The products exactly as said and it…
The products exactly as said and it arrived very fast.
Thank you!
Kateo-Beauty heeft een zorgvuldig samengestelde collectie van de meest geliefde K-beauty merken, rechtstreeks uit Zuid-Korea. Of je nu op zoek bent naar een effectieve huidverzorgingsroutine, hydraterende sheet masks of trendy make-up, wij hebben alles om jouw beauty routine naar een hoger niveau te tillen.
Breemarsweg 196, 7553 HT, Hengelo, Hollanti
The products exactly as said and it arrived very fast.
Thank you!
Snel bezorgd, zat ook cadeautje erbij , masker, en samples
Zeker aan te raden❤️
Hele snelle verzending, heel goed verpakt en leuke extra’s erbij! Heel blij mee en zeker aan te raden!
behulpzaam bij wijziging afleveradres
vlotte levering
gratis masker en stalen
Heel fijn en persoonlijk advies gekregen en passende producten die goed werken!
Super service! Zeer snelle verzending. Producten zaten stevig ingepakt. 10/10 🫶✨ ga hier voortaan mijn skincare bestellen!
It was a great experience fast Dilivery and i am
Looking forward to order more
Een hele fijne webshop, die ook telefonisch te bereiken is. Had een masker besteld en de volgende dag al in huis. Super fijne hydraterende masker en binnenkort nog op zoek naar een toner. Ben nu al fan en binnenkort zien ze me zeker weer terug!
Uitstekende service.
Besteld in de middag, en de volgende dag geleverd! Watervaste zonnebrandcreme met Aloë Vera besteld. Fijn product voor tijdens het buiten sporten.

Hele fijne webwinkel!
Ik heb er 2x besteld,en de producten de volgende dag al ontvangen!Tevens zat er een ruime hoeveelheid aan proefjes bij.😃
De producten zijn ook geweldig.My go to.Een echte aanrader!👌

Vastaus yritykseltä Kateo-Beauty
Snelle verzending, goed verpakt en de hartjes in de doos maakten me helemaal blij :)

Vastaus yritykseltä Kateo-Beauty
Heerlijke producten, ook voor mijn probleemhuid. Goede en snelle service. Ik zou hier opnieuw bestellen.

Vastaus yritykseltä Kateo-Beauty
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.