en overr... Näytä lisää
Kazoom leverer varen. Hastigheden er i top og lever 100% op til det lovede. Samtidigt oplever jeg altid en høflig, hurtig og kompetent service hvis man henvender sig med tekniske problemer (som iøvrig... Näytä lisää
Bestilte en 1000/1000, og fik 94/92 kablet, så det var en kort fornøjelse. Vi opsagde efter få dage, selvfølgelig med den obligatoriske mdr varsel og dagen efter lukkede de så helt for internettet. Og... Näytä lisää
Watch out. Kazoom "Customer service" is non-existing. sure they reply on your mails, but they'll make promises they don't intend to keep. If you have presales question they might answer inco... Näytä lisää
Hos KAZOOM tilbyder vi fibernet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s. Yes, vi har ét produkt. Så skal du aldrig bekymre dig, om du nu har valgt det rigtige. For med 1000/1000 Mbit/s kan du det hele - og familien med. Hos KAZOOM er vi kun et klik væk, for al vores kundeservice er online. Og vi vil gerne love dig, at kundeservicen er i topklasse. Vi har i hvert fald ladet os fortælle, at vores kunder er ret så glade for os.🤩
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Kazoom
Alt er gået som det skulle: rigtig fin support ifm. oprettelsen, hvor jeg ønskede opstart på en søndag samt opstart som planlagt og uden problemer. Indtil videre ingen udfald eller mangel på forbindelse, så tommel op herfra.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Jeg skulle have haft oprettet internet ved Kazoom, grundet skift i arbejde og firmabetalt internet.. Men da tidligere udbyder lavede rod i det, endte det med at overlap mellem firma betalt intenet godt kunne lade sig gøre, som desværre er et andet sted end Kazoom
Jeg skulle derfor ikke bruge Kazoom, så denne anmeldelse er ikke på kvaliteten af internet forbindelsen, men på den enkelt gode kundeservice som fortjener 5 stjerner.
Selvom jeg annullerede handlen og sikkert er i min fulde ret, var servicen, responstiden og hjælpen i top og jeg kommer helt sikkert retur, hvis jeg skulle have behov for internet.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Lige haft kazoom par måneder nu og er virkelig glad for det ☺️syns det hurtigt og god pris plus at det virker som det skal.

Vastaus yritykseltä Kazoom
So far so good. I've been using Kazoom's service for a few weeks now. Recently the upload is lower than how is supposed to be, but since it's not the most important thing to me at the moment, I can say that I'm satisfied overall, especially with the money I pay. I'll update my review when and if something will change, but for now I highly recommend Kazoom.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Jeg har måtte skifte til det ypperste af det ypperste i forhold til router for på en 1000/1000 fiberforbindelse, at kunne matche de 300/50 jeg havde via Stofa Bredbånd.
Rammer nu Ca.300/200 :-(

Vastaus yritykseltä Kazoom
God valuta for pengene - og service...
Hastigheden var ikke som lovet fra starten, men blev hurtigt løst!

Vastaus yritykseltä Kazoom
Det er nemt og lige til hurtig skifte nemt at sætte op......

Skifte til Kazoom var helt umærkeligt og smertefrit 😊👌

Vastaus yritykseltä Kazoom
Et super produkt, gnidningsløs overgang fra gammelt selskab.. er yderst tilfreds 😃

Vastaus yritykseltä Kazoom
Svingende routerhastighed ved test. Nogle gange mere end 50 Mbps, andre gange under 15 Mbps.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Kazoom har gjort processen med at få lagt fiber ind fantastisk simpel og forbindelsen har været helt stabil de 2 måneder vi har haft det.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Installation og levering af nettet har været mega stabil og super god, både den gamle adresse, hvor opsigelsen også er gået rigtig fint, og på den nye adresse hvor indskydning af fiber og montering er gået mega flydende. Har kun ros.

Vastaus yritykseltä Kazoom
Hurtigt, simpelt og stabilt!
Jeg har endnu ikke prøvet en udbyder der er så simpel i deres produkt valg, hvor prisen er i bund og service i top - jeg har endnu ikke haft brug for at kontakte kundeservice i forhold til mit internet.
Nedetid? Det kender jeg faktisk ikke til - jeg bruger mit net i stort omfang og vil ligge mærke til et hver form for mistet forbindelse - alt spiller!
Jeg anbefaler Kazoom til enhver der kan få det, for det fungerer - det eneste krav er egen router, men det har de selvfølgelig også en guide til - hvis man ikke er nørdet nok til selv at finde præcis det setup man ønsker.

ingen problem lavet som aftalt er det ikke fem eller er aftalt bare normal 3