De Karel Foundation Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige dag hebben we gehad. Met onze familie en vrienden hebben we op 21 februari 2026 een dagrit met de Karel gemaakt om te vieren dat wij 50 jaar getrouwd waren. Wat een bijzondere ervar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf de voorbereiding tot na afronding van de donatie ging alles soepel met onze rit met de Karel op 26 oktober. Dennis en zijn uitgebreide enthousiaste crew lieten ons gezelschap (dat een 'eigen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Met een select groepje hebben wij afgelopen zondag de rit met de Karel gemaakt naar Hoorn en Enkhuizen. Het was een bijzondere ervaring om met deze trein te mogen reizen. Het hele team aan vrijwillig... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kuljetuspalvelu
  2. Säätiö
  3. Junalipunmyynti

Yrityksen kirjoittama

De Karel Foundation zet zich in om historisch treinmaterieel in bedrijf te houden. Door de verhuur van trein De Karel wordt geld ingezameld voor goede doelen. Op dit moment is De Karel gekoppeld aan KWF.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige dag hebben we gehad

Wat een bijzondere ervaring en wat een toegewijde vrijwilligers! De dames van "Drop Dead Gorgeous" zorgden voor leuke muziek en entertainment. De catering door Ning was goed geregeld. Een dag om nooit te vergeten! Super bedankt, en ik heb al gehoord dat er misschien een vervolg komt over 2 jaar....(bij leven en welzijn natuurlijk)

21. helmikuuta 2026

Gastvrijheid op rails

Natuurlijk is het prachtig om samen met andere liefhebbers een dag te mogen genieten van een rondreis in een prachtige trein, en zo ook nog een belangrijk goed doel te kunnen steunen. De medewerkers van De Karel dragen door hun enthousiasme extra bij aan de bijzondere sfeer. Ja, en daar poseer je dan als oude treinengek voor een foto in die mooie cabine; "Boys will be boys", zoals een vriendin treffend erover opmerkte.

17. elokuuta 2025

Geweldige sfeer

Het was een hele leuke route, de sfeer in de trein was top en de medewerkers erg aardig.Dit was onze rit, hopelijk niet de laatste.

17. elokuuta 2025

Fantastisch!

We hebben onze bruiloft gevierd met een treinrit in de Karel. De voorbereiding ging heel goed: Dennis heeft met ons meegedacht hoe we er een leuke dag van konden maken en regelde alles snel en goed. We hebben een fantastisch feest in de trein gehad met spetterende optredens op de stations! Alle vrijwilligers: hartelijk bedankt!

18. heinäkuuta 2025

Het was fenomenaal

Het was fenomenaal. De laatste wens van mijn broer was een rit met de Karel. De mensen van de Karel hebben dit mogelijk gemaakt de inzet was buitengewoon. Speciaal voor mijn broer en zijn gezelschap reed de trein via Roermond door het heuvelland en weer terug. Onvergetelijke herinneringen gemaakt. Een dikke zoen voor iedereen van de Karelfoundation.

31. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

We zijn met een zakelijk gezelschap via…

We zijn met een zakelijk gezelschap via diverse Brabantse stations naar Rotterdam gegaan. Alle aanwezigen hebben het ervaren als een unieke en gezellige ervaring om met de Karel te reizen. Alles was tiptop voorbereid en de reis vloog voorbij.

21. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin