uwschipholtaxi.nl Arvostelua

1. Taksipalvelu
  2. Pikkubussikuljetukset
  3. Taksitolppa

Yrityksen kirjoittama

UwSchipholTaxi.nl is een professionele taxi service gespecialiseerd in comfortabele en betrouwbare ritten van en naar Amsterdam Airport Schiphol. Wij bieden veilige, betaalbare en punctuele luchthaven transfers voor zowel particuliere als zakelijke reizigers. Onze service is beschikbaar vanuit heel Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en vele andere steden. Klanten kunnen eenvoudig online een taxi reserveren via onze website en profiteren van vaste prijzen zonder verrassingen achteraf. Bij UwSchipholTaxi.nl staat klanttevredenheid centraal. Onze chauffeurs zijn professioneel, vriendelijk en zorgen ervoor dat u altijd op tijd op de luchthaven arriveert. Of het nu gaat om een vroege vlucht, een zakelijke reis of een vakantie, wij zorgen voor een comfortabele en stressvrije reis. Waarom kiezen voor UwSchipholTaxi.nl: • 24/7 taxi service naar en van Schiphol • Betrouwbare en ervaren chauffeurs • Vaste en transparante prijzen • Comfortabele en moderne voertuigen • Eenvoudig online reserveren Ons doel is om elke klant een veilige, comfortabele en betrouwbare taxi ervaring te bieden. Wij waarderen feedback van onze klanten en horen graag hoe uw ervaring met UwSchipholTaxi.nl is geweest.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

chauffeur was op tijd

chauffeur was op tijd. reed netjes volgens de regels en vroeg mij als klant of alles naar wens was, zowel de airco als de radio.

top service!

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä uwschipholtaxi.nl

Hartelijk dank voor je positieve woorden, Peter! Geweldig om te lezen dat je onze nette rijstijl en aandacht voor jouw wensen hebt gewaardeerd. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij UwSchipholTaxi. Fijne dag!

Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijke en professionele…

Heel vriendelijke en professionele chauffeur. Op tijd, behulpzaam en veilig gereden. Een fijne rit gehad en zeker een aanrader. Bedankt voor de uitstekende service!

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä uwschipholtaxi.nl

Bedankt voor uw mooie woorden en de tijd die u heeft genomen om deze review te schrijven, Santino! Fijn om te horen dat u onze vriendelijke en professionele service, stiptheid en veilige rit heeft gewaardeerd. We doen er iedere dag alles aan om onze klanten comfortabel en zorgeloos van en naar de luchthaven te vervoeren. Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw bij Uw Schiphol Taxi. Tot de volgende rit!

Saanut 5/5 tähteä

Was ruim op tijd service was top…

Was ruim op tijd service was top chauffeur enorm vriendelijk
Zeker voor herhaling vatbaar

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä uwschipholtaxi.nl

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat onze chauffeur ruim op tijd was, de service als top heeft ervaren en dat de vriendelijkheid is opgevallen. Bij Uw Schiphol Taxi doen we er alles aan om betrouwbaar, stipt en comfortabel luchthavenvervoer te bieden. We kijken ernaar uit u de volgende keer weer veilig van of naar Schiphol te mogen brengen. Tot de volgende rit!

Saanut 5/5 tähteä

Chauffeur was keurig op tijd en super…

Chauffeur was keurig op tijd en super vriendelijk!

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä uwschipholtaxi.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Fantastisch om te lezen dat we ruim op tijd waren, de service naar wens was en onze chauffeur als vriendelijk werd ervaren. Bij Uw Schiphol Taxi staan betrouwbaarheid, stiptheid en comfortabel luchthavenvervoer altijd centraal. We waarderen uw aanbeveling en kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw veilig van of naar Schiphol te mogen vervoeren. Tot de volgende keer!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin